Jump to content

Photo

PPP/B92 anexija

This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
115 replies to this topic

#1 Inter

Inter
  • Members
  • 2,572 posts

Posted 25 October 2007 - 15:21

Ne bi Srbi bili Srbi kad ne bi jedva chekali neku peripetiju i razlog da se odcepe.
Tako se desilo i sa ovim forumom i b92 i chlanovima od kojih su petina ovde, petina tamo a ostale tri petine negde izmedju, pogubljeni zbog ove podele, bez volje za daljim forumisanjem jer ovo sve sada nije vishe to tO shto je nekad bilo.

Gotovo je vishe sa onim dobrim starim forumskim danima ovako. Ne ide mi se na b92 jer nema vishe likova i karaktera koji su krasili taj forum-vecina su sada ovde, a ne dolazi im se ovde jer ovaj sajt nema dushu, velichinu i znachaj vishe kao shto je onaj imao. Zbog toga mirno predlazem da se ovaj zatvori i svi vrate tamo.

Pa zar nije uzbudljivije da se pishu grafiti i provokacije po zidu poznate zgrade, nego na nekoj shupi?

#2 minail

minail
  • Members
  • 229 posts

Posted 25 October 2007 - 15:28

Ne bi Srbi bili Srbi kad ne bi jedva chekali neku peripetiju i razlog da se odcepe.
Tako se desilo i sa ovim forumom i b92 i chlanovima od kojih su petina ovde, petina tamo a ostale tri petine negde izmedju, pogubljeni zbog ove podele, bez volje za daljim forumisanjem jer ovo sve sada nije vishe to tO shto je nekad bilo.

Gotovo je vishe sa onim dobrim starim forumskim danima ovako. Ne ide mi se na b92 jer nema vishe likova i karaktera koji su krasili taj forum-vecina su sada ovde, a ne dolazi im se ovde jer ovaj sajt nema dushu, velichinu i znachaj vishe kao shto je onaj imao. Zbog toga mirno predlazem da se ovaj zatvori i svi vrate tamo.

Pa zar nije uzbudljivije da se pishu grafiti i provokacije po zidu poznate zgrade, nego na nekoj shupi?

Super ti je priča, samo si pobrkao forume..

#3 Nesh

Nesh
  • Members
  • 2,750 posts

Posted 25 October 2007 - 15:29

:rolleyes:

#4 Sheridan

Sheridan
  • Members
  • 3,357 posts

Posted 25 October 2007 - 15:33

:rolleyes:

#5 dig_chohano

dig_chohano
  • Banned
  • 617 posts

Posted 25 October 2007 - 15:41

Nego, jel sam ja sad tamo ili ovde? :rolleyes: Daj, definiši ovde, jbt, ne znam gde sam, čoveče...

#6 Vesna

Vesna
  • Sleepers
  • 18,721 posts

Posted 25 October 2007 - 15:49

možda bi inter bio ljubazan da pojasni razlog postavljanja topika na ovaj forum :rolleyes:

#7 minail

minail
  • Members
  • 229 posts

Posted 25 October 2007 - 15:52

Nego, jel sam ja sad tamo ili ovde? :rolleyes: Daj, definiši ovde, jbt, ne znam gde sam, čoveče...

U tome i jeste poJenta, to je ustvari jedan te isti forum, a gde si zavisi od Heisenbergove teorije neodređenosti...
Btw, ovo je odlična prilika za dvolične, šizoidne i ostale da konačno dožive svojih 5min B)

#8 Inter

Inter
  • Members
  • 2,572 posts

Posted 25 October 2007 - 15:57

Ma zae*o sam se. Promashio sam prozor pa postavio na b92. Pisao sam moderatoru i valjda ce izbrisati ovo.

#9 Mr.Smith

Mr.Smith
  • Members
  • 3,104 posts

Posted 25 October 2007 - 16:06

Ma zae*o sam se. Promashio sam prozor pa postavio na b92. Pisao sam moderatoru i valjda ce izbrisati ovo.

...nadam se da neće :rolleyes: .. ej, bre, Inter, ti ne bi bio ti kada ne bi napravio konfuziju u najboljoj nameri...zato se i nadam da moderatori ubuduće neće biti tako brzi kada se bude odlučivalo da li tvoji postovi treba da se brišu ili 'warn'-uju

#10 gotivac

gotivac
  • Members
  • 3,096 posts

Posted 25 October 2007 - 17:12

Nego, jel sam ja sad tamo ili ovde?

Kaže se tamo.. :rolleyes:

#11 Vesna

Vesna
  • Sleepers
  • 18,721 posts

Posted 25 October 2007 - 17:13

tamo™ je ovde a tamo je tamo. :rolleyes:

#12 jelisaveta

jelisaveta
  • Members
  • 702 posts

Posted 25 October 2007 - 18:29

a mozda to uopste nisam ja? :huh: :rolleyes:

#13 MisMango

MisMango
  • Members
  • 387 posts

Posted 26 October 2007 - 14:44

E, ja sam sada bila tamo .I tamo je gomila ljudi kojih vise nema ovde. Imam slobodan dan , sedim od jutros ispred kompa i citam teme tamo i ovde. Tamo uopste nije lose, malo je opustenije nego ovde ali tripujem da ce mi trebati jako mnogo vremena (koje nemam) da se zapljunem i ovde i tamo. Moram da pitam: Kome je u stvari palo na pamet da Forum B92 nije mogao onako da nastavi da radi, jer koliko vidim tamo sve radi ko i ranije? Koje su bile (a i cije) zamerke na rad predjasnjeg foruma?
Jbt. mozda ste vi o ovome svemu pricali ali ja definitivno ne mogu ni tamo ni ovde da pohvatam sta je receno na tu temu.

#14 CTPAX

CTPAX
  • Members
  • 10,503 posts

Posted 26 October 2007 - 15:02

:huh:

Ovaj topic je najbolji pokazatelj količine besmisla... :rolleyes:

Edited by CTPAX, 26 October 2007 - 15:04.

#15 Sleepers

Sleepers
  • Members
  • 8,129 posts

Posted 28 October 2007 - 10:27

Vidi, i ovdje topic o tamo.
Forum tamo u mnogocemu cini uslugu ovom forumu, a primarno jer ce svojim opustenijim stilom privuci sve mlade i nadobudne forumase zeljne zabave i chit-chata, a za sto ovdje vise nemaju prilike ni prostora. I to je sasvim ok, medjutim meni bi bilo neugodno da tamo postujem, a ne uplacujem donacije koje su potrebne da bi PPP forum opstao. S druge strane kao potencijalni donator, neovisno koliko to mala/velika suma bila, imam odredjena prava u smislu da znam kome tocno doniram - dakle tko je vlasnik PPP-a, tko je osoba (ili vise njih) koji se kriju iza nicka "Big brother", koji su im ciljevi (osim dobre zabave i svakodnevnog trachanja prapostojbine) i interesi, na koji nacin biraju moderatore, itd. Posto ni na jedno od tih pitanja nisam dobila odgovor, osim sto je evidentno da se forumske funkcije dijele po prijateljskoj osnovi i medjusobnim simpatijama (sto ujedno ne znaci da tamo nema dobrih moderatora), zakljucila sam da onaj forum bas ni po cemu nije transparentniji nego dapace - ovdje bar znam cije interese Fb92 zastupa samim svojim imenom, kao i sto znam da moderator moze postati svatko tko se prijavi ukoliko pretpostavljam, ispuni odredjene kriterije. Zapravo mi PPP sve vise lici na narod i povlastene vladare., a toga sam se proteklih godina dovoljno nagledala ovdje i nadam se da vise necu morati.