Kao sto svi znaju, ja radim na B92, veoma sam zainteresovan za forum, i nisam znao da ce forum biti zatvoren toga dana kada jer zatvoren. Stavise, mislim da niko, pa cak ni ekipa koja je radila na odrzavanju foruma nije znala tog petka ujutro da ce forum biti do uvece zatvoren. A kako se situacija kretala mesecima pre toga, ocekivao sam da kada sekira padne, nece na http://forum.b92.net/index.php? moci da se procita ni to "šturo i nejasno obaveštenje".
Ovo zaista bas nista ne objasnjava, osim tvoju nevinost:) To je super, ali i dalje nije jasno zasto je bio zatvoren, odnosno, zasto je morao biti zatvoren bas u tom trenutku, a jos manje, ako ste vec ocekivali da ce se to neizbezno desiti, zar nije bilo bolje i logicnije zatvoriti ga unapred, sa objasnjenjem unapred? Ili to nije bilo moguce? Takodje, objasnjenje jeste bilo sturo i nejasno, i nije ni sada bas jasno da li su u pitanju bili tehnicki problemi, uredjivacka politika b92 ili sta vec, pa se prema tome sire vrlo neprijatne glasine i insinuacije. Bilo bi lepo to razjasniti, ako nista drugo ono radi povecanja (i povracanja) poverenja korisnika (ovisnika?) u buducnosti.
prim. aut. :
1. unatoc mom neretkom koriscenju sarkazma i cinizma ova pitanja nisu postavljena kao provokacija, niti su retoricka i iskreno ocekujem da na njih postoje prakticni i jednostavni odgovori
2. super je da se neko javio u vezi sa ovim pitanjem, hvala
3. plavi skin je odlican, hvala i za to