Jump to content


Photo

AGENCIJA FIBULA I HTL OD 5 *


This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
13 replies to this topic

#1 HaMa3aHa

HaMa3aHa
  • Members
  • 43 posts

Posted 09 August 2007 - 14:02

poštovanje svima,
moram da podelim sa svima svoje iskustvo i iskustvo putnika pomenute agencije.
QUOTE(Mirka šizika)
E pa ovako....

Pisala sam Vam vec o neprofesionalnosti agencije FIBULA sa kojom smo putovali ovoga leta.
Nisam Vam pisala da smo boravili u Hotelu WOW WORLD PALACE u Kemeru , hotel ima 5 * i on je MAXIMUM ALL INCL....
Ali...to je tako bilo pre jedno 10 godina ...danas , taj hotel je ruina u kojoj se stvarno moye desiti da nadjete govance kako pliva u bayenu, da se konobari potuku i restoranu na bayeni i da se gadjaju stolicama , da vam pice služe iz plastičnih čaša koje predhodno samp plaknu vodom....

Sve to košta tričavih 1304 evra po osobi. Mi smo to platili 18 maja , da bi dobili neki popust pa nas je letovanje za nas troje , muž, dete od 4 god i ja , izašlo banalni 2680 evra.

Za to smo dobili gore pomenuti smeštaj i 14 dana neriranja .

O tome da vodiča nismo videli 15 dana , da smo dobili poruku od njega da ga zovemo ako nam nešto treba na neki br , sam vam već pisala . Ne znam da li sam vam pisala da u tom broju koji nam je ostavio fale tri cifre , pa sad ti dozovi gospodina ...

I tako...
vratismo se mi nezadovoljnii ibesni sa mora i ne budemo lenji nego odemu u FIBULU da se žalimo.
Poneli smo i slike kao dokaz nekih tvrdnji al nešto baš i nemože da se slika...

Po pravilniku , napisali smo pismene pritužbe i sačekali 15 dana da nam odgovre . Za to vreme nismo nikom ništa pričali, pod tim podrazumevam medije , forum , i javna glasila , ali evo danas stiže odgovor iz FIBULe , u kome se naše tvrdnje daju kao neosnovane. Pa pošto je period čutanja prosšao , sad je red da raspalimo po njima kao što dolikuje...

Za početak evo slika hotela od 5* ...procenite sami.


#2 HaMa3aHa

HaMa3aHa
  • Members
  • 43 posts

Posted 09 August 2007 - 14:04

Pomoćni ležaj



Terasa ...





Gelender nase terase ...



Mini bar ...



#3 HaMa3aHa

HaMa3aHa
  • Members
  • 43 posts

Posted 09 August 2007 - 14:07











QUOTE(Mirka šizika)
Fibula je bila nas izbor po preporuci...
U grupi je bilo ljudi koji su vec putovali sa njima , i bilu su ranije zadovoljni , ali ovaj put...raspad sistema ...

Na aerodromu nas nije docekao niko, tj bila je devojka da nas uputi koji smo broj busa jer ih na aerodromu ima jedno hiljadu. Kad smo seli u bus , vozac nam nije ukljucio klimu pa smo se kuvali do hotela. Taj put traje nekih sat vremena.

Po ulasku u hotel sami smo se prijavili, i ponudili su nam da izaberemo sobu. Ali naravno to je koska . Vodili su me da vidim sobu za invalide , koju ( kasnije sam shvatila ) svima pokazu , i mi je interno sad zovemo ŠOK SOBA , a kad nju vidite posel vam svaka dodje ko da je kraljevski apartman.

Uzeli smo dakle sobu br dva . U sobi su smeštena dva lavaboa , to nikad niste videli, a odtali deo kupatila tj wc šolja i kada su u stvari kupatilo.

Al ne lezi vraže nema tople vode . Na 40 julskih stepeni u 17 h poslepodne posle 6 h puta ( dva sata aerodrom , dva sata let , dva sata transfer ) nema tople vode u hotelu od 5 * !!!!!

U mini baru je pepsi , neki sprajt turska varijanta i voda , a ima i neko Š pivo...ako načneš bilo šta a ne popiješ drugo ne dobiješ dok god ima nešto u flaši. Testireali smo spremačicu , držali smo pepsi na pola popijen dva dana , i dva dana nam nije dat novi. Pazite to je sobni mini bar koji se REDOVNO OBNAVLJA po onome što piše u prospektu.

Dalje .... soba nije usisana 14 dana, sobarica mi je ukrala suknju , redovno smo dobijali cistu posteljinu i peskire ali u 16 h , kad je vreme odmora , a ne spremanja sobe ...Sobe nisu obnovljene jedno 15 godina ...itison je strokav ono bas bas...i te ći slike da vam stavim da vidite.

U restoranu je bila guzva ( na to se nije dalo uticati) jer je u hotelu boravilo 2000 ljudi, kad navatas sto , onda dodje konobar i pred tobom ga okrene na naličje , i kao eto , sredjeno je i spremno za jelo...

U WC-u koji je pored bara na plaži NEMA TOALET PAPIRA , smrdi ko u javnom wc a o kolicini štroke da ne govorim .

Konobari su osim sto su se tukli i gadjali stolicama neprekidno dobacivali ženama i blenuli ko manijaci , sto je složicete se nedopustivo u takvom hotelu...

Plaža štrokava , ne čisti je niko, ide kao neki dečko uveče i skuplja flaše ali pikavci ostaju, tako da deca dok prave kule non stop vade iz peska svakakve štrokave stvarčice...

Na sve to vodića ne možeš ni da dobiješ jer jeli nemamo njegov TAČAN br mobilnog i samim tim kome da se žališ???

Danas oni meni šalju odgovr na tužbu da je na citiram :"unutrašnjoj strani foldera u kojem ste na aerodromu dobili karte i vaučer " stajao broj fiksnog telefona njihove agencije u Antaliji , te da smo opet citiram :" na tom broju mogli dobiti sve informacije u slučaju da nečim niste zadovoljni i to na srpskom jeziku, što vi niste učinili"

Pa sad se ja pitam ...da li je neko ovde lud ? Što bi ja zvala broj u antaliji kad sam uplatila u Beogradu, i šta mi imalo sa predstavništvom u Antaliji???

Al najveća nebuloza je to sto nam agencija izmedju ostalog daje i sledeći odgovor :" Vodič je sutradan po vašem dolasku u hotel došao na zakazani info razgovor , ali kako Vas nije zatekao u lobiju , bio je prinudjen da Vam ostavi obaveštenje o svom kontakt telefonu , što je i učinio . Svaku prizužbu na njegov rad takodje ste mogli da saopštite našoj agenciji u Antaliji što takodjeniste učinili"

A baš bi volela da znam , ko je zakazao taj info razgovor i za kad , jer mi nikog nismo videli iz agencije do 15 dana. Koga je i gde tražio taj vodič , i u koje vreme ...sve ću to verovatno saznati tek na sudu...A dotel evo prilazem i poruku od vodiča , koju smo našli u vratima sobe jedne večeri.


#4 HaMa3aHa

HaMa3aHa
  • Members
  • 43 posts

Posted 09 August 2007 - 14:09

Posebno obratite pažnju na broj telefona ( taj bez tri cifre) i na nepostojanje imena čoveka koji poruku ostavlja...



QUOTE(Mirka šizika)


#5 HaMa3aHa

HaMa3aHa
  • Members
  • 43 posts

Posted 09 August 2007 - 14:10

QUOTE(Mirka šizika)
Dakle to gore supomocni lezajevi u sobi namenjeni nasoj deci...Mini bar sa gore opisanim sadrzajem ...

Zatim ...izgled sobe u totalu, OBRATITI PAZNJU NA ITISON !!!!

Edited by HaMa3aHa, 09 August 2007 - 14:10.


#6 HaMa3aHa

HaMa3aHa
  • Members
  • 43 posts

Posted 09 August 2007 - 14:12

Zatim izvaljen steker u sobi ...



Pa kese koje vise danima u hotelu od 5 zvezdica ..







#7 HaMa3aHa

HaMa3aHa
  • Members
  • 43 posts

Posted 09 August 2007 - 14:13

QUOTE(Mirka šizika)



I joj jedna pričica ...Na putu ka aerodromu , u autobusu , deca su jela keks...Deca ko deca namrvila...ustade vozač autobusa , turčin , dekica sa svojih 60 godina , poče da viče , da psuje , da urla , ma zamislite kako samo može Turčin da kune...Uze čovek metlu i djubravnik , i poče da čisti , uz to urla ..Mi svi ćutimo , pun autobus dece , svi u šoku , tek posle nekog vremena mom suprugu prekipi i kaže vodiču ( koga da podsetim tog 15 dana našeg letovanja prvi put vidimo ) da malo smiri turčina , da ga ne smiruje on , tek se okreće dotični vodič i kaže : "Znate , postoje neka pravila koja moraju da se poštuju. :shock: :shock: :shock: Poštujte vi pravila pa će i on da poštuje !!!!" :shock: :shock: :shock:

Kad nismo popadali u nesvest.

Pazi majku mu , postopjje pravila za nas turiste a za njih ne postoje . Po kom to pravilu, turčin sme da se dere na dete što je namrvilo u autobusu, po kom pravilu sme da psuje turistu, da maše metlom i djubravnikom oko glava , da vrišti 25 min, i koja pravila poštuje taj dotični vodič , volela bi da znam .

Pošto smo se isvadjali, put je nastavljen , ali je umesto 1 h trajao 2 h. Razlog : nadrkani turčin je vozio 50 na sat , u sred turske gde se vozi ko kako hoće. :roll: Vodič nas je istovario ispred aerodromske zgrade , obavestio na kom smo terminalu i nestao !!!!


#8 HaMa3aHa

HaMa3aHa
  • Members
  • 43 posts

Posted 09 August 2007 - 14:14

QUOTE(pajamaca)








#9 HaMa3aHa

HaMa3aHa
  • Members
  • 43 posts

Posted 09 August 2007 - 14:16









#10 HaMa3aHa

HaMa3aHa
  • Members
  • 43 posts

Posted 09 August 2007 - 14:17







#11 copkillah

copkillah
  • Members
  • 4,075 posts

Posted 09 August 2007 - 14:17

Tako ti je to sa no-name agencijama.

I sa ovim 'velikim' može da se desi da se debelo zaje*eš, a kamoli sa ovim no-name.

#12 HaMa3aHa

HaMa3aHa
  • Members
  • 43 posts

Posted 09 August 2007 - 14:18





#13 HaMa3aHa

HaMa3aHa
  • Members
  • 43 posts

Posted 09 August 2007 - 14:20

ma, ono što je najgrđe, oni su zaista veliki tur operater.
inače su turska agencija...
koji rade samo dobr hotele...
jeste i sa onim "velikim" imam iskustva, loša..ali se čovek sa njima lepo dogovori..
a ovi... yucky.gif

#14 DuskaS

DuskaS
  • Members
  • 2 posts

Posted 10 August 2007 - 15:14

Jednom prilikom sam letovala u Kusadasiju za 116 eur u hotelu sa 2*, veruj mi, taj hotel je Hilton naspram tog "WOW" ma kakav bre wow, rupetina obicna......

Uh, zalosno je sto otimaju toliki novac za taj odvratni smestaj, prosto sam zgrozena.

Moj savet ti je da teras do kraja, tuzba i sve ostalo, pa neka dokazu na sudu gde se istopise te silne zvezdice..

Edited by DuskaS, 10 August 2007 - 15:14.