Macak ima oko 9 meseci i sterilisan je (ako to ima nekakve veze). Mace sam pokupila sa ulice, imala je malo vise od mesec dana. Zenka je. To mace treba da ode kod moje bake, ali moja baka zna da bude jaaako komplikovana, pa sam cula da je pricala mojima da joj se mace ne svidja, da sam je ja lagala da je lepa @_@.. Mozda je nece uzeti.. Ali nisam mogla da verujem kada mi je mama rekla da, ako ona nece mace, da cemo ga mi zadrzati!

Ali sad imam problem. Vec nekoliko puta sam "upoznavala" macka i mace. Prvo se macak plasio, a sada, on krene da rezi, a mace pobegne! Ono je skroz blesavo i krene da mu juri rep, a on rezi.. Ne znam da li smem da ih ostavim da oni to sami "razrese", jer on cesto stane u lovacki polozaj dok se ona vrpolji i valja po podu. Ne znam da li on hoce da se igra ili.. ne znam sta.
Jos jedan problem je sto sad treba da putujem, a dogovor je bio, pre nego sto sam mace dovela, da macak bude kod moje bake. Sad ne znam da li je bolje da ih razdvajamo, da macak ostane ovde kuci i da ga komsija cuva, a da mace ode kod bake? Ili da ih oboje vodimo kod bake, gde bi se mozda navikli jedno na drugo? Ne znam da li ce biti veliki stres za macka opet menjanje prebivalista i staratelja, jer tek je pre mesec dana dosao ovde. Ne znam sta da radim..
Edited by sai_mino, 31 July 2007 - 09:14.