"Dopadash" mozda nije bash adekvatna rech, ali si mi skroz ok i simpa i ni najmanje mi ne smetash.ps. nisam toliko blesava da mislim da moram svima da se dopadnem.
Eto, toliko od mene...
Nastavite...
Posted 11 November 2007 - 20:25
"Dopadash" mozda nije bash adekvatna rech, ali si mi skroz ok i simpa i ni najmanje mi ne smetash.ps. nisam toliko blesava da mislim da moram svima da se dopadnem.
Posted 11 November 2007 - 20:38
Ne daj se Beatriče!
Posijavaj svoje male postičiće gdje nadješ zgodno mjesto. Trol je iz raja izašao. Od trolčića nikog nije zaboljela glava. Male bezazlene glose.
Posted 11 November 2007 - 20:47
Rekla bih da , niti mislim da , jer Takodjer zato sto je evidentno Pa kad nam je vec dat prostor onda cemu i toga bismo se trebali pridrzavati svi.
Posted 11 November 2007 - 20:53
koliko sam primetila niki iz nepoznatog razloga vec duze vreme nerviram, ali nije me ni briga, to je njen problem.
dobro si rekla, svako moze da pise kako i koliko hoce, da li ce to da mu se dozvoli ili ne, na moderaciji je da odluci, prema tome, niki, ovim topikom se mesas u nadleznost admina i modova drugih PDF. to sto ti oni to dopustaju je njihova stvar.
kome smetaju, nek upotrebi opciju ignore pa nece vise morati da trpi moje postove.
ovo sve u ime slobode govora.![]()
ps. nisam toliko blesava da mislim da moram svima da se dopadnem.
Edited by Vesna, 11 November 2007 - 20:59.
Posted 11 November 2007 - 20:54
Posted 11 November 2007 - 23:24
Posted 12 November 2007 - 02:12
takodje verujem da svaki problem može da se reši uz malo dobre volje. odrasli smo ljudi, valjda smo prevazišli situaciju da svaka kritika, ma koliko sitna bila, budi sujetu u "kompletnom sastavu".
Posted 12 November 2007 - 04:44
ali kritiku sam prihvatila, pogotovo posle zizinog posta
Posted 12 November 2007 - 05:56
nisam stekla utisak da time remetim diskusiju ali slažem se da od ovakvih postova nema neke naročite koristi
na žalost obično mi dođe da se uključim u raspravu pa nemam vremena da napišem nešto više o tome
nisam primetila da nekom drugom to smeta
ako mi se usput neki i omakne, ja se izvinjavam
nemoj ti da vredzas moje postove
, posijane u sred radnog vremena. volela bih i ja da imam vremena za traktate, ali hebi ga, i za ovo malo postova da me ulove- pa bi bilo nezgodno.
dobar post podrske, hvala, javi da ti platim po dogovoru
pa kritika nije sitna ako se za nju otvara ceo topik, koji se, eto, bavi bas sa mnom, i to delom problemom koji pravim a delom mojim nickom i delom (ceo topic za mene, hvala ti niki, mogu i da se uobrazim)
Edited by Ziza, 12 November 2007 - 05:57.
Posted 12 November 2007 - 08:51
al nam se niki prokurcila
Edited by banderash, 12 November 2007 - 09:05.
Posted 12 November 2007 - 11:01
Posted 12 November 2007 - 11:10
pa kritika nije sitna ako se za nju otvara ceo topik, koji se, eto, bavi bas sa mnom, i to delom problemom koji pravim a delom mojim nickom i delom (ceo topic za mene, hvala ti niki, mogu i da se uobrazim)
Posted 12 November 2007 - 11:22
Posted 12 November 2007 - 11:25
Posted 12 November 2007 - 11:31
Ne tako. Poshtuj proceduru. Prvo vi krenete da me kritikujete, a onda se ja skrusheno nadovezhem i pochnem da se posipam pepelom...aj ti kreni sa samokritikom, a mi ćemo da se veselimo.