Jump to content

Photo

PPP/B92 anexija

This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
115 replies to this topic

#31 Artur Dent

Artur Dent
  • Members
  • 8,603 posts

Posted 31 October 2007 - 10:52

So cute, zar ne? :rolleyes:

[irony]
Ma to je bezveze, nego onaj Gom Jabbar...
[/irony]

#32 Sleepers

Sleepers
  • Members
  • 8,129 posts

Posted 31 October 2007 - 12:06

Čemu uopšte ovo bavljenje tim PPP forumom?

Iskreno, ne znam. Mislim, nisam postavljacica topica, iako mi je sad izuzetno drago sto je tu. Mada, mozda bi mu trebalo ukazati cast i poslati ga na deponiju gdje mu je po samom naslovu i mjesto.

[irony]
Ma to je bezveze, nego onaj Gom Jabbar...
[/irony]

Ah, pa oni su vec sad daleko bolji. Uspjeli su u rekordnom roku nadmasiti svoje "ucitelje" od kojih su pobjegli. Tamo je sve tako transparentno.

#33 Artur Dent

Artur Dent
  • Members
  • 8,603 posts

Posted 31 October 2007 - 12:23

Ah, pa oni su vec sad daleko bolji. Uspjeli su u rekordnom roku nadmasiti svoje "ucitelje" od kojih su pobjegli. Tamo je sve tako transparentno.

Mislim da ipak preterujes. I, pritom, nisu oni tamo pobegli od zle moderacije, vec je ljudima trebalo mesto za druzenje, ovde ga nije bilo, ljudi se organizovali i sve u redu.

#34 Sleepers

Sleepers
  • Members
  • 8,129 posts

Posted 31 October 2007 - 12:30

Mislim da ipak preterujes. I, pritom, nisu oni tamo pobegli od zle moderacije, vec je ljudima trebalo mesto za druzenje, ovde ga nije bilo, ljudi se organizovali i sve u redu.

Da,svakako.

Idi sad malo opet tamo pa tjesi Larka&Big Brother company :rolleyes:

#35 Artur Dent

Artur Dent
  • Members
  • 8,603 posts

Posted 31 October 2007 - 12:54

Da,svakako.

Idi sad malo opet tamo pa tjesi Larka&Big Brother company :rolleyes:

Jebete me stereo, a? :huh: Neka, neka, samo nastavite, zasluzio sam.

#36 nickie

nickie
  • Members
  • 6,347 posts

Posted 31 October 2007 - 12:59

Jebete me stereo, a? ;)

:rolleyes: :huh: :)

#37 Sheridan

Sheridan
  • Members
  • 3,357 posts

Posted 31 October 2007 - 13:05

Jebete me stereo, a? 0:) Neka, neka, samo nastavite, zasluzio sam.

:rolleyes: :huh: :) ;) :D 0:)

#38 Sleepers

Sleepers
  • Members
  • 8,129 posts

Posted 31 October 2007 - 13:06

Jebete me stereo, a? :huh: Neka, neka, samo nastavite, zasluzio sam.

:rolleyes: savrseno.

Evo, ja vise necu, obecajem.

#39 Kinik

Kinik
  • Members
  • 43,426 posts

Posted 01 November 2007 - 00:08

...

Jebete me stereo, a? :D Neka, neka, samo nastavite, zasluzio sam.

Kako kaze narodna pijacna mudrost: vise volem da me dvojica hebu, nego ubedjuju ...

...

#40 cook

cook
  • Members
  • 5,752 posts

Posted 02 November 2007 - 16:18

kakvo sad placanje? niko nije spomenuo placanje! kolko se placa za onja PPP?

#41 banderash

banderash
  • Members
  • 1,571 posts

Posted 03 November 2007 - 21:09

das kolko oces, al ne vise od 1000 din

#42 cook

cook
  • Members
  • 5,752 posts

Posted 04 November 2007 - 19:37

a sta ko ne plati?

#43 Mr.Smith

Mr.Smith
  • Members
  • 3,104 posts

Posted 04 November 2007 - 19:48

a sta ko ne plati?

...ne mozes da ne platis, ide uz racun za struju... :rolleyes:

pustite, bre, PPP na miru...umesto da se gubi vreme na beskorisne diskusije, odgledajte neki dobar film, recimo 'rashomon' :huh: (i predlazem da se ova tema zakljuca, dosta bilo...)

#44 Sleepers

Sleepers
  • Members
  • 8,129 posts

Posted 05 November 2007 - 09:50

Ispricavam se sto upadam u sred tudje rasprave, kao i sto ovaj post nece imati nikakve veze s ovim forumom, ali podstaknuta PM-ovima koji mi pristizu i iz kojih doznajem da me se na PPP-u i dalje u najgorem kafansko/pljuvackom maniru i to od strane moderatora rasteze kao palacinku, kao uostalom i sve ostale nepodobne korisnike pa cak i one koji to nikad nisu ni bili, zelim istaknuti da mi je izuzetno drago sto vise nisam TAMO i da se ne bih vratila cak ni da mi plate, a kamoli da ja placam njima za njihovu seosku prciju. Na ovom forumu se takvo nekontrolirano moderatorsko divljanje nije dogadjalo ni za vrijeme najgore vladavine "vjestice Dunadan& vraga Helle", kao ni ostalih babaroga kojima se na PPP-u zlurado plase mala djeca. Takodjer je neistina da sam dobila 10%warna. Dobila sam 20% warna + editiranje posta + suspenziju na 24h zbog jedne psovke -ovo isticem samo zato da bih istaknula da se osim bezobrazluka, tamo plasiraju i bezočne lazi od strane istih moderatora. Toliko, i nemam namjeru dalje ulaziti u diskusiju oko ove teme.

Molim moderatore da ovo obrisu ukoliko smatraju neprimjerenim. Napisala bih post na PPP/B92 anexia da nije zakljucan, a drago mi je sto jeste.

#45 Mioba

Mioba
  • Sleepers
  • 4,859 posts

Posted 05 November 2007 - 11:04

Molim moderatore da ovo obrisu ukoliko smatraju neprimjerenim.

sačekaćemo moda koji ima moć da briše ovde, u nadi da i on ovo smatra neprimerenim

izgleda da se prenaglilo sa zaključavanjem topika o aneksiji> još uvek ima juzera koji ne veruju da je reč o dva različita foruma, sa pravom na svoje nezavisno postojanje; fazoni i čarke se prelivaju iz jednog u drugi, a pokušaji suzbijanja uopšte ne smiruju frustracije, naprotiv; čak ni ignorisanje ne daje naročite rezultate

možda ne bi bilo loše da se postavi zasebna tema, nešto kao "ko vas je danas iznervirao na netu", dedicated to svim onim neobjavljenim ili drsko editovanim komentarima na info sajtovima, izveštajima o ličnim obračunima u sajber prostoru itd - možda ima zainteresovanih da čitaju koji je nik sa foruma uzgajivača cveća ili mod poljoprovrednog portala, učinio nešto nažao nekom od nikova sa b92ojkinog foruma...

sami ste odgovorni za karmu svog nika