Jump to content

Photo
- - - - -

Problemi

• Please log in to reply
1486 replies to this topic

#16 Sheridan

Sheridan
  • Members
  • 3,357 posts

Posted 18 October 2007 - 08:39

Kao sto svi znaju, ja radim na B92, veoma sam zainteresovan za forum, i nisam znao da ce forum biti zatvoren toga dana kada jer zatvoren. Stavise, mislim da niko, pa cak ni ekipa koja je radila na odrzavanju foruma nije znala tog petka ujutro da ce forum biti do uvece zatvoren. A kako se situacija kretala mesecima pre toga, ocekivao sam da kada sekira padne, nece na http://forum.b92.net/index.php? moci da se procita ni to "šturo i nejasno obaveštenje".

Ovo zaista bas nista ne objasnjava, osim tvoju nevinost:) To je super, ali i dalje nije jasno zasto je bio zatvoren, odnosno, zasto je morao biti zatvoren bas u tom trenutku, a jos manje, ako ste vec ocekivali da ce se to neizbezno desiti, zar nije bilo bolje i logicnije zatvoriti ga unapred, sa objasnjenjem unapred? Ili to nije bilo moguce? Takodje, objasnjenje jeste bilo sturo i nejasno, i nije ni sada bas jasno da li su u pitanju bili tehnicki problemi, uredjivacka politika b92 ili sta vec, pa se prema tome sire vrlo neprijatne glasine i insinuacije. Bilo bi lepo to razjasniti, ako nista drugo ono radi povecanja (i povracanja) poverenja korisnika (ovisnika?) u buducnosti.

prim. aut. :
1. unatoc mom neretkom koriscenju sarkazma i cinizma ova pitanja nisu postavljena kao provokacija, niti su retoricka i iskreno ocekujem da na njih postoje prakticni i jednostavni odgovori
2. super je da se neko javio u vezi sa ovim pitanjem, hvala
3. plavi skin je odlican, hvala i za to
  • 0

#17 Merlak

Merlak
  • Members
  • 2,906 posts

Posted 18 October 2007 - 08:59

vratila se iz belog sveta nekako bas u vreme kad je stari 4um upokojen, no, nisam bila preterano iznenadjena pa ni uvredjena.
ocekivala sam ipak da se na samom sajtu B92 pojavi neko obrazlozenje: sta, kako i zasto. bio je to mali dug mnogima koji su se navukli na 4um, osedeli bre, uz bukache i trolere, members "en passant", voajere i provokatore. sanacija terena je stoga bila neminovna.
drago bi mi bilo em milo da se to obavlja transparentno i objektivno, da novi modovi/stari clanovi ne budu surogati i ne zloupotrebljavaju ukazano im poverenje.
sivilo aktuelnog skina mi je skoro nebitno. neka kvalitet preuzme primat nad kvantitetom. let it be.
  • 0

#18 mfmilan

mfmilan
  • Members
  • 6,795 posts

Posted 18 October 2007 - 08:59

Ovo zaista bas nista ne objasnjava, osim tvoju nevinost:) To je super, ali i dalje nije jasno zasto je bio zatvoren, odnosno, zasto je morao biti zatvoren bas u tom trenutku, a jos manje, ako ste vec ocekivali da ce se to neizbezno desiti, zar nije bilo bolje i logicnije zatvoriti ga unapred, sa objasnjenjem unapred? Ili to nije bilo moguce? Takodje, objasnjenje jeste bilo sturo i nejasno, i nije ni sada bas jasno da li su u pitanju bili tehnicki problemi, uredjivacka politika b92 ili sta vec, pa se prema tome sire vrlo neprijatne glasine i insinuacije. Bilo bi lepo to razjasniti, ako nista drugo ono radi povecanja (i povracanja) poverenja korisnika (ovisnika?) u buducnosti.

prim. aut. :
1. unatoc mom neretkom koriscenju sarkazma i cinizma ova pitanja nisu postavljena kao provokacija, niti su retoricka i iskreno ocekujem da na njih postoje prakticni i jednostavni odgovori
2. super je da se neko javio u vezi sa ovim pitanjem, hvala
3. plavi skin je odlican, hvala i za to

http://forum.b92.net...w...t&p=1880809

Edited by mfmilan, 18 October 2007 - 09:00.

• 0

#19 Sheridan

Sheridan
  • Members
  • 3,357 posts

Posted 18 October 2007 - 09:03

<a href="http://forum.b92.net/index.php?s=&show...t&p=1880809" target="_blank">http://forum.b92.net/index.php?s=&show...t&p=1880809</a>

hvala lepo, ovo nisam video zato sto nisam primetio preimenovan topik od sinoc.
Odlicno objasnjenje o odgovor.
  • 0

#20 zagor

zagor
  • Members
  • 6,113 posts

Posted 18 October 2007 - 09:16

sivilo aktuelnog skina mi je skoro nebitno. neka kvalitet preuzme primat nad kvantitetom. let it be.

Ranije vec objasnjeno, ali da ponovimo.

Ako hocesh da vrnesh plavu bojicu -> donji levi ugao -> IPB Pro promeni u IPB Blue :rolleyes:
  • 0

#21 Forum B92

Forum B92
  • Members
  • 613 posts

Posted 18 October 2007 - 09:53

isto. sve ok dok ne odaberem topic, onda prazan ekran.

Još dve izmene su napravljene, molimo da probate još jednom pa nam javite.
  • 0

#22 Sheridan

Sheridan
  • Members
  • 3,357 posts

Posted 18 October 2007 - 10:03

Još dve izmene su napravljene, molimo da probate još jednom pa nam javite.

Znacajan napredak! sad radi u IE ali jos uvek ne u Firefox-u
  • 0

#23 Artur Dent

Artur Dent
  • Members
  • 8,603 posts

Posted 18 October 2007 - 10:07

Ovo zaista bas nista ne objasnjava, osim tvoju nevinost:)

Nevinost? Zar je u toku neko sudjenje o kome nista ne znam, a nalazim se na optuzenickoj klupi? :rolleyes:

To je super, ali i dalje nije jasno zasto je bio zatvoren, odnosno, zasto je morao biti zatvoren bas u tom trenutku, a jos manje, ako ste vec ocekivali da ce se to neizbezno desiti, zar nije bilo bolje i logicnije zatvoriti ga unapred, sa objasnjenjem unapred? Ili to nije bilo moguce? Takodje, objasnjenje jeste bilo sturo i nejasno, i nije ni sada bas jasno da li su u pitanju bili tehnicki problemi, uredjivacka politika b92 ili sta vec, pa se prema tome sire vrlo neprijatne glasine i insinuacije. Bilo bi lepo to razjasniti, ako nista drugo ono radi povecanja (i povracanja) poverenja korisnika (ovisnika?) u buducnosti.

Mislim da je zvanicna osoba dala najpreciznije moguce objasnjenje. A glasine i insinuacije niko nikada nije zaustavio istinom, pa to ne ocekujem ni ovim povodom. Zavere su mnogo privlacnije. :huh:
  • 0

#24 Forum B92

Forum B92
  • Members
  • 613 posts

Posted 18 October 2007 - 10:15

Znacajan napredak! sad radi u IE ali jos uvek ne u Firefox-u

To pokazuje da je za IE kriv kod za Google Analytics. Za Firefox treba da otkrijemo... Da li biste mogli da uradite copy & paste onoga što dobijete na ovoj strani: http://forum.b92.net/test.php i pošaljete privatnom porukom na "Forum B92"?
  • 0

#25 Sheridan

Sheridan
  • Members
  • 3,357 posts

Posted 18 October 2007 - 10:38

Nevinost? Zar je u toku neko sudjenje o kome nista ne znam, a nalazim se na optuzenickoj klupi? :rolleyes:

Mislim da je zvanicna osoba dala najpreciznije moguce objasnjenje. A glasine i insinuacije niko nikada nije zaustavio istinom, pa to ne ocekujem ni ovim povodom. Zavere su mnogo privlacnije. :huh:

Da, da, nisam video objasnjenje kad sam pisao post, izvinjavam se ponovo...(a za nevinost sam se zezao, mada ti i onako vise niko nikad nece verovati da si nevin posle one slike...)

@forum 92: poslao
  • 0

#26 Dunadan

Dunadan
  • Members
  • 12,305 posts

Posted 18 October 2007 - 10:43

opcija compose new message i add reply i full edit uopshte ne shljakaju iz IE. otvori normalno prozor i onda se nesto pokarabasi i nestane sve. (nisam probala od kuce da vidim da l shljaka u IE jer ga ne koristim, al ovde na faxu je mrka kapa). shljakaju samo fast reply i quick edit opcije.
  • 0

#27 Artur Dent

Artur Dent
  • Members
  • 8,603 posts

Posted 18 October 2007 - 11:18

Da, da, nisam video objasnjenje kad sam pisao post, izvinjavam se ponovo...(a za nevinost sam se zezao, mada ti i onako vise niko nikad nece verovati da si nevin posle one slike...)

Ma nema frke, nisam ni ja bio bas mrtav ozbiljan kada sam pisao to za sudjenje. :rolleyes:

opcija compose new message i add reply i full edit uopshte ne shljakaju iz IE. otvori normalno prozor i onda se nesto pokarabasi i nestane sve. (nisam probala od kuce da vidim da l shljaka u IE jer ga ne koristim, al ovde na faxu je mrka kapa). shljakaju samo fast reply i quick edit opcije.

Jebemliga, meni sve radi, doduse imam Maxton navucen na IE7 (da, znam, bolestan sam), ali sve radi.
  • 0

#28 incognito

incognito
  • Members
  • 7,771 posts

Posted 18 October 2007 - 13:01

Probaj da iskljucis rich text editing iz svojih opcija - taj mod bi trebalo da radi i u IE 4.
  • 0

#29 Sheridan

Sheridan
  • Members
  • 3,357 posts

Posted 18 October 2007 - 17:20

To pokazuje da je za IE kriv kod za Google Analytics. Za Firefox treba da otkrijemo... Da li biste mogli da uradite copy & paste onoga što dobijete na ovoj strani: <a href="http://forum.b92.net/test.php" target="_blank">http://forum.b92.net/test.php</a> i pošaljete privatnom porukom na "Forum B92"?

Sad radi i u FF, konacno!

hvala
  • 0

#30 yossarian

yossarian
  • Members
  • 3,774 posts

Posted 19 October 2007 - 08:46

Sad radi i u FF, konacno!

hvala

Radi i ovde, bez ikakvih problema!

Hvala!