Sve, sve... Ali boja je mrtvačka, ko čitulju da čitam. 
Ja zaista ne vidim ista lose u ovim bojama niti me podsecaju na mrtvacke - bledo i tamno plave nijanse, ako vi vidite sivo - menjajte monitor. Ove boje su raj za oci za nas 'krtice' koji su u konstantnom mraku i gde je monitor jedini izvor svetlosti. Daleko manje zamara nego jarke boje.
E sad, posto su se i neki modovi zalili, 'vise istance' rekose da se nesto zeznulo prilikom instalacije ali da ce pokusati da ponovo uvedu odabir skina. Do tad mozete koristiti Greasemonkey FF ekstenziju da prilagodite izgled kako vama odgovara.
2. Kakva je sudbina "Politike za decu" i "Deponije"?
Politika za decu tesko da ce ponovo postojati posto iz pouzdanih Radio Mileva izvora saznajem da se priprema zabaviste.b92.net
Sto se Deponije tice, moj predlog je da svaka celina ima svoju Deponiju radi lakseg snalazenja i sl. - videcemo sta ce 'vise instance' odluciti.
To sto si bas ti izdvojena kao primer je naravno posledica tvog dugogodisnjeg truda i rada na forumu - svima koji su pratili radnju su poznati tvoji izlivi besa i licne vendetice koje si vodila i pamtila godinama, tako da davanje tebi mogucnosti da banujes korisnike kao i postavljanje tebe u povlasceni polozaj (iz kojeg mozes da ih recimo vredjas bez posledica) bode oci u ovom smislu.
Modovi NE MOGU da banuju nikoga, mogu samo da daju predloge, a drugi modovi se mogu i usprotiviti tome, ali na kraju Admini FB92 odlucuju ko ce u Kinsasu a ko ne.
Setio sam se jos necega, da li novi moderatori mogu da citaju PM?
Ah, standardno pitanje koje se provlaci, ima sigurno deceniju, od kako forumi postoje u prepoznatljivom obliku. Modovi, pa cak ni admini NE MOGU da citaju privatne poruke ni na jednom meni poznatom forum sistemu (vBulletin, IPB, PHPBB etc.). Naravno da ima ko moze to da uradi, posto se esencijalno sve poruke pisu u bazu, ali je more trouble than it's worth. Evo par scenarija:
1) Database / System administrator ima direktan pristup bazi pa samim tim definitivno moze da izvrsi SQL query koji ce izvuci privatne poruke i cak ih povezati u 'ridabilnu' celinu. Ja sam cak bio napisao skriptu za vBulettin i PHPBB koje to rade, doduse iz totalno drugih razloga. E sad, ako ne verujete sys adminu na B92 - nemojte ni da dolazite. Pritom, tek reda radi, mnogo lakse je vasem cenjenom ISP adminu da vam cita i to ne samo poruke nego i mailove, forme koje ispunjavate po netu itd. Ako se toga plasite - sta trazite uopste na netu?
2) Forum admini (ne i modovi!) imaju pristup user konfiguraciji, te samim tim mogu da vam promene sifru, da se uloguju kao vi i da procitaju vase sanduce - naravno, to bi laganeze primetili pa nesto sumnjam da bi neko od admina, sve i da gori od zelje da sazna sta valjate kroz PM, to doista i uradio. Inace niko ne moze procitati vasu sifru, bar na meni poznatim forum sistemima (ES excluded - njihov sistem pamti izvorne sifre pa pazite koje sifre stavljate tamo), jer se ista upisuje u bazu kao hash digest, MD5 ili SHA256, a to su ireverzibilni (sem brute force-om) algoritmi te je do izvorne sifre izuzetno tesko doci (ako je preko 8 alfa-numericko-znakovnih upper/lower case mix karaktera).
3) U dosluhu izmedju sys admina i forum admina - sys admin moze temporarno da zameni hash digest (i podatke o last logged date-u i sl.) necije sifre drugim pa da se forum admin uloguje kao doticna osoba procita poruke a onda da se vrati stari user entry u bazi te da tako deluje kao da niko nije vrsljao po porukama. Naravno i to se da otkriti ako se targetirana persona pokusa ulogovati dok forum admin cita njegove/njene poruke.
Ima jos par jos kompleksnijih nacina za citanje poruka, no da ne navodim sad sve. E sad, ako vi zaista mislite da sys/forum admini nemaju pametnija posla nego da citaju vase privatne poruke - ozbiljno se skinite sa interneta jer dok dodje vasa poruka do foruma mogu da je procitaju jos 10-ak drugih admina i sigurno jos 1000 raznoraznih hakera. Cak i da sve ide preko SSL-a, NSA bi vrlo jednostavno mogla da vam se nakaci na vezu i da u real time-u dekriptuje sve podatke, pa sad mozda se i NSA urotila protivu vase persone i tako vaznih podataka koje share-ujete preko privatnih poruka.
Al' to mnogo podseca na onu - Amer kad ujutru ustane, dok pere zube i brija se, razmislja sta tog dana da ucini da napakosti Srbima.
Mislim da ovde mesas moderatore i administratore, a i administratorima to nije bas luk i voda. Ne kazem da ne mogu, oni mogu sve, ali mislim da je to toliko tesko i time consuming da niko pri cistoj svesti to ne radi. Mislim, u svakoj firmi zaposleni gledaju IT ekipu ispod oka, tripujuci da im ovi citaju mejlove. 
Vec objasnih gore oko 'luka i vode'. A sto se citanja mail-ova, IT ekipi u firmi je daleko lakse da cita mejlove (a i privatne poruke i sve ostalo sto curi kroz 'vezu sa svetom') nego adminima ovde da citaju privatne poruke.