Jump to content


Photo
- - - - -

FC Arsenal


  • Please log in to reply
10216 replies to this topic

#9736 BratMinli

BratMinli
  • Members
  • 692 posts

Posted 21 September 2018 - 09:33

Mene zanima sto nema Mavropanosa na ovim mecevima nego Holdingu daje sansu. Za Mavropanosa ne znamo da li ima kvalitet za Arsenal, za Holdinga znamo da nema.

Uze mi reč iz usta. Mislim da bi Sokratis i Mavropanos bili dobar tandem, jezička barijera ne postoji, fizički jaki, ali samo u slučaju da imaju Lihštajnera uz sebe desno. Izgleda da se Ozil polako budi, kao i Ivobi, ali ovi ukrajinci ipak nisu ozbiljna ekipa. Dobro je što serija pobeda i dalje traje, veoma važno za samopouzdanje igrača i skidanje pritiska. 


  • 0

#9737 sasha arsenal

sasha arsenal
  • Members
  • 5,439 posts

Posted 23 September 2018 - 10:10

Mene zanima sto nema Mavropanosa na ovim mecevima nego Holdingu daje sansu. Za Mavropanosa ne znamo da li ima kvalitet za Arsenal, za Holdinga znamo da nema.

Dobro pitanje.

Videćemo da li će dobiti priliku sledeće sedmice u liga kupu.
  • 0

#9738 sasha arsenal

sasha arsenal
  • Members
  • 5,439 posts

Posted 23 September 2018 - 18:10

Tri boda uz lošu igru. Da Čeh nije u ovako dobroj formi,Everton bi postigao nekoliko golova. Početničke greške ponovo stvaraju šanse protivničkim igračima.Iz jedne takve greške Mustafija Sokratis se povredio. Nadam se da nije ozbiljno.

Toreira se sve više uklapa i daje tu neophodnu čvrstinu na sredini. Još kada ne bi igrao pored Džake...

Napad danas nije funkcionisao najbolje, ali i pored toga spakovali su dva komada. Doduše, jedan iz čistog ofsajda.

Sledi LK i Votford u PL-oba meča igraju se u Londonu.
  • 0

#9739 McLeod

McLeod
  • Members
  • 59,009 posts

Posted 24 September 2018 - 00:07

Sredina nam je danas najbolje izgledala od starta sezone cini mi se. Dzaka je odigrao solidan mec.

 

Remzi, sa druge strane, i pored dve asistencije je bio ocajan. Ne znam sta da radimo sa njim.

 

Holding neocekivano nije pravio gluposti, a i Beljerin se popravlja, Monreal standardno jedini solidan u odbrani.

 

Iskreno se nadam da Sokratis nije ozbiljnije povredjen, samo nam jos to fali. Mustafi ne znam kako da ga opisem, ocigledno ko god da igra mora da glumi Koselnija.


  • 0

#9740 Chaos Is Me

Chaos Is Me
  • Members
  • 16,595 posts

Posted 24 September 2018 - 09:36

Ozil se upadljivo najmanje trudi od svih, bukvalno se šetka po terenu...nažalost, ništa novo od njega. Mustafi - Holding je štoperski tandem od koga mi je pao mrak na oči ali za divno čudo Holding je vrlo solidno odigrao. Slažem se da se Toreira i Džaka popravljaju. 


  • 0

#9741 sasha arsenal

sasha arsenal
  • Members
  • 5,439 posts

Posted 30 September 2018 - 00:43

Teška pobeda protiv zajebane ekipe.
Prvo poluvreme, kao i obično ove sezone, bilo je dosadno bez prevelikih šansi, ako izuzmemo onu Lakazeta.Drugo je bilo dosta zanimljivije. Votford je mogao lagano da povede nekoliko puta, ali nisu uspeli da iskoriste svoje šanse, dok su to Arsenalovi igrači iskoristili

Izmene su ponovo donele pozitivne stvari na terenu. Velbek i Ivobi su u odličnoj formi, što je velika stvar za ovaj tim. Ivobi trenutno zaslužuje da igra pre Ramzija, koji je stvarno loš ove sezone. Inače, izgleda da je uprava povukla ponuđeni ugovor za Arona, tako da on verovatno ide u Januaru, na leto i sigurno.Ne znam šta da mislim o tome. Prvo sam mislio da je Ramzi spreman za kapitena, a sada mi ne deluje da zaslužuje mesto u startnoj postavi.
Kad već pominjem mesto u startnoj postavi, Miki se verovatno pita na koju foru su Ramzi i Ozil bolji od njega.
Mustafi je i danas pokazao da ne zna i da ne zaslužuje da igra u Arsenalu. Čovek na momente deluje kao... bolje da ne komentarišem. Holding je za njega danas bio kao Nesta.

Džaka i Toreira su često grešili i ofanzivno su bili beskorisni. Ovog drugog razumem jer se privikava, a ovog prvog bi svaki igrač u ligi mogao lagano da zameni. Ništa korisno od njega. Često se govori o njegovim dobrim partijama jer nije napravio neku glupost, a ne što je uradio nešto korisno.Genduzi je za njega izmislio fudbal.Emeri ne želi da dva klinca igraju na tako važnim pozicijama u ekipi, i mislim da je to jedini razlog što Granit igra.

edit:šteta za povredu Čeha. Baš je odlično branio ove sezone.
  • 0

#9742 helmet

helmet
  • Members
  • 3,303 posts

Posted 30 September 2018 - 03:35

Jbt, ovo kako se nama povredjuju igraci je tragikomicno. Ceh je bas bio dobar i sada ce pauzirati. Nadovezao bih se na Sashu, Dzaka, Ozil, Remzi i Mustafi nisu za Arsenal. Kada bi se nekako resili ovih stetocina i doveli dva tri smislena pojacanja, unapredili bi tim za 40-50%. Neverovatno koliko je Ozil nezainteresovan, Dzaka jednostavno glup, a Mustafi ne zna. Remziju se ne igra vise u Arsenalu i srecan mu put. Emeri treba da napravi neke rezove, ja se ne slazem da je rizicno da igraju dva klinca, ako igraju dobro treba ih forsirati i uigravati. Mihtarijan umesto Ozila , Ivobi umesto Remzija. Moze i neka druga kombinavija ali mialimnda bi ovo bila najaca nasa postava. Da mi je znati, ko dade Ozilu onoliki ugovor i oroduzetak saradnje, tog treba govnjivom motkom isterati iz Arsenala.

Dobro je sto pobedjujemo, uhvatili smo prikljicak i malo nam raste i samopouzdanje. Ko zna, mozda mozemo da iznenadimo Totenhem ili Celzi i zauzmemo poziciju 4 jer su ove dve videce ekipe za klasu jaci od nas. Junajted je teski raspad i njima ne gine sredina tabele a uskoro i smena trenera.

Sent from my Cool S1 using Tapatalk
  • 0

#9743 McLeod

McLeod
  • Members
  • 59,009 posts

Posted 30 September 2018 - 11:45

Holding druga odlicna utakmica, prevarice nas kao mnogi u proslosti :lol:

 

Inace, solidnije izgledamo jer je Beljerin u medjuvremenu nasao izgubljeni mozak, a Monreal je standardno dobar, pa bar ne duva tolika promaja po bokovima kao na pocetku sezone.

 

Ozil je bio okej u ovoj utakmici, mada nervira nonsalancija. Toreira prodao jednu loptu iz koje smo mogli cist gol da primimo, ali generalno radi ono sto treba, agresivan je, zatvara rupe, ima ga svuda na terenu, jos da je konkretniji u igri prema golu, ali onda verovatno ne bi igrao ovde nego u top 5 timova na svetu.

 

Dzaka opet nije gresio, ali ako treba time da se zadovoljavamo od igraca takvog profila i pedigrea jebes ga.

 

Mene najvise brine sto je Obamejang ponovo bio los i nekonkretan, one sanse koje je imao ponovo nije uspeo da iskoristi.

 

Remzi definitivno klupa, prodati u januaru za kikiriki, ne znam da li je prerano da se Smit-Rou baci u vatru, u kup mecevima i predsezonskim utakmicama je pokazao da ima stofa.


  • 0

#9744 sasha arsenal

sasha arsenal
  • Members
  • 5,439 posts

Posted 30 September 2018 - 15:50

Auba ne pokazuje svoj potencijal kada igra po krilu. Mislim da bi bio najbolji kada bi igrao bliže Lakazetu, odnosno više ka sredini napada.

Smit Rou je pokazao veliki potencijal.Baš me je oduševio na pripremama.Ipak mislim da je prerano za njega.

Verovatno Emeri ima nešto u planu ako se tako lako odriče Ramzija. Ko zna, možda nas iznenadi u Januaru sa nekim pojačanjem.

Bezveze mi je što Miki greje klupu a kada je na terenu najviše donosi u napadu,uz Lakazeta.Ne davi loptu već uvek nešto konkretno pokušava+od Ozila je mnogo korisniji u odbrani.
  • 0

#9745 McLeod

McLeod
  • Members
  • 59,009 posts

Posted 30 September 2018 - 16:12

Nejasno mi je sto on greje klupu, iskreno. Ozil treba da se premesti na nju, ako vec moramo da biramo izmedju njih dvojice, ali mislim da ne moramo, imajuci u vidu work rate Toreire. Gvendozi i Miki unutra, Remzi i Dzaka napolje.

 

Svakako nam treba jos jedan stoper po mogucstvu pokretljiviji da ga uparimo sa Sokratisom, kao i pravi holding midfielder u januaru, napred smo sasvim dobri i generalno smo pokriveni na svim pozicijama.

Treba da se cisti skart iz odbrane samo i da se iskristalise ko ce od klinaca da dobija sansu, da ne bude kao svih ovih godina da izadje po 2,3 u generaciji, svi dobijaju sansu i na kraju ispadne da nijedan ne moze da bude prvotimac, te smo tako samo gubili vreme.

 

Cak je ovaj i ovakav Ivobi najbolje sto nam je izaslo iz akademije jos od, pazi sad, Remzija :lol: A ni on nema kvalitet za startnih 11.


  • 0

#9746 sasha arsenal

sasha arsenal
  • Members
  • 5,439 posts

Posted 30 September 2018 - 17:58

Mislim da je Emeri prebacio Mikija na klupu zbog defanzive. Međutim, tada Toreira nije ni igrao u startnoj postavi, tako da si možda i u pravu kada kažeš da Ozil i on mogu da igraju zajedno.

Što se tiče akademije, Ivobi, Nelson, Najls, Smit Rou i Nketija najviše obećavaju.

Pa da, Ivobi i to je to,koliko se sećam.

Već se vidi neki napredak kod nekih igrača od kako je Emeri u klubu.Mislim da će on ubacivati te klince koji se izdvajaju u prvi tim polako. Genduzi je pravi primer.
  • 0

#9747 McLeod

McLeod
  • Members
  • 59,009 posts

Posted 30 September 2018 - 23:51

Pa zbog defanzive da kazes okej, ali Ozil mu je zacementiran, ako je zbog presinga Ozil bi trebalo da bude na tribinama realno.

 

Miki nije neki u defanzivi ali dosta trci i taj inicijalni presing hoce i zna da vrsi. Uostalom, i on i Obamejang su to radili u Borusiji ne vidim zasto ne bi i ovde.


  • 0

#9748 BratMinli

BratMinli
  • Members
  • 692 posts

Posted 01 October 2018 - 10:20

Svaka čast momcima! Mi sa ovakvom igrom da uzmemo 3 boda napaljenom Votfordu + ne primimo gol?!  :krsta:

 

Holding odličan, možda i MoM po meni. Remzija staviti da trenira sa omladincima i uvaliti ga nekome u januaru. Glava mu nije na terenu, svaki put kada igra je kao da imamo igrača manje. 

Auba polako zabrinjava, kao da luta između pozicija, ne znam ni sam šta se dešava, ali već može da se promeni situacija-forma ove nedelje u LE-e.

Sve u svemu, 3 boda pišemo, pobednička serija se nastavlja i za sada ovo ne izgleda loše. Čekamo Sokratisa da se vrati, nadam se da Leno ostaje na golu i gazimo u Top4. U januaru 2 pojaćanja i mislim da zaista možemo do LŠ ove sezone. Čelzi i Spursi će stati u jednom momentu pošto nemaju jaku klupu i to treba iskoristiti.  :wicked:


Edited by BratMinli, 01 October 2018 - 10:20.

  • 0

#9749 McLeod

McLeod
  • Members
  • 59,009 posts

Posted 01 October 2018 - 10:29

Spursi zapravo imaju ubedljivo najjacu klupu posle Sitija u ligi (IMO). Imaju tri dobra stopera, rotiraju cak i bekove, na sredini imaju stvarno dosta opcija, jedini za koga nemaju zamenu je Kejn, ali ko bi pa imao zamenu za njega. Na ostalim pozicijama su odlicno pokriveni.

 

Za Celsi se slazem, bas cu se iznenaditi ako budu u cetiri na kraju. Bili su na korak da pobede Liverpul, ali su one man team, odbrana im je porozna, golman neiskusan. Retko su takvi timovi uspevali da urade nesto vise u PL.


Edited by McLeod, 01 October 2018 - 10:30.

  • 0

#9750 BratMinli

BratMinli
  • Members
  • 692 posts

Posted 01 October 2018 - 11:05

Spursi zapravo imaju ubedljivo najjacu klupu posle Sitija u ligi (IMO). Imaju tri dobra stopera, rotiraju cak i bekove, na sredini imaju stvarno dosta opcija, jedini za koga nemaju zamenu je Kejn, ali ko bi pa imao zamenu za njega. Na ostalim pozicijama su odlicno pokriveni.

 

Za Celsi se slazem, bas cu se iznenaditi ako budu u cetiri na kraju. Bili su na korak da pobede Liverpul, ali su one man team, odbrana im je porozna, golman neiskusan. Retko su takvi timovi uspevali da urade nesto vise u PL.

Ne znam koga imaju Spursi na klupi, a da zaista prave razliku ili donosi kvalitet više. Ajde još pozadi nekako, ali sredina i špic?


  • 0