Ok, kao
svaki dobronameran korisnik B92, imam 3 primedbe:
1. Problem, koji sam prijavio početkom leta, zatim krajem leta, a evo i sada, još uvek nije rešen. Naime, na poslu ne mogu da koristim ovaj forum. Otvori mi se naslovna strana, a svaki sledeći klik izaziva HTML error. Ako kliknem na "lo-fi version" na dnu strane, dobijem mogućnost da čitam forum, ali to je sve. Nema šanse da bilo šta napišem. Na poslu, inače, mogu da pristupim čemu god hoću na celom internetu, osim ovom forumu. Od kuće, kao što vidite, nemam takvih problema.
2. Potpisujem ono što je Hefestus rekao. Kada sledeći put budete zatvarali forum zbog remonta ili šta ti ja znam čega, mislim da nije teško da to najavita dan-dva unapred. "Dragi učesnici, tog i tog datuma, u toliko i toliko sati, ovaj forum će biti zatvoren zbog ...... Očekujemo da će radovi potrajati između 5 i 7 nedelja i unapred se zahvaljujemo na vašem strpljenju". Eto, 20 sekundi kucanja, a mi, korisnici, dobijamo šansu da zaokružimo diskusije, što na topicima, što na PM-u, i da se pripremimo se za to što sledi. Nemate pojma koliko je neprijatno kada dođeš na sebi drago i poznato mesto, a tamo katanac i šturo i nejasno obaveštenje, koje može da se tumači kako ti volja.
3. Sviđa mi se novi vid moderacije, bilo je kajnje vreme da se moderacija približi učesnicima diskusije.
Eto, toliko. Ne pišem zbog sebe, jer ne očekujem da ću na ovom forumu provoditi onoliko vremena kao ranije, ali pretpostavljam da ima još učesnika koji imaju sličan tehnički problem kao ja pod tačkom (1), kao i da ima još učesnika koji imaju sličan problem međusobnog poverenja kao ja pod tačkom (2).
Tačka (3) je, naravno, kompliment

.