Jump to content


Photo

Football manager 2008


This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
1 reply to this topic

#1 milosh76

milosh76
  • Banned
  • 3,560 posts

Posted 07 August 2007 - 15:42

Kritika igraca prosle verzije Football Manager# uzeta je, kao i uvek, veoma ozbiljno od strane Sports Interactive tima, rezultujuci u preko stotinjak novina, ukljucujuci i novi savetnicki sistem da pomogne novim igracima kroz razlicite aspekte igre. Ovo ce uciniti Football Manager# 2008 najpristupacnijem Football Manageru ikada, bez gubitka dubine igre za iskusnije igrace.

“Sa Football Manager# 2008 jos jednom cemo podici granicu u sportsko-menadzerskom zanru.” komentarisao je Miles Jacobson, Studijski Direktor Sports Interactive. “Sa mnostvom novih malih opcija i vecih stvari kao totalni preokret u reprezentativnom vodjenju i novi sistem protoka utakmice, mi zaista jedva cekamo da vidimo reakciju ljudi posto pocnu da je igraju nakon izlaska.”

Sa svim novim opcijama, poboljsanim “gameplay”-em i dubinom vidjenom samo od Sports Interactive, Football Manager 2008 pruza menadzersku simulaciju koja nije podredjena nijednoj drugoj. Da podstakne apetit svakog fudbalskog navijaca, SEGA i Sports Interactive su otkrili kljucne nove opcije u Football Manager# 2008.

Nove opcije za Football Manager# 2008 PC/Apple Macintosh


Tok utakmice – Najveca promena vezana za takmicarski dan u igri Sports Interactiva od predstavljanja 2D prikaza utakmice. Tok utakmice donosi mnogo vise atmosfere sa prikazom utakmice, timskim razgovorom, instrukcijama za protivnicke igrace, samoj utakmici, poluvremenu i nakon

meca. Sve navedeno se sada jednostavno nastavlja jedno na drugo, bez pauziranja da napravite takticku izmenu, i mali radar sa terenom dok menjate te taktike vas drzi obavestenog sa onim sto se desava na utakmici.

Vodjenje reprezentacija – Vodjenje internacionalnih selekcija je totalno promenjeno za Football Manager# 2008, ukljucujuci, ali ne i ogranicavajuci, poboljsanje medija, reprezentativna povlacenja, interakcija sa igracima, reprezentativni skauti, unapredjena selekcija potencijalnih reprezentativaca, biranje kapitena i razdvajanje morala igraca od klupskog raspolozenja.

Laksi za koriscenje – Mnogo cistiji skin, novi savetnicki sistem da pomogne igracima kroz razne delove igre. Novi sistem za beleske, bolje postavljanje dugmica za laksu navigaciju i unapredjen tutorijal i uputstvo. Takodje, trenerov izvestaj omogucuje izbor novog tima laksim, a i novi kalendarski sistem izlistava sve najvaznije datume tokom citave sezone. Sve ovo pomaze da Football Manager# 2008, postane najlaksa igra Sports Interactiva ikada.

Samopouzdanje – Igraci sada mogu lako da kazu upravi i navijacima sta misle o njihovom ucinku u igri kroz “new confidence section”. Ovo omogucuje igracima da kritikuju ne samo njihov trenutni napredak u takmicenjima, nego i finansijsko upravljanje, kao i pojacanja.

Transfer centar – Novi nacin rukovodjenja svih trenutnih transfer ponuda i pozajmica za igracev klub, cineci laksim da se uporedjuju ponude i odbijaju, odnosno prihvataju iste.

Poboljsanja u samoj utakmici – Mnogo unapredjen rad utakmice, jos jednom iskoriscen fudbalski mozak bivseg Irskog internacionalca Ray Houghstona kao i drugi alati korisceni od strane pravih menadzera da naprave najprecizniju simulaciju fudbala u kompjuterskoj igri. Sposobnost da menjate dimenzije terena na startu sezone da bi vise odgovarale stilu igre vasih igraca je takodje ubacena.

Prepravka nagrada – Siroki sistem nagradjivanja unutar igre koji trenutno nije najprezicniji, ali takodje ukljucuje nove nagrade kao sto je Evropska zlatna kopacka, ili najboljih jedanaest, koji pokazuje najboljih jedanaest svih vremena (unutar igre) za sve timove i reprezentacije.

Preokret u finansijama – Da reflektuje promene u modernom fudbalu, Sports Interactive je poboljsao finansijski deo Football Manager# 2008 radi uvek promenljivog fudbalskog sveta, sa mnogo vise informacija za menadzera, ukljucujuci, ali ne i ogranicavajuci, na korporacijski dobitak na dan utakmice, novosti za sezonske karte, ulaganja, poboljsana sponzorstva, kolektivni bonusi za pobede, i sposobnost da varirate sa finansijama kroz platni i transfer budzet u svakom trenutku da bi vam pomogli u traganju za idealnim timom.

Navijacki dani – Uprava sada moze da organizuje navijacke dane da bi poboljsali slabe posete, ili za meceve koji su najverovatnije slabo poseceni, sa dugorocnim uticajem na posetu ubuduce.

Prosireni mediji – Vise medija i kritika nego ikada ranije, plus mnogo vise detalja u postojecim medijima i nova sekcija za vesti takmicenja da saznate sta se najvaznije desava u svim ligaskim takmicenjima.

Regenerisane fotografije igraca – Svi u igri generisani igraci sada imaju slike koristeci FaceGen tehnologiju da svakom igracu da vise osobenosti, kao i sposobnost za igrace da porastu ispred vasih ociju kako vreme u igri bude prolazilo.

Brzina – Sacuvavanje i loadovanje je sada znatno brze, sa igrom preko interneta brzom i laksom za igru, kao i takticke promene i izvestaji sa utakmica mnogo brzim nego ranije.

Football Manager 2008 za PC (XP & Vista) i Apple Macintosh (OS10.3.9 i iznad) spreman je za izlazak pre bozica 2007.. Za vise informacija idite na www.sigames.com ili na totalno preuredjeni www.footballmanager.net website. Za sva SEGA pitanja posetite www.sega-press.com .

izvor

zvanicna prezentacija

srpski fan sajtUZIVAJTE!

Edited by Milosh76, 08 August 2007 - 07:38.


#2 copkillah

copkillah
  • Members
  • 4,075 posts

Posted 08 August 2007 - 11:07

što volim polupismeno prevođenje...

btw naložen sam na dotični otkako sam pročitao ovo prvi put... jedva čekam.