Ono sto se desilo je u slucaju popa ilariona je najveci dokaz da srpko drustvo polako postaje hriscanski avganistan.
SPC pod uticajem komunizma je totalno degradirala samu sebe,i sve ono sto je srpska crkva uradila za srpski narod kroz vekove.
citiracu Isusa "Veru ne trazi u kamenu i drvetu,trazi je u svom srcu"
Sto se tice ovih manijakalnih svestenika ima ih svaka crkva (pa u americi godisnje osude preko hiljadu svestenika zbog pedofilije i drugih krivicnih dela),ali problem u Srbiju je sto deca i unuci komunista pokusavaju da iskupe grejhe svojih predaka,zmureci iza nedela pojedinaca iz SPC-a i stavljanja crkve u prvi red drustvenog zivota,tako da oni prolaze nekaznjeni,ne znam za vas ali mom detetu da se desi tako nesto muda bih odsekao ilarionu ili bilo kom drugom bolesnom elementu naseg drustva
Citiracu samo Amflihija "Rolinstonsima je trebalo zabraniti da sviraju u Srbiji jer propagariju satanu",da bi 2 dana posle Miskovicev i narodnjacki dnevni list u Srbiji "Vecernje novosti" napisao celi tekst pesme stonsa Symphaty for the devil i pricao o satanizmu u rnr.
E sada posto je ovde rec o opancarima,ja sam prvi put tu pesmu cuo kao klinac 1994 u obradi gunsnroses za film interviju sa vampirom,a posle sam i citao da je pesma posvecena jednom remek delu ruskog klasika Bulgakova "Majstor i Margarita",ko je citao knjigu znace o cemu je rec.
Pa sad pitanje za gdina Amfilohija "Da li nesrecni starce trebamo i ruske klasike da zabranimo,da nasim zenama stavimo marame glave a vama pustimo da vodite ovo drusvo"
Sada znam gomila ex komunisticke dece i unucadi ce me napasti i zvati sektasem,ali gospodo moju porodicnu slavu slavio je i moj pradeda,i moj deda i sada ja i moj otac,i nikakva ideologija nas nije odvojila od nase vere.
Ali vera je i rocknroll,vera je i ljubav,vera je sve ono sto nas cini boljim ljudima i blize Isusu
A vi ako zelite da iskupite grehe svojih predaka to necete postici time sto cete dopustiti pojedincima iz SPC da siluju srpsku decu

Pedofilija,Rolingstones i hriscanski avganistan
Started by
igorsr
, Aug 15 2007 15:24
No replies to this topic