Jump to content

Photo

"Dragi druze Tito"

This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
199 replies to this topic

#31 incognito

incognito
  • Members
  • 7,771 posts

Posted 16 August 2007 - 13:11

QUOTE(Tetka Džonsi @ 16 Aug 2007, 13:39) <{POST_SNAPBACK}>
Pa, to je tako jer je naprdjivanje po Titi, izmedju ostalog, lakše jer je zapravo nemoguće naći nekoga ko se neće složiti sa negativnom ocenom, u ogorčenijoj ili blažoj formi. Posebno me raduju oni koji su posredno od toga vremena najviše profitirali (iliti im preci), a danas je kanda Tita zlo veće od manijaka koji su zasrali i ono što je kvalitetno ostalo, kako ti lepo reče u ovom kvotu iznad. Jer elem, ono nije bilo "realno", pa su nas valjda Sloba i ortaćija susreli s realnošću.

Ma ne moze to tako... Tito je bio Sotona u ljudskome oblicju, i on je kriv za sve... Za ratove, za razrusenu ekonomiju, za mafijase koji vladaju drzavom, pa cak i za pomeranje realnog magnetnog polja zemlje i za global warming. Sve je to Tito osmislio, napravio i sproveo, a sad se povremeno vrati iz mrtvih tek da stvori neki cunami, vulkan, zemljotres ili tajnu koncesiju za postojeci auto put. Heb ga, ne moz' Sotonu ubiti taj se uvek vraca!

Docim naravno oni koji to danas sprovode u njegovo ime nisu uopste krivi - oni su zaludjeni i omadjijani i ako toga nisu ni svesni. I Legija je zapravo dobar covek, cak stavise dusa od coveka koji mrava zgazio ne bi, al' dzaba - zli komunisti sa nemirnopocivsim Titom na chelu su ga omadjijali i on je morao da uradi to sto je uradio...

Mnogo opasni ti komunisti od pre 30 godina, vish sta uradise svetu... Ako mi ne verujete, pitajte osobu `big lala` o tome, on je ocito bolje upuceniji u tu komunisticku zaveru i sve grehove bravara: http://forum.b92.net...w...t&p=1837345

#32 Hella

Hella
  • Sleepers
  • 6,199 posts

Posted 16 August 2007 - 13:15

QUOTE(Zabalujev @ 16 Aug 2007, 13:45) <{POST_SNAPBACK}>
A jel znas da sam tamo neke 1990. napisao najbolji sastav u skoli na temu "Kako smo proveli 25. maj"? tongue.gif

И ти? Титулу председника разреда у првом основне сам стекао због фрапантне генијалности, али ју је запечатило срцепарајуће писмо о Јосипу Брозу Титу, читава школа је ридала када га је учитељица прочитала у свечаној сали. Чак је и, већ поприлично дртав, народни херој Коста Нађ устао и аплаудирао. Не знам зашто то моје писмо није уврштено у списак ових ремек дела из почетног поста, али ћу свакако пробати да га избунарим из шкриње.

А овима што кукају како је ономад било лоше, па јебем ли га, ваљда им се више свиђа ово њихово "демократско" "умље" у ком се на завршним приредбама у забавиштима девојчице облаче као курве, играју као курве уз "песме" које арлаучу сплаварске курве, јер дементни родитељи читав дан гледају како курве ђипају по екранима, па онда шаљу децу у "плесне школе" где их гологузе опајдаре уче да мешају као курве, па онда дебилне маме и тате тапшу кад се девојчице крече пред свима њима. Ваљда им се исто тако свиђа што првачићи пред киоском где купујем новине стоје и блеје у штанд са раширеним гузицама и подебелим курчекањама заденутим у њих, па онда у јунака Легију и јунака Младића и ноћ ђенерала и стоку навијачку како жичи и сребреничи по насловним странама новина што негују слободу говора. Ваљда им је лепо што су се по школама редом прошетали наркодилери, скидачи патика, рекеташи и брадоње у зифт аљинама, то је најлепше од свега. То њима нису ужаси и нису испирања мозгова, него су ужаси писма пионира из прошлог века мртвом старцу. Над тим се они ужасавају и тај проблем они покушавају да реше. Мислиоци, ко и онај што је куцао коцем о коцку. Мрш.

Edited by ..., 16 August 2007 - 13:17.

#33 helpline

helpline
  • Banned
  • 190 posts

Posted 16 August 2007 - 13:20

Trotacko, jel' ti to pismeni zadatak na temu "jel da te bijem levom ili desnom"?

Steta, bolje da si nam kopirao taj iz I osnovne.

#34 Hella

Hella
  • Sleepers
  • 6,199 posts

Posted 16 August 2007 - 13:22

QUOTE(helpline @ 16 Aug 2007, 14:20) <{POST_SNAPBACK}>
Trotacko, jel' ti to pismeni zadatak na temu "jel da te bijem levom ili desnom"?

Не, магнет за волове.

#35 martinj

martinj
  • Members
  • 1,540 posts

Posted 16 August 2007 - 13:26

QUOTE(... @ 16 Aug 2007, 14:15) <{POST_SNAPBACK}>
А овима што кукају како је ономад било лоше, па јебем ли га, ваљда им се више свиђа ово њихово "демократско" "умље" у ком се на завршним приредбама у забавиштима девојчице облаче као курве, играју као курве уз "песме" које арлаучу сплаварске курве, јер дементни родитељи читав дан гледају како курве ђипају по екранима, па онда шаљу децу у "плесне школе" где их гологузе опајдаре уче да мешају као курве, па онда дебилне маме и тате тапшу кад се девојчице крече пред свима њима. Ваљда им се исто тако свиђа што првачићи пред киоском где купујем новине стоје и блеје у штанд са раширеним гузицама и подебелим курчекањама заденутим у њих, па онда у јунака Легију и јунака Младића и ноћ ђенерала и стоку навијачку како жичи и сребреничи по насловним странама новина што негују слободу говора. Ваљда им је лепо што су се по школама редом прошетали наркодилери, скидачи патика, рекеташи и брадоње у зифт аљинама, то је најлепше од свега. То њима нису ужаси и нису испирања мозгова, него су ужаси писма пионира из прошлог века мртвом старцу. Над тим се они ужасавају и тај проблем они покушавају да реше. Мислиоци, ко и онај што је куцао коцем о коцку. Мрш.

True!!!

Sistem je bio los ali je bar postojao...

#36 helpline

helpline
  • Banned
  • 190 posts

Posted 16 August 2007 - 13:26

citat o magnetu za volove ispisan klinastim pismom

Mislim da su isti vecinom na ispashi.

Edited by helpline, 16 August 2007 - 13:27.

#37 Artur Dent

Artur Dent
  • Members
  • 8,603 posts

Posted 16 August 2007 - 13:27

QUOTE(helpline @ 16 Aug 2007, 14:26) <{POST_SNAPBACK}>

Jeste, protrcase malocas, ako pozuris neces izgubiti ni momenat od prezivanja.

#38 helpline

helpline
  • Banned
  • 190 posts

Posted 16 August 2007 - 13:29

QUOTE(Artur Dent @ 16 Aug 2007, 13:27) <{POST_SNAPBACK}>
Jeste, protrcase malocas, ako pozuris neces izgubiti ni momenat od prezivanja.

Mislim da zapishavash pogresno drvce.

#39 John Finn's Wife

John Finn's Wife
  • Members
  • 3,242 posts

Posted 16 August 2007 - 13:31

QUOTE(... @ 16 Aug 2007, 14:15) <{POST_SNAPBACK}>
То њима нису ужаси и нису испирања мозгова, него су ужаси писма пионира из прошлог века мртвом старцу.

Da bi se reč mogla dodati.

QUOTE(helpline @ 16 Aug 2007, 14:26) <{POST_SNAPBACK}>

Od teške hrane i divljih krtola se i nadima.

#40 Artur Dent

Artur Dent
  • Members
  • 8,603 posts

Posted 16 August 2007 - 13:31

QUOTE(helpline @ 16 Aug 2007, 14:29) <{POST_SNAPBACK}>
Mislim da zapishavash pogresno drvce.

Mislis da mislis.

#41 debaser

debaser
  • Members
  • 660 posts

Posted 16 August 2007 - 13:33

QUOTE(... @ 16 Aug 2007, 12:15) <{POST_SNAPBACK}>
И ти? Титулу председника разреда у првом основне сам стекао због фрапантне генијалности, али ју је запечатило срцепарајуће писмо о Јосипу Брозу Титу, читава школа је ридала када га је учитељица прочитала у свечаној сали. Чак је и, већ поприлично дртав, народни херој Коста Нађ устао и аплаудирао. Не знам зашто то моје писмо није уврштено у списак ових ремек дела из почетног поста, али ћу свакако пробати да га избунарим из шкриње.

thumbsup.gif

#42 helpline

helpline
  • Banned
  • 190 posts

Posted 16 August 2007 - 13:38

QUOTE(Tetka Džonsi @ 16 Aug 2007, 13:31) <{POST_SNAPBACK}>
Od teške hrane i divljih krtola se i nadima.

Ovaj, ne znam sta ste to ucitali u moje komentare, ali bih vam savetovao da ispraznite cache, obrisete kolacice, i pokusate ponovo.

Pricajmo o knee-jerk reakcijama. rolleyes.gif

#43 Mama_mia

Mama_mia
  • Members
  • 4,639 posts

Posted 16 August 2007 - 13:46

...ee blago nama...nebitno dal je pljuvanje ili velicanje - topici o titu su guslanje

...ali sta drugo, kad o aktuelnim a stravicnim stvarima ne smete ni da pisnete -

- sa titom sada je bezbedno

Edit: smajli off

Edited by Mama_mia, 16 August 2007 - 13:48.

#44 John Finn's Wife

John Finn's Wife
  • Members
  • 3,242 posts

Posted 16 August 2007 - 13:47

QUOTE(helpline @ 16 Aug 2007, 14:38) <{POST_SNAPBACK}>
Ovaj, ne znam sta ste to ucitali u moje komentare, ali bih vam savetovao da ispraznite cache, obrisete kolacice, i pokusate ponovo.

Pricajmo o knee-jerk reakcijama. rolleyes.gif

Pa, ovaj, učitalo se "ispaša" iz tvog posta. A ja obradjujem gastrointestinalnopatološke aspekte u stočarstvu još od prve strane. Nekako se spojilo. A to, ko će iz stada a ko u njemu ostati i preživati, stvar je ličnog opredeljenja. Ne učitavaj ni ti ako misliš da mu nije mesto.

Edited by Tetka Donsi, 16 August 2007 - 13:49.

#45 MP40

MP40
  • Members
  • 1,075 posts

Posted 16 August 2007 - 13:53

nezadovoljni ishodom iste ovakve teme, cetnicki unuci (katalaksicari i ini zlikovci) pokrecu novu pa se nadaju da ce i ova dogurati do 70ak strana... ali su, pouceni tokom one teme, odmah objasnili da je ovo pljuvacka tema i kako treba da se vodi rasprava. Necu ucestvovati, hvala...

he, he... they think they're people...