Jump to content


Photo

Alsovegio kablovski operater


This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
2 replies to this topic

#1 Lancelot_Bgd

Lancelot_Bgd
  • Members
  • 303 posts

Posted 01 June 2007 - 20:24

Juce sam se uselio u novi stan na Miljakovcu II i doziveo sam sok kada sam spojio tv na "kablovsku" TV. Naime ima oko 58 kanala ali skoro svi su negledljivi zbog totalno ocajne slike. Znaci mislim da u najdubljim korenima i pocecima kablovske TV ovo nije moglo da bude upotrebljivo. Slika je puna snega i ne moze ni da se poredi sa slikom koju sam imao kod SBB-a. Do sada nikada nisam ni obracao paznju na kablovske operatere i mislio sam da su razlike minorne ali ovo je dno dna.

Raspitao sam se kod par komsija i svi kazu da je kablovska takva i kod njih... i nikom nista kao ok je neka je kakva je takva je.
Pre nego sto pronadjem njihov kontakt tel, i pozovem ih da vidim sta je ovo i na sta ovo lici voleo bih da mi neko, ako ima nekoga ko ima iskustva sa ovom fantomskom firmom kaze nesto vise o celoj situaciji, i sta je moguce uraditi.

#2 Hawk

Hawk
  • Members
  • 4,763 posts

Posted 04 June 2007 - 09:06

Pogledaj ovde za prvu pomoc.

#3 Lancelot_Bgd

Lancelot_Bgd
  • Members
  • 303 posts

Posted 04 June 2007 - 18:03

QUOTE(Hawk @ 4 Jun 2007, 10:06) <{POST_SNAPBACK}>
Pogledaj ovde za prvu pomoc.Hvala na pomoci, ali samo sam uvideo tuznu istinu. Da svima ovde odgovara ovakav kablovski operater zbog cene. I da mi je jedino resenje Total TV, po basnoslovnoj ceni...