Jump to content

Photo

O sexu, oko sexa, sve u vezi sa sexom...

This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
148 replies to this topic

#16 Free Mason

Free Mason
  • Members
  • 636 posts

Posted 09 July 2002 - 14:57

Omaklo se "l" pri brzom kucanju :grin::grin:

Upraznjavati sex (ko moze) svaki dan- najbolji tranquilizer :smile::smile::smile:

#17 Indy

Indy
  • Members
  • 21,392 posts

Posted 09 July 2002 - 15:10

Jovana:
Ali vi muskarci, nemate pojma, vi koji mislite da ste jedini na svetu, niste ni svesni koliko nas ponekad samo tren ili pogled deli od odluke da to uradimo ….. da stavimo vezu u iskusenje. Dok ste vi onako puni sebe

Au Jovana kad ovako strastveno branis svoje stavove, ostaje nam samo da zamisljamo...
:smile:
Naravno da je tako ko sto velis... samo, zasto odma' "vezu u iskusenje"? Ako "strejndzer in d najt" ostane samo to? :wink:

2 Sister: tacno smo takvi, da 'ebe oca... bar ja.

#18 Free Mason

Free Mason
  • Members
  • 636 posts

Posted 09 July 2002 - 15:11

Jovana:
Moralne predrasude, moralne kocnice….. koncepti nize/vise, ma nemoj !

Ali vi muskarci, nemate pojma, vi koji mislite da ste jedini na svetu, niste ni svesni koliko nas ponekad samo tren ili pogled deli od odluke da to uradimo ….. da stavimo vezu u iskusenje. Dok ste vi onako puni sebe……..    

I nije problem u "nedovoljnom evoluiranju riba u Srbiji" . Problem je sto je uvek neko frajer, a neko kucka. Lepo sam rekla o percepciji…. To je sustina palanke… Percepcija dragi moji…..

Ah taj macho ponos sto nam neda mira i uznemiruje fine prejudice-free devojcice.Sram ih bilo, ove palanacke momke,na nedoucenosti a dodao bih i exposure-u.

Nego, Jovana ova relacija kucka-frajer.Nije li to malo prestrogo and autdejtid.Zar cemo da predjemo preko nakocenih sponzorusica.Nije ni cudo sto poneki cmizdre.

#19 Indy

Indy
  • Members
  • 21,392 posts

Posted 09 July 2002 - 15:34

10 omiljenih zenskih fantazija, prema http://www.askmen.co...ve_secrets.html

10. neznanac
9. grupnjak
8. dominacija
7. egzibicionizam
6. submisija
5. lezbo
4. prostitucija
3. dvojica odjednom
2. tucanje muskog uz pomoc 'strap on' dildoa (auch!)
1. fantazija o silovanju

Nevezani (?) odlomak, al' mi se svidja (i to citan glasom Olivere Jezine, recimo) :razz: :

"Some women become so excited for the smallest reasons or simply think about sex so often, that they feel the need to constantly let their hands complete the job that their minds initiate. The kind of woman who knows exactly how to get herself off and does so whenever she feels like petting the petunia."

:razz:

#20 HornyHamster

HornyHamster
  • Members
  • 92 posts

Posted 09 July 2002 - 18:34

e svi sem indy-ja smarate :wink:
pogotovu ova feministkinja...
Nema potrebe da se generalizuje cela stvar zbog ugrozenosti sopstvenog ega ,bolje da navodite licna iskustva ,ona su uvek zanimljiva :smile:

#21 Jovana

Jovana
  • Members
  • 694 posts

Posted 09 July 2002 - 19:27

Slusaj bubuljicavac,

Ti veceras kada legnes, kada zagrlis tvog medu, onda lepo sanjaj tvoja iskustva. I nemoj da se plasis, nije to nista strasno…..

feministkinja

[ Izmena poruke: Jovana na dan 2002-07-09 20:28 ]

#22 HornyHamster

HornyHamster
  • Members
  • 92 posts

Posted 09 July 2002 - 19:41

otkud znas da imam medu, a ne zeku... aha znam ,provalila si mi u stan i videla !!!
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!
:lol: :lol: :lol:

#23 Jovana

Jovana
  • Members
  • 694 posts

Posted 09 July 2002 - 19:54

Ma ne, wrong !

Nisam ti provalila u stan nego na tvoj soderski sajt.

A bila sam davno u Budvi, lepo mesto, puno macho tipova. Milina jedna.

Znas sta je zanimljivo. Kada idu ulicom uopste se ne vide….. od trotoara.

[ Izmena poruke: Jovana na dan 2002-07-09 20:58 ]

#24 HornyHamster

HornyHamster
  • Members
  • 92 posts

Posted 09 July 2002 - 20:21

Macho trip je kod sexa pozitivna stvar (sem kad ne moze da ti se digne),a feminizam minira svaki sexualni ugodjaj, ako do sexa sa feministkinjama uopshte i dodje... :razz::razz::razz:

#25 Dragan

Dragan
  • Members
  • 2,171 posts

Posted 09 July 2002 - 22:11

Kukala joj mila majka,
koja s tobom do kreveta dodje.

#26 HornyHamster

HornyHamster
  • Members
  • 92 posts

Posted 09 July 2002 - 22:34

Dragan:
Kukala joj mila majka,
koja s tobom do kreveta dodje.

---------------------
shta ti znash o tome?
:razz:

#27 Indy

Indy
  • Members
  • 21,392 posts

Posted 09 July 2002 - 22:35

E moj Hamstere novobeogradski, vidis sta se dogadja kad omatoris i pocnes da prodajes pamet (primer moj, Draganov, itd...). Bojim se da je Jovanche ovo shvatila kao musko-zenski obracun, sto je jako interesantno samo po sebi, ali ne znam da li mu je ovde mesto. Ili barem ja imam vrlo odredjeno shvatanje sexa, a to je, jel'da, sex, a ne socijalno pitanje odnosa izmedju polova...

PS. Jovana, biti macho ne znaci i biti muski sovinista. I zene mogu biti mucho macho!

#28 Dragan

Dragan
  • Members
  • 2,171 posts

Posted 10 July 2002 - 00:12

Moze biti Indy da ja "prodajem pamet" ali ovaj hrcak prodaje glupost.
Pola bede ovoga sveta se zasniva na tome da postoji dovoljno zena koje ce poci za ovom ponudom a druga polovina je ponuda sama.

#29 Lun

Lun
  • Banned
  • 3,921 posts

Posted 10 July 2002 - 00:16

Tako znaci..Sister nam iskopala rupu a Horny nas sa'ranio. E pa...nesh'mo tako Dino...

Pa ona mala zajedljivost je bila samo "poziv" da se aktivnije prikljucite, drage male zlikovice, a ne da prosipate zuc nad kvazi macho nastupima.

Pa normalno da beogradske ribe ne prave od toga teatar. Zato valjda jedino sa njima vredi komunicirati. Tom spisku bih eventualno dodao splicanke, te slatke male dobro izvajane djavolice. :grin:

Nego, da se vratimo topiku.
Nekako mi se cini da idemo u pogresnom pravcu. Previse je kompeticije i napetosti. Boze, kao da sex niste upraznjavali mesecima. :grin:

PS
A Sister, ako bas nema sta da kaze povodom ove teme, moli se da ne troluje.

#30 Rajo

Rajo
  • Members
  • 4,382 posts

Posted 10 July 2002 - 00:49

za Luna:
A zasto se kaze "upraznjavati sex"?