Jump to content


Photo
- - - - -

Predlozi


This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
14 replies to this topic

#1 Vesna

Vesna
  • Sleepers
  • 18,721 posts

Posted 19 October 2007 - 00:04

šta da podignemo iz podruma, pardon, arhive?

izvolite... :rolleyes:

#2 martinj

martinj
  • Members
  • 1,540 posts

Posted 19 October 2007 - 08:58

šta da podignemo iz podruma, pardon, arhive?

izvolite... :rolleyes:


evo sta bih ja...
Paste, Jagnjetina, Sta ste danas kuvali, Iznutrice, Kokteli, Pivo i Rostilj...

Prijatno :huh:

#3 maski

maski
  • Members
  • 1,296 posts

Posted 19 October 2007 - 12:43

...ja biK voleO ako bi mogla da se vrati ona moja tema o ugljenim hidratima.... mcm, mog'O bi i lepo da zamolim.... B)

#4 vladan

vladan
  • Members
  • 25,392 posts

Posted 20 October 2007 - 01:32

Sta, Vesna, da dignes iz podruma - pa, kobasice i vino, zna se... :rolleyes:

#5 maski

maski
  • Members
  • 1,296 posts

Posted 20 October 2007 - 12:03

fala vesna :rolleyes:

#6 autsajder

autsajder
  • Members
  • 3,607 posts

Posted 24 October 2007 - 10:58

Čaj, molim. Hvala.

#7 Sheridan

Sheridan
  • Members
  • 3,357 posts

Posted 24 October 2007 - 14:33

vec je bio topic o tradicionalnoj srpskoj kuhinji sa mnogo strana rasprave, mozemo li to izvuci umesto da pocinjemo ispocetka?

#8 Vesna

Vesna
  • Sleepers
  • 18,721 posts

Posted 24 October 2007 - 15:01

ako misliš na balkansko-srpsku kuhinju, ona je već tu.

što se tiče novootvotene, vladanove teme, i ja sam pomislila da su slične ali mi se ipak čini da je koncepcija različita. da joj ipak damo šansu da se dokaže, pa ako ne budfe recepata (vladan je tu majstor, znam :rolleyes: ) onda da sastavljamo?

može? :huh:

#9 Sheridan

Sheridan
  • Members
  • 3,357 posts

Posted 24 October 2007 - 15:03

ako misliš na balkansko-srpsku kuhinju, ona je već tu.

što se tiče novootvotene, vladanove teme, i ja sam pomislila da su slične ali mi se ipak čini da je koncepcija različita. da joj ipak damo šansu da se dokaže, pa ako ne budfe recepata (vladan je tu majstor, znam :rolleyes: ) onda da sastavljamo?

može? :huh:


oups, nisam video...

moze, evo ja vec pisem pobunjenicki post:)

#10 vladan

vladan
  • Members
  • 25,392 posts

Posted 01 November 2007 - 21:53

Vesna, prikljuci moj topik tradicionalnoj srpskoj kuhinji, ali mislim da je tema zaista interesantna i treba da ostane; posebno znaci nama, koji zivimo van "domaje". Ja cu, sledeci put kad budem otisao u Beograd, doneti Patin "Kuvar" moje mame - izdanje, cini mi se, 1954.
A kad je vec rec o kuvarskim udzbenicima, uvek se setim jednog kuvara s kraja XIX veka, koji sam svojevremeno citao: Stefanija torta, recept pocinje recima: "Ubij 32 sveza jaja!" :rolleyes:

#11 nisam Ja

nisam Ja
  • Members
  • 275 posts

Posted 08 November 2007 - 12:25

bio je negde recept za forchun kukiz :rolleyes:
dal se neko seca gdi?

e: nadjoh.

Edited by nisam Ja, 08 November 2007 - 12:40.


#12 PedjaB

PedjaB
  • Members
  • 362 posts

Posted 23 November 2007 - 10:36

Topic "Rečna riba"!

#13 Vesna

Vesna
  • Sleepers
  • 18,721 posts

Posted 24 November 2007 - 01:29

ovde je

#14 PedjaB

PedjaB
  • Members
  • 362 posts

Posted 24 November 2007 - 15:28

Hvala.

#15 slepa_koka

slepa_koka
  • Members
  • 669 posts

Posted 10 December 2007 - 21:59

Vesna, zar si sada nasla da postavljas pitanje oko deoba i geneze pf vina kad oce da nam otmu kosovo.
Salu na stranu ali je trenutak zaista vrlo losh jer su gotovo svi topici sa vinom skoro mrtvi.
U ovom trenutku bi jedino spajanje svih u jedan imalo smisla, a to je besmisleno.
Zato bih predlozio da ostane kako jeste, eventualno bih topik koji je otplovio na jug pripojio generalnoj diskusiji.
Ako neko zeli mogao bi da otvori i topik o domacim vinima, sto bi bilo pozdravljeno sa moje strane, ali ja tu sem citanja postova ne bih mogao dati nikakav doprinos.
I :rolleyes: VINO

Edited by slepa_koka, 10 December 2007 - 22:00.