Jump to content


Photo

vektor-kablovski intenet


This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
2 replies to this topic

#1 p307

p307
  • Members
  • 1 posts

Posted 11 June 2007 - 22:45

Poštovani,
Molim sve korisnike kablovskog interneta kod Radijus - Vektor kablovskog distributera da se jave i kažu kakav je sad internet kod ovog provajdera.
Ko stanuje na NBG, blok 37 i bliža okolina neka ne bude lenj i nak pošalje odgovor, savet, preporuku...
Pitam se da li da prelazim sa ADSA-a 256 flat kod euneta, na kablovski internet kod Vektor-a, možda i svih 512...
Hvala svima!

#2 incognito

incognito
  • Members
  • 7,771 posts

Posted 12 June 2007 - 10:17

Ako postoji gori KDS provajder od IKOM-a, to je Radijus Vektor. Imamo u firmi njihov biznis paket od 1Mbps i nema dana kad isti ne padne... Cesto pada i vise puta dnevno... Ne moram da navodim koliko potencijalno gubimo zbog tih prekida... Zato smo i resili da uzmemo ADSL bar kao backup varijantu...

Ako imas nekog drugog izbora, bezi od tih glavom bez obzira!

#3 Little Red Rooster

Little Red Rooster
  • Members
  • 219 posts

Posted 13 June 2007 - 11:10

Koristim radijus-vektor kablovski net (256/128) par meseci i prilicno sam zadovoljan. Desava mu se da s vremena na vreme padne, ali prekidi ne traju duze od 10-15 minuta i nisu preterano cesti. Ljudi iz tehnicke podrske su mi rekli da do tih prekida dolazi zbog odrzavanja i prosirenja mreze. Sto se tice brzine, uvek odgovara deklarisanoj. Poredjenja radi, pre 2-3 godine sam u Holandiji koristio kablovski internet i brzina je retko kad dostizala 50% od deklarisane, a desavalo se da po nekoliko dana internet uopste ne funkcionise. Naravno, raskinuo sam ugovor sa tim provajderom, a posto nisu ispunili uslove iz ugovora, nisam morao ni da im platim za ta 3 meseca koriscenja. Sa radijus-vektorom zasad nemam ni potrebe ni razloga da raskidam ugovor.