Posted 26 June 2007 - 12:41
tjah..iskreno, ovakva pitanja na ovom forumu nisam ochekivao, i debelo sam razocharan...devojka mi je punoletna...a i da nije, punoletnost se u ovom smislu odnosi na to, da kad bih hteo da je vencham, trebala bi mi dozvola njenih roditelja...samo to...ako si aludirao na sexualne aktivnosti, mislim da je granica 13 ili 14 godina, ali nisam siguran...mutter, sad se malo bolje razmisli o svom pitanju/konstataciji...da sam na tvom mestu, mene bi bilo sramota.
Nije toliko stvar u tih 2000 din kad se sve sabere, nego u principu...
Zavrshio sam osnovnu i srednju shkolu u Loznici i ne secam se da sam ikada dao i jedan dinar za neshto shto nije vezano za samoopredeljenje (izleti i sl)...Dakle, kakvih crnih 100 din za svedochanstvo, posebno uplata shkolarine? Dakle naglasavam tu stavku, 1000 din i vishe za skolarinu? Za krechenje i sl? Chekaj, jel djaci mozda treba i shkole da grade? Chemu sluzi inache porez...Josh da spiche porez i na tih 1000+ dinara...Znate kako, ima ljudi kojima je 2000 din prilichan izdatak, a kad se sve sabere, tih 2000 din izdataka po uceniku je prihod skoli od 1 800 000 dinara...ahm...uzimajuci da je plata (recimo 25 000, bez doprinosa), to mu dodje pokrivanje plata za 2 meseca, za ukupno 36 profesora...
Josh jedna stavka...ta "shkolarina" varira od shkole do shkole...Koliko se secam, u 12-oj je valjda proshle godine bila 800 ili 1000, dok je u drugoj (ne secam se koja, u Birchaninovoj valjda) bila 1500...WTF? Ko to odredjuje i po kom principu?