Karirani Bentli jeste blesava slika . Gastarbajteri postoje u Nemackoj (i naziv potice iz Nemacke).
Karirane pantalone su nosili oni prvi Amerikanci koji su kao turisti dolazili u Evropu i sluzili za
podjebavanja i viceve. Ti i da zelish , ne mozes, ali i ne umesh da udarish na mene.
I nije to uopste ni bila poenta moje repliike. Nego mi je samo bilo blesavo da
pominjes gastarbajterske karirane pantalone. A i sam savrseno dobro znas da oni to ne
nose, kao sto ni Bentlije ne voze.Gastarbajteri (ovi nashi) nose iste pantalone koje i
ti nosih, ili recimo moj muz. Ja sam naravno malo elitnija liga

Ona sto CZ ne ume da
se kvalifikuje u istu.. Cak i kada se zelo trudi..
Lep pozdrav
Teja
Amerikanci iz Ohaja na primer (moguce je da sam omasio sa drzavom ali mi nesto ostao u pameti Ohajo), u kombinaciji sa drecavo zelenim sakoima, to je kod njih bio uobicajeni dres kod kada se ide na izlete i vrli Beogradjani su se kliberili i cudili kada su gledali americke turiste u Skadarliji 70-ih godina tako obucene
Henri je pomenuo
gastarbajterske karirane pantalone i karirani Bentli , priznaj da je slika smesna pa sam je zato okacio na minijature. I ne znam otkud ti ideja da gastarbajteri ne znaju sta je Bentli? Pa pun MTV spotova gde uspesna dziberija pravi spotove sa Bentlijem u svakom trecem kadru a te spotove gleda neuspesna dziberija, eto ima ih cak i u BG, mislim uspesne dziberije sa Bentlijima sve sa bg tablicama. Uostalom, ako se zainatim nacicu cak i fotografije kariranih pantalona na gastarbajterima iz nekih kasnih 60-ih ili ranih 70-ih, samo toliko zaludan za besmislen inat bas i nisam.
Uostalom jeste gastarbajter nemacki izraz za gostujuce radnike ali fakat je da se gotovo nijedan gostujuci radnik nikad nije vratio, eto i ti si otisla kao gastarbajterka pa si sada
elitnija liga, nemacka gospoZa takoreci

tako odlazili gostujuci radnici svuda, kako ih zovu u Norveskoj, Svedskoj, Americi, svejedno. Radnicka klasa u potrazi za boljim zivotom u bogatom svetu, nema tu nista lose.
A ti,
elitnija ligo koja
pijes francuska vina jer ti se moze i hvalis se na forumu kako
volis sve sto vole mladi, kao na primer mlade ljubavnike kao udata zena (o da, arhiva pamti sve), pa cuj... zasto bih ja udarao na takve
elitnije lige, jednostavno smo u realnom zivotu dva paralelna sveta i glupo je da se kacimo u virtuelnom svetu. Znaci ovako: ne udaraj ti na mene svakom zgodnom prilikom jer pamtis kako nam je pocela komunikacija na ovom forumu pa cu ja biti jako fin u komunikaciji sa tobom.
Kompleksi provincije u umu, to ne resava nista, ni elitna liga, ni Bentli, ni francuska vina, ni dobra adresa, ni racun u banci, ni putovanja po svetu. Nema tu pomoci a i nije moj problem.
Bitno je da se ti lepo provodis i da sam ponosan na majcicu Srbiju koja svim turistima omogucava da imaju kvalitetnu net vezu koja im pomaze da provere postu, vide sta se desava na forumu a i sire

Lepe provode ti zelim ma gde bila sada
Edited by Pontijak, 31 August 2007 - 10:30.