Jump to content


Photo

Broj u uglu ekrana


This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
50 replies to this topic

#46 DJ_Vasa

DJ_Vasa
  • Members
  • 7,769 posts

Posted 30 August 2007 - 01:35

QUOTE(Dunadan @ 29 Aug 2007, 05:04) <{POST_SNAPBACK}>
upravo, samo shto je neverovatno kakvog to maha uzima. ispade da ce nastati World Peace ako se filmovi rejtinguju. neverovatno. finalni blow sam dozivela kad su od Meklejna napravili nepushacha s jednom psovkom koja se od pucnja pishtolja i ne chuje (iako se nasluti... uzdah!). ok, jeste bio ok scenario te ni ne osetish PG jebeni 13 il koji je vec, ali jebote, giljati cenzuru pored zivog interneta je... ponestaje mi efektnih metafora.

Najbolje bi bilo da onaj čuveni uzvik glasi ovako:
Yippee ki-yay, flower-pickers! laugh.gif

#47 Agent Smith

Agent Smith
  • Members
  • 764 posts

Posted 01 September 2007 - 10:16

Evo, sad sam načisto (i zvanično) ispizdeo: 11 sati pre podne, oni puštaju neku mafijašku seriju sa tagom 16 pre početka!!! Alo, bre, SUBOTA PRE PODNE, zar to nije termin za crtaće od kad postoji televizija?!!? A B92 je kao angažovana televizija, ona će da me savetuje kako da vaspitavam dete, mrš DEBILI KRETENSKI (najbolje da puštate šum ceo dan do vesti, pa opet šum, bilo bi mnogo više fer), pa me banujte na mesec dana, zabole me...

#48 greeneyes

greeneyes
  • Members
  • 1,109 posts

Posted 01 September 2007 - 17:41

Na Pinku danas deciji film, nesto tipa "101 dalmatinac", a oni genijalci stavili oznaku 12. Moje pitanje je, za koga je taj film, ako nije za decu. Nisam ga gledala, ali filmovi tog tipa su valjda namenjeni deci.

#49 Roki Balboa

Roki Balboa
  • Members
  • 753 posts

Posted 01 September 2007 - 19:54

Jeste za decu, ali ima jedna druga stvar, ubijanje zivotinja...sto nije bas za bilo kakvu decu

#50 greeneyes

greeneyes
  • Members
  • 1,109 posts

Posted 02 September 2007 - 13:26

QUOTE(Roki Balboa @ 1 Sep 2007, 20:54) <{POST_SNAPBACK}>
Jeste za decu, ali ima jedna druga stvar, ubijanje zivotinja...sto nije bas za bilo kakvu decu



Ne zelim da budem dosadna, ali sad si me zaintrigirao. U filmu se bas vidi ubijanje zivotinja, ili samo pominje? I u originalnoj prici-filmu se pominje pravljenje bundi od kucica, i zato smo kao deca mrzeli Kruelu de Vil.
Ne bih zelela da prihvatimo americke kriterijume toga, sta je prihvatljivo za decu. U njihovim skolama je, cini mi se, Haklberi Fin neprikladan za starije osnovce, npr.
Mozda je film i neopisivo glup, nisam ga gledala, te nemoj ovo da shvatis kao odbranu istog.

#51 M.M.

M.M.
  • Members
  • 140 posts

Posted 10 September 2007 - 23:08

Pitam se ko je taj ko odredjuje granicu godina i po kom kriterijumu. Na Tv 1000 su bili trouglovi u boji, gde je zelini bio dozvola svima, zuti-ima opasnosti, crveni-ima je vise, a crni je bio za nocni program. Uporno sam obracala paznju kada cu ugledati zeleni. To je bilo jednom i to za film, koji govori o nekim porodicnim problemima sa sve scenom sexa na kuhinjskom stolu. Nisam mogla da povezem zeleni trougao sa tim, jer je valjda sex jedan od odrednica za zabranu.
Koja je gornja granica godina za negledanje neceg?
Slazem se da bi bilo potrebno staviti upozorenje pre vesti i, posebno, Velje Ilice.
Cuti kad je stojao prazan krug dok je isao Dizni na rts. Moze i tu da se nadje nesto sto nije pogodno za decu. Samo je potrebno i tu uloziti challenge.