Jump to content


Photo

Ispovest Bobana


This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
10 replies to this topic

#1 dram

dram
  • Members
  • 13 posts

Posted 11 May 2007 - 15:27

1.
http://blog.b92.net/...#comment-189970

2.
http://blog.b92.net/...#comment-192469

#2 giger

giger
  • Members
  • 514 posts

Posted 11 May 2007 - 15:52

predsednikov savetnik za spoljnu politku
Boban (8 Maj, 2007 - 21:47) *novo


je sin bivseg i buduceg direktora NIS-a. Nikada nije doktorirao, zavrsio je samo osnovne studije u Engleskoj, otac je novcem pokradenim od Srbije platio skolovanje bilmezu. U KejD'Orseju su nekoliko puta i zvanicno upozorili Tadica da ne vredjaju homologe izborom izaslanika, koga niko u Francuskoj ne zeli da primi. U engleskom ministarstvu inostranih poslova, mali je bio izbacen kada je zeleo da ucestvuje u delegaciji Srbije. Jednostavnom proverom su stigli do podatka da mu je novac kojim raspolaze - sumnjiv, i kao takav nije podoban sagovornik. Tadic je ucenjen covek, obecao je tati svog savetnika da ce negde da mu smesti bilmeza, za uzvrat velike provizijie od privatizacije NIS-a.

Znate li gde je Tanja Tadic uplatila skijanje ove godine, za sebe i svoju decu i cetiri telohranitelja u susednom apartmanu? Na gleceru, u Italiji, deset hiljada evra za nedelju dana. Pa joj je dete palo i povredilo jezik, skijanje je propalo, deset hiljada je otislo, a da nije ni trepnula.

Odakle te pare? Od plate i postenja?

Ovi ljudi su ucenjeni, trgnite se ljudi!

jedni su kupljeni novcem, drugi su ucenjeni krvavim rukama i mrtvim dusama koje nose na savesti.

Kostunica je nalogodavac ubistava, Tadic je majmun kome bacaju mrvice.

Predsednik drzave je MIlorad Miskovic, a prvi savetnici Milka Forcan i Saper.

Kostunica je Arkan danasnje Srbije!
-------------------------------------------

Boban ovde.
Boban (11 Maj, 2007 - 15:07)


Izbor Tome Nikolica je simuliran i dogovoren izmedju Kostunice i Tadica kao strategija koju je osmislio Dinkic da se zaobidju mediji i slobodni kriticari ideje o vladi po meri Kostunice. Bozidaru Djelicu je istog dana kada je proglasen Toma Nikolic za predsednika skupstine, isticao rok za placeno odsustvo sa mesta direktora Kredi Agrikol Banke. Tog dana je, prema pre sest meseci potpisanom pod-ugovoru, Djelic morao da kaze - da li se vraca na posao i obnavlja ugovor ili prekida radni odnos. Bez obzira sto je u tri ujutru Toma Nikolic bio izglasan za predsednika Skupstine, Tadic glumio zabrinutost i bes pred kamerama, Djelic je ipak, u osam ujutru, potvrdio prekid radnog odnosa i rekao da upravo formiraju vladu.
To znaci da su svi znali da je afera sa Tomom Nikolicem samo zamazivanje ociju javnosti, da bi Tadic, kao sto sam jos one noci govorio - rekao - podrzite me, morao sam da im ostavim i Jocica i BIU, inace bi bilo vanredno stanje, sankcije i rat!
Srbija je dala garancije i detaljne informacije u Savetu Evrope oko strategije koju je u tom trenutku sprovodila i zbog toga, uprkos Nikolicu i nepodizanju zastave, Srbiji nije zamrzlo mesto predsedavajuceg u telu koje se nacelno bavi ljudskim pravima u Evropi. Niti jedan pisani protest od zemalja evropske sile nije stigao, svi su ambasadori bili obavesteni da je u pitanju predstava, jedino je ona glupa Karla Del Ponte, koja sama vodi rat protiv Kostunice, poslala pisani protest.
Mahinacija sa Nikolicem u parlamentu je smisljena od onog koji je tog dana najvise vristao - ujutru u Kaziprstu, tokom zasedanja glumio da ce da se potuce, sutradan rekao da napusta pregovore, da bi prekosutra napravio onu vladu za koju svi znamo vec tri meseca.

Kada su dogovarali raspisivanje izbora, Kostunica je otvoreno rekao Tadicu da za njega i njegove ljude ima mesta samo u postojecoj Vladi Srbije, u odgovarajucem procentu koji budu osvojili na izborima, ali da se vlada nece menjati, ni politicki ni kadrovski. Tadic prvo nije hteo da pristane na to, ali su mu savetnik Krstic i njegov prijatelj Srdjan Saper na veceri kod Milke Forcan objasnili da je to njegova jedina sansa. Zatim su mu predlozili Djelica kao glavnog aduta i Ruzicu Djindjic kao nosioca liste.Ruzicu je bilo teze ubediti i slagali su je da ce pobeda biti tako velika, da ce samostalno napraviti vladu, iako su sva istrazivanja govorila suprotno. Kada su stigli rezultati, jos one noci kiselih osmeha u izbornom stabu DS-a, Ruzica je rekla da u Skupstinu nece da udje i da nece da ima veze sa Vladom u kojoj su ubice njenog muza. DS je uz olaksanje prihvatio njeno odstupanje,jer je Kostunica vec upozorio da "Ako prezime tog mafijasa figurira na bilo kom spisku predloga, od koalicije nema nista!"
Inace zanimljivo je da je izvesni Emilijan Djindjic, student iz Njujorka, naseg porekla, koji nema nikakvog srodstva sa Zoranom Djindjicem, kada se prijavio za Telekomovu stipendiju koje dele najboljim studentima za usavrsavanje u inostranstvu, uprkos odlicnom CV-u, bio glatko odbijen, uz reci "Drzi se ti Amerike, mali. S tim prezimenom u nasoj Srbiji, neces daleko dogurati"

#3 Diskutant

Diskutant
  • Members
  • 8,262 posts

Posted 11 May 2007 - 15:57

ufff, 'ajte ljudi, manite nas nezadovoljnih polu-pismenih clanova ds(s)-a sto cirkuziraju blogom.

#4 Buum

Buum
  • Members
  • 2,042 posts

Posted 11 May 2007 - 18:26

Ko je Boban?

#5 Larko

Larko
  • Banned
  • 6,536 posts

Posted 11 May 2007 - 19:34

QUOTE(Buum @ 11 May 2007, 19:26) <{POST_SNAPBACK}>
Ko je Boban?


boban je beban. laugh.gif

#6 Atreid

Atreid
  • Banned
  • 8,210 posts

Posted 11 May 2007 - 20:02

QUOTE(Buum @ 11 May 2007, 17:26) <{POST_SNAPBACK}>
Ko je Boban?

Slobodan Antonic dry.gif

#7 Diskutant

Diskutant
  • Members
  • 8,262 posts

Posted 11 May 2007 - 20:26

QUOTE(Atreid @ 11 May 2007, 21:02) <{POST_SNAPBACK}>
Slobodan Antonic dry.gif

bingo thumbsup.gif

#8 BlackDog

BlackDog
  • Members
  • 2,951 posts

Posted 11 May 2007 - 21:26

QUOTE(Atreid @ 11 May 2007, 21:02) <{POST_SNAPBACK}>
Slobodan Antonic dry.gif


Tacno tako, razocarao ga Kostunica jerbo nece u vladu sa radikalima. biggrin.gif Pa mora covek da da sebi malo oduska...

#9 MilivojC

MilivojC
  • Sleepers
  • 57 posts

Posted 11 May 2007 - 22:49

Ne verujem da je Boban --- Antonić !
Ne bavi se on spletkama, našta mi liče ove Bobanove pisanije.

#10 Vlaada

Vlaada
  • Members
  • 39 posts

Posted 11 May 2007 - 23:40

Ono sto je meni najzesce jeste da su ispovesti bivsih clanova partija gotovo istovetna ispovestima bivsih clanova sekti, i po emocijama i dramaticnosti laugh.gif sto uposte nije cudno jer nase partije jedva da se po metodama kontrola svojih clanova razlikuju od sekti.

A kada bi ovom Bobanu miskovic podmetnuo Milku Forcan i on bi pao pod rudu, protiv zive sile se ne moze smile.gif

#11 Miralem

Miralem
  • Banned
  • 815 posts

Posted 12 May 2007 - 14:47

splacine yucky.gif