Mogu se u jednoj temi objediniti i ATP i WTA ako se npr. igraju u isto vreme, mislim da taj vremenski princip ne bi bio los, tako se ne bi rasplinjavali na previse topica.
Posted 11 February 2008 - 20:14
Posted 11 February 2008 - 20:32
Čelengeri
ATP turniri
WTA turniri
Grand slamovi
Championships
jedan topic pod nazivom masters serija
Ovo mi izgleda sasvim OK. Razvrstano je, ali ne preterano izdeljeno.Za Davis Cup i Fed Cup zadržati postojeće topice
Posted 11 February 2008 - 20:46
Ako mislimo na isti forum (onaj koji je ovde zabranjeno da se pominje) onda je novost da su i oni sad dobili podforum Tenis.Mada kada malo bolje razmislim , pošto sam ipak mnogo aktivniji na jednom drugom forumu koji ima pdf ostali sportovi i u okviru njega topic tenis gde ide sve i svašta , ako ovaj forum ima poseban pdf samo za tenis onda bi bilo glupo štedeti na topicima.
Posted 11 February 2008 - 21:00
... pošto sam ipak mnogo aktivniji na jednom drugom forumu ...
Posted 11 February 2008 - 21:45
Nije uopshte komplikovano. Ja stalno ponavljam - otvarajte teme slobodno. Ali vodite se nekim smernicama. Na primer, bilo je "Otvoreno prvenstvo Australije u tenisu leta gospodnjeg...." U tenisu? Na pdf-u tenis? Ma ne nego u bocanju.nije losa ideja imati posebne topice za vece turnire koji nisu ni mastersi, ni grend slemovi, ali to je vec komplikovano.
ma neka zavlada totalna anarhija i nek svako otvara topic za sta mu se zeli.
Da ali ovde ipak postoje neke smernice, kontrolishemo se, (bar za sada). Kad je neko nov, pa ne moz da skonta gde je shta, ja premestim il obrishem i cao. A i kad bi bash bilo sve toliko zatrpano da ne moz da nadjesh, ti idi na search i sve super.a nekad je i striktna segmentacija smor sa suprotnim efektom.. kao shto smara da odem do wtaworld ili menstenis, pa da bih procitao neku bezveznu meni u tom momentu interesantnu informaciju, prolazim dril - teniseri - teniseri iz srbije, ime tenisera, chat o dotichnom teniseru..
ovako dodjem ovde a neki nadahnuti domacin otvorio temu - "Djokovic opsovao navijacha iz drugog sedishta levi red srednje tribine".. milina...
Ali zashto stalno imate problem sa rasplinjavanjem.Mogu se u jednoj temi objediniti i ATP i WTA ako se npr. igraju u isto vreme, mislim da taj vremenski princip ne bi bio los, tako se ne bi rasplinjavali na previse topica.
Posted 12 February 2008 - 00:05
Edited by dijego, 12 February 2008 - 00:09.
Posted 12 February 2008 - 09:28
Ako mislimo na isti forum (onaj koji je ovde zabranjeno da se pominje) onda je novost da su i oni sad dobili podforum Tenis.
Posted 12 February 2008 - 17:13
Ti imas drugi forum? Varaš nas?
Posted 03 April 2008 - 09:35
Citas mi misli. Bas sam razmisljala, kako nam dugo nema svedoka saradnika i njegovih analiza. Nadam se, da ce se vratiti.
Nadal pobedio. Uplasih se nakon 1. seta, ali na kraju je ne samo pobedio Blake-a, vec ga je pregazio u trecem.
Blake je 1 1/2 set igrao maltene bez greske, sve mu je ulazilo. Ali kad ga je Rafa brejknuo, raspao se.
Neka Rafa udje u finale i potom izgubi od Tipse.
Posted 03 April 2008 - 10:20
Ne znam, da li se obracam Mashi ili Vesni, ali ko god da sada radi moderaciju, neka mi molicu lepo odgovori, zasto je i dole kvotovan post premesten na deponiju. Nema ni reci o grickalicama u njemu. Za sve ostale postove mi je jasno i ne zalim se.
Drugo pitanje - Ko je sada nas moderator, da znam za ubuduce?
Posted 03 April 2008 - 10:39
Ne znam, da li se obracam Mashi ili Vesni, ali ko god da sada radi moderaciju, neka mi molicu lepo odgovori, zasto je i dole kvotovan post premesten na deponiju. Nema ni reci o grickalicama u njemu. Za sve ostale postove mi je jasno i ne zalim se.
Drugo pitanje - Ko je sada nas moderator, da znam za ubuduce?
Edited by Vesna, 03 April 2008 - 10:41.
Posted 22 April 2008 - 11:50
Masho, da li to znaci da je zabranjeno da se napise i jedna jedina recenica koja nema veze s trenutnim desavanjima na teniskim terenima? Ako je dozvoljeno samo da se postuje trenutni i konacni rezultat, kao i komentar vrste udaraca itd. i nista drugo (npr. da li trenutno pada kisa, pa se ne igra, ili je kamera postavljena lose/nezgodno, pa se ne vidi loptica i ne moze da se prati mec, ili ima smetnji u prenosu (kao npr. finale Charlstona kada je dolazni signal iz USA pri kraju 2. seta nestao, ili pojava cira na licu Federera sto verovatno znaci pad imuniteta, a to znaci da nije u tip-top formi...), onda ne vidim smisao postojanja ovog podforuma. Svi mozemo pratiti live score, a neki cak i prenos.Ja cu morati da pochnem da banujem, vidim ja
Posted 22 April 2008 - 11:58
Posted 22 April 2008 - 12:00
Posted 22 April 2008 - 12:10