Jump to content


Photo

Gay cats; Whiskas


This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
18 replies to this topic

#16 BGhost

BGhost
  • Banned
  • 1,978 posts

Posted 02 August 2007 - 00:05

Jedu li veggie macke iznutrice?

#17 pcelica

pcelica
  • Members
  • 492 posts

Posted 02 August 2007 - 08:50

well, nisam stručna al sam vlasnik mačaka duži niz godina, i polupansion za pola dorćolske mačeće populacije. odgajila omanju desetinu istih te mislim da mogu nešto reć glede problema. nije retka pojava da mačkovi zaskaču šta vide, bez obzira na pol i veličinu. ponekad kad je potrebno da oslobode ženku, udave porod ph34r.gif . (uh, to mi je najgroznije iskustvo sa mačkama). elem, dok je mačor mlad, dok ne krene da luči šta već treba da luči da bi "zvučao" muški ne gine mu maltretiranje, sve dok se on ne ohrabri da se bori to će mu se dešavati. ako je upućen na ljude a nije uličar taj period "odrastanja" može potrajati nešto duže od onog by the book. moj mačor je koliko se sećam tek negde posle 1,5 godine počeo da konta da postoje ženke i da je to u stvari njegova osnovna zabava, a ne da mi donosi lopticu da se igramo. sad dolazi samo na klopu i brzo maženje (kad mu je volja), tzv polupansionska usluga biggrin.gif.

e sad, što se tiče hrane, nisam pametna. trenutno imam razmaženu zver donešenu iz kotora, nepuna godina dana, snage kao da je mlada lavica u pitanju a ne mačka. elem, ona toliko izvoljeva da je to nenormalno, jede samo royal cannin al ne uvek i ne svaku. birka. nikad nije pokazala narkomansku želju ka određenoj vrsti, dapače šta god da kupim, nikad ne znam dal će jesti. al zato ove na polupansionu, umiru od sreće biggrin.gif. doduše, najčešće im dajem živu ribu ili živu belu džigericu.

Edited by pelica, 02 August 2007 - 08:52.


#18 svetlanad

svetlanad
  • Members
  • 32 posts

Posted 02 August 2007 - 09:45

QUOTE(pčelica @ 2 Aug 2007, 09:50) <{POST_SNAPBACK}>
well, nisam stručna al sam vlasnik mačaka duži niz godina, i polupansion za pola dorćolske mačeće populacije. odgajila omanju desetinu istih te mislim da mogu nešto reć glede problema. nije retka pojava da mačkovi zaskaču šta vide, bez obzira na pol i veličinu. ponekad kad je potrebno da oslobode ženku, udave porod ph34r.gif . (uh, to mi je najgroznije iskustvo sa mačkama). elem, dok je mačor mlad, dok ne krene da luči šta već treba da luči da bi "zvučao" muški ne gine mu maltretiranje, sve dok se on ne ohrabri da se bori to će mu se dešavati. ako je upućen na ljude a nije uličar taj period "odrastanja" može potrajati nešto duže od onog by the book. moj mačor je koliko se sećam tek negde posle 1,5 godine počeo da konta da postoje ženke i da je to u stvari njegova osnovna zabava, a ne da mi donosi lopticu da se igramo. sad dolazi samo na klopu i brzo maženje (kad mu je volja), tzv polupansionska usluga biggrin.gif .

e sad, što se tiče hrane, nisam pametna. trenutno imam razmaženu zver donešenu iz kotora, nepuna godina dana, snage kao da je mlada lavica u pitanju a ne mačka. elem, ona toliko izvoljeva da je to nenormalno, jede samo royal cannin al ne uvek i ne svaku. birka. nikad nije pokazala narkomansku želju ka određenoj vrsti, dapače šta god da kupim, nikad ne znam dal će jesti. al zato ove na polupansionu, umiru od sreće biggrin.gif . doduše, najčešće im dajem živu ribu ili živu belu džigericu.


i ja imam problem sa mojoj macom, takodje jede samo royal canin , ali nije to jedini problem , naime kada joj kupim gulas ona ne ume da ga sazvadje samo lizne nekoliko puta i ode, brine me sto jede samo cvrstu hranu, tj. krekere ,mada nas veterinar kaze da je to ok.

#19 avramova

avramova
  • Members
  • 8,594 posts

Posted 03 August 2007 - 13:02

QUOTE(cecily @ 2 Aug 2007, 10:45) <{POST_SNAPBACK}>
i ja imam problem sa mojoj macom, takodje jede samo royal canin , ali nije to jedini problem , naime kada joj kupim gulas ona ne ume da ga sazvadje samo lizne nekoliko puta i ode, brine me sto jede samo cvrstu hranu, tj. krekere ,mada nas veterinar kaze da je to ok.


Mozda tvoja maca pati od anoreksije. Nemoj da se brines, nije poznat slucaj da se neka maca dobrovoljno samoubila
odbijajuci hranu. wink.gif

Lep pozdrav
Teja