Jump to content


Photo
- - - - -

CG Novi Ustav


This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
412 replies to this topic

#406 sukman

sukman
  • Members
  • 87 posts

Posted 19 November 2007 - 11:28

vidi se da znas coveka...


А теби криво што ниси имао прилике ни да му пољубиш руку :rolleyes:

#407 muras

muras
  • Members
  • 11,247 posts

Posted 19 November 2007 - 12:33

А теби криво што ниси имао прилике ни да му пољубиш руку :rolleyes:

ti ga ljubi dje ti drago...
ja nijesam od tih.

#408 dexte

dexte
  • Members
  • 697 posts

Posted 19 November 2007 - 16:23

Mure vi serbalji tj poserbljeni Crnogorci ....
Normalno je da imam svoju Drzavu a zove se SUVERENA DRZAVA CRNA GORA

Taman si poceo razumljivo da pises (na stranu to sto napisano ni nasta ne lici)
kad ponovo poce po starom. Cccc...

#409 Cetinjski

Cetinjski
  • Members
  • 49 posts

Posted 19 November 2007 - 17:15

Mlati ti ma ti je zalidu :rolleyes: mi naprijet ti nazat ! :huh: :) ;)

#410 Cetinjski

Cetinjski
  • Members
  • 49 posts

Posted 19 November 2007 - 17:20

Nije tebi lako... ali ni nama (Posrbicama, Serbaljima, Smrdoslavcima, Srbočetnicima... i kako nas već nazivate) sa tobom i tebi sličnima!



Mene je izuzetno lako sa vama poserbljenijem Crnogorcima ,a pogotovo sa serbima :huh: Smrdosavcima serbocetnicima itd itd to su tvoje rijeci ,jerbo mene narod u serbiju ne interesuje ni zare :rolleyes: ali bagra odrodjena koja ka skakavci pokusava da unisti moji Drzavu pod vodjstvom serbije i spc ,e to nece moc nikako !

#411 Kido from Junkovac

Kido from Junkovac
  • Members
  • 6,635 posts

Posted 19 November 2007 - 17:20

...:rolleyes: :huh: .... :) ;) :D


Ima sad nova generacija lekova za zeludac, resava i fiktivnu mucninu. Mozda da pogledas to?

#412 Cvetko

Cvetko
  • Members
  • 269 posts

Posted 19 November 2007 - 17:40

,jerbo mene narod u serbiju ne interesuje ni zare


Pa koji ces vrag na srbijanskom forumu?Ni ti nas ne interesujes.Ne smaraj.

Ima jos dosta populacije u CG koja nije upoznata sa ovim istorijskim cinjenicama,

Pocni od kuce...

#413 montenigerns

montenigerns
  • Banned
  • 67 posts

Posted 20 November 2007 - 10:37

Mene je izuzetno lako sa vama poserbljenijem Crnogorcima ,a pogotovo sa serbima :huh: Smrdosavcima serbocetnicima itd itd to su tvoje rijeci ,jerbo mene narod u serbiju ne interesuje ni zare :rolleyes: ali bagra odrodjena koja ka skakavci pokusava da unisti moji Drzavu pod vodjstvom serbije i spc ,e to nece moc nikako !




Tvoju državu? E sad ću ti odgovorim kad već svojataš nešto što je i moje.

Vjerovatno ćeš me okategorisat u ono POSRBLJEN CRNOGORAC ali mene nije briga za to.Po toj logici bi ti mnogi rođaci u Italiji onda bili ITALIJANIZIRANI CRNOGORCI ILI ŽABARSKI ĐETIĆI,pa je to sve više no smješno,Samo ti smišljaj nadimke i budi glup kao što vidim da jesi.>NO ne samo glup,no bezborazan.

Ja sam rođen u Crnu Goru,prije referneduma imao sam državljanstvo SCG i Crne Gore,poslije referenduma jasno je da imam samo državljanstvo Crne Gore.Ovđe imam mjesto prebivališta i pravo da dobijem državljanstvo Srbije.

Slušaj ti NESOJU,pun je mene k.... više takvih govora sličnih tvome.Te tvoja himna? Te tvoja država? Te ovo te ono...

Vodim porijeklo slavnih Crnogoraca,koji su ginuli časno za Crnu Goru...Svjestan sam i onih bukagija u koje su žandarmi stavljali crnogorce 1918 što se nijesu htjeli nazvat Srbima...Sve je mene jasno...I vazda sam se izjašnjavao kao Crnogorac.Niko mene jado nije posrbijanizirao,uostalom i čemu bi to činili kad sam istog shvatanja i vjere kao i braća Srbi?!

I sam znaš da svo Srpstvo vodi iz naše Crne Gore...Njegoš se sigurno stidi takvih izjava koje iz tebe proizilaze.No da se vrnem na ono što sam želio reći.

Na referendumu nijesam imao pravo glasa jer duže od tri godine boravim izvan Crne Gore tj u Srbiji...
Ako uzmemo za to da je državljanstvo najvažniji DOKUMENT koji jedno lice more posjedovat onda sam ja po tome svakako Crnogorski državljanin jer tamo tako piše!
E sad kako je moguće pravno,da ja kao državljanin jedne države nemam pravo glasat o njenoj budućnosti?!?!?!!?
Ni sam ne moreš dati drugačiji odgovor no da to nije moguće!
Ja kao Crnogorac,pravoslavac,nijesam imao tu priliku a ...i,Hrvati,Muslimani i ostale nacionalnosti koje imaju svoju matičnu državu su imali tu priliku?!?!?!?!?!!?

SRAMOTA!!!

Jesu li ti miliji oni od mene!?!?!? Jesu li zemo!??!?! Ako si mi uopšte zemo,ili si neki od njih?!

Dijaspora je dijaspora bez obzira đe se mi nalazili....Ne moreš dijasporom smatrat Crnogorce u Americi,Kanadi,Italiji a da tom prilikom ne smatraš dijasporom i Crnogorce u Srbiji...Evo zemo,ako si mi uopšte zemo,postade Crna Gora samostalna država a ja stranac ovdje automatski (iako mi nikakve probleme niko ne pravi),samim tim ja jesam tvoja dijaspora...I moraš prihvatit i to da imamo pravo GLASA!

Govorimo o najsvetijem pravu čovjeka a to je pravo glasa!
E sad da vidimo kakvo sam ja imao pravo glasa...


21 maja vođeno je pitanje o budućnosti jedne zemlje i svi njeni državljani sa PAPIROM tj državljanstvom morali su imati pravo da iskažu svoje mišljenje!

E takvi kao tebe slični su se popišali na naše PRAVO!
Što ste vi onda? Zlikovci obični i kriminlaci koji poništavaju tuđe pravo,samim tim ste i fašisti!

Izvršena je neviđena nepravda pred svjetskim očima koje su to odobrile.No upamti o ovome će se itekako još voditi riječi i po pravdi božijoj ovo će stići na sud kad tad,svjetski međunarodni sud,đe će slićni tebi odgovarati za oduzimanje ljudskog prava tj PRAVA GLASA!

nemaš ti pravo nesoju,ni slični tebe meni da oduzimaš pravo glasa,jer nijesi ti nitšo veći crnogorac od mene!
Polemisanje ko je pravi crnogorac a ko nije je priča koja nema kraja...Svi moji preci su krvlju topili gaće,za čast Crne Gore i nijesu imali ništo protiv bratske Srbije...Kako god besan sam neopisivo na to što ste mi oduzeli pravo glasa,besan i ojađen,jer ste se time popišali na moje postojanje.A ko je vama dao to pravo!??!?!!?
Oca li vam eli oca!!!!!!

Neka mi ostali ne zamjere na nekim riječima,morate biti svjesni toga da kad čoveku neko oduzme ono najsvetije a to je rpavo glasa da se osjeti veoma povređeno i poniženo!



Po tebi zemo ako si mi uopšte zemo,ja nemah pravo glasa dok ti praviš svoju državu ali sam već 22og pravno postao ovđe stranac!

Ti si svojom državom meni odredio status u Srbiji,a da ja nijesam imao pravo bar da iskažem što mi je volja?!?!?!?!?

I sam uviđaš kakvu ste nepravdu činili bagro eli bagro...pa Oklen ti pravo da palemudiš kako ti ne daš svoju državu kad istovremeno govoriš i o mojoj!!?!?!!?

Alo glibu,upamti da je manji broj crnogorskih pravoslavaca glasao za samostalnost od većeg broja crnogorskih pravoslavaca koji su za zajedničku državu sa bratskom Srbijom.

Nećš ti zato svojatat ništa što je i moje jadan ne bio!
E pa glibu doće voda do poda...polako...Odgovaraće oni koji su nam oduzeli ljudsko pravo glasa...To je i moja država kao i Crnogorca koji je u Italiji ili bilo gdje van matične države...

Toliko,i zato nemoj da ti pane više na um da svojataš nešto što nije samo tvoje...Budi čovjek kao što nijesi,pa priznaj da sam rekao samo istinu...,

Nikada niejsam rekao u životu da mi je Srbija milija od Crne Gore pa svakom je svoj kraj najmiliji,e zato ti ne dam za pravo da svojataš nešto što je i moje!

Edit by Anduril: Ovo je Forum otvoren za sve posetioce koji pisu srpskim, hrvatskim, bosnjackim ili crnogorskim jezikom nezavisno od nacionalnosti, medjutim, vredjanja (nick montenigerns) i dalje trolovanje na nerazumljivom jeziku kao i provociranje (cetinjski), se ne moze vise tolerisati. Ako nastavite bice vam nazalost ograniceno postovanje na Politici.

Edited by Anduril, 20 November 2007 - 10:54.