Karta za Bryana Adamsa je bila 3000, tako da po meni uopste nebi bilo iznenadjenje da karta za Muse bude i kako je neko napisao 2500 din. Sto se tice sponzorstva u to ne ulazim, jer to stvarno ne znam kako funkcionise, eto uopste ne znam ko je sponzorisao Chiefse, mada ne sumnjam da se nebi nasla neka pivara i sl. Rasveta, bina, zvuk... koliko sam upoznat u masineriju zvanu Muse oni to sami donose tako da mislim da je to uracunato u njihov honorar.
Snoop je inace ubedljivo najskuplji izvodjac na Exitu ikada i naravno da mu cena prelazi 300k, a posto znam da je jedan od glavnih razloga zasto Muse nije bukiran za ovogodisnji festival upravo cena, odgovor se bar po meni sam po sebi namece. Inace kad smo vec kod honorara Wu-tang kosta vise od 300k, a ne jedan bend koji je po meni trenutno na svom vrhuncu. E da i sto se tice posete to ne mogu da tvrdim ali verujem da bi se skupilo 10k ljudi uz dobru kampanju kakav ovaj bend i zasluzuje, a koja je upravo nedostajala Chiefsima.
sto se tice adamsa seti se gde je on na kraju svirao.
sponzori kaiser chiefsa bili smo svi mi. da bi bilo jasnije poreski obveznici. organizator koncerta chiefsa bio je copavi djordje milutinovic, odnosno beogradska arena licno koja se finansira iz budzeta, pa...
snoop jeste najskuplji izvodjac na exitu, ali ne znam koja budala iz exita je odlucila da mu da taj novac. za isti novac koji su dali za njega mogli su dovesti nekoliko izvodjaca... da krenemo samo od onih koji dolaze iz iste agencije iz koje dolazi i snoop: the killers, erykah badu, the crystal method... dakle tri banda je moglo doci za novac koji je dobio snoop...
sto se tice muse, da zakljucim jos jednom, nema sanse... izuzev ako se copavi ne odluci da ih radi, a poreski obveznici budu sponzori koncerta