Praziluk je kad neko ko je odrastao na Carnex pašteti priča kako će se ispovraćati ako mu pomenu prasetinu i sarmu.
Eto, znam neke koji su odrasli na lososu i francuskim sirevima (100% Francuzi), pa još i vole tu strašnu hranu.
Ja nikada nisam imao problem da kazem da me pechena svinja ne privlachi gastronomski, pa nemam ni sada i ne vidim tu nikakve prazilukove. Vecina ljudi posle promene nachina ishrane oseca odbojnost i netoleranciju prema hrani koju su do tada koristili, narochito ako se radi o masnocama >30%.
Ti kao argument u diskusiji koristiš to šta doručkuješ, mogao si nam saopštiti, koliko si zaradio i šta si dohvatio.
Ma, super je što si ti izrastao u novog čoveka, uklopio se u novu sredinu i sa Carnexa prešao na losos i francuske sireve,
ali je krajnje prostački iznositi sadržaj creva na forum. Ti to stvarno ne kapiraš?
Gluplje je bilo samo kad je jedan jadnik došao na forum da se pohvali kako je "sinoć jednu kresno".
Ne radi se o sadrzaju creva vec o jelovniku tupane.
Šta su tebi u mesari uvalili!
Kiseli kupus smrdi, pitaj nekoga ko ima chulo mirisa i kazace ti se.
Dobro, hajde objasni mi tvoju potrebu da nama koji smo ovde objašnjavaš da u Srbiji penzioneri pljačkaju klince,
da smo poslednja rupa.
Nishta ja tebi necu objashnjavati, narochito moje potrebe.
Tebi je tvoja ulica najbolja, a Toronto je idealno mesto za život. Ja sam od nekih, kojim verujem, čuo i ponešto drugačije.
Verovatno od onih koji pate za sarmom . Ima i takvih, znam nekoliko primeraka.
Edited by down with the sickness, 10 December 2008 - 15:04.