poslednji koncert na kom ste bili
Posted 24 January 2007 - 22:13
mesto koncerta
utisci
Posted 25 January 2007 - 05:19
Pony, Melbourne
krenusmo da sviramo pred polupraznom/polupunom salom malenog kluba, neki ljudi su igrali i odobravali, neki su se drali na nas, jedan pijani/drogirani kreten se skidao go do pojasa, mi smo svirali odlicno. posle smo pili pivo sa ekipom, a onda sm otisao u hotel gde me cekala zena. eto.
Posted 25 January 2007 - 14:42
Posted 25 January 2007 - 14:49
09.01.2007.

Posted 25 January 2007 - 15:16
Sizif (Osijek) emo/noise/h.c ??
Bud Spencer (Osijek) Motorhead/Turbonegro-rock
Dislike (Pozega) crust grind/core ???
doso' pomalo pijan otisao jako pijan
bandovi odlicni , buka i urlik jedva prezivio
ne idem vise

Posted 25 January 2007 - 15:45
SKC 24.1. tj. sinos

lepo je bilo videti ponovo tate grindcore-a

Edited by Pirate, 25 January 2007 - 15:47.
Posted 25 January 2007 - 20:41
30.07.2006. Tashmajdan
Mislim da komentari nisu potrebni,ko je doziveo,razumece

Nije zadnji koncert na kome sam bio ali najbolji zadnji definitivno...

Posted 25 January 2007 - 23:08
Klub "Sirano", Loznica, pre desetak dana
Ja dolazim najviše zbog njihovih autorskih pesama, ali lepo je čuti i genijalno odsvirane a naročito otpevane obrade, recimo Azra - "Iggy Pop", Time - "Istina mašina", Šarlo Akrobata - "Niko kao ja", Luis Prima - "Just A Gigolo/I Ain't God Nobody", Luis Armstrong - "It's A Wonderful World", Frenk Sinatra - "My Way", Električni orgazam - "Krokodili dolaze", The Doors - "Love Me Two Times", Atomsko sklonište - "Olujni mornar", itd.
Onda šlag na tortu, džemovanje sa Davorom Lazićem koji je došao na raspust sa studija rock gitare u Amsterdamu.
A za kraj, udovoljeno željama "društva u ćošku", pesma Zida Plača - "Baj baj". Ko je nije čuo ne zna šta je propustio. Isto važi i za još neke njihove stvari:
"Oaza"
"Dobra forma"
"Pesma"
"Želim samo da me se setiš"
"Kiše"
"Buđenje u pet"
"Zid Plača"
Opšti utisak: neopisivo. Treba doći, čuti i videti.
Edited by dobar_znak, 25 January 2007 - 23:11.
Posted 26 January 2007 - 04:16
Voleo bih da sam bio, ali meni je to daleko. Evo u plejlistu ubacujem i Soviet Valves, pa to je as good as it gets.
Posted 26 January 2007 - 04:23

u Sidneju smo svirali pred 15 ljudi u sali koja prima 700, pa ti vidi...
Posted 26 January 2007 - 07:02
gledao i slusao:
http://myspace.com/fuzztones
...pre 3 nedelje. nije bilo majica XXL. Rudi Protrudi A-go-go.
##################################################
...u proslu subotu (gledao i slusao):
http://www.myspace.com/greatlakesband
http://www.myspace/iwasaking
http://www.myspace.com/sgtpetter
.. nije bilo majica XXL. The Great Lakes - odlicni. Esencija The Elephant 6 Collectivea.

##################################################
03.02. ako stignem idem da gledam Wreckless Erica i Amy Rigby. Nemam pojma da li ce biti majica XXL. Nadam se da hoce.
Posted 28 January 2007 - 03:50
Route66 - NS
Odlicna svirka. Likovi (BestBeat?) se jos potrudili oko odela i propratnog nastupa. nisu svirali Love me do, za koji sam pustao najnenormalnijezvuke iz prvog reda. Osim toga sasvim Ok se iskakao, preterana svirka. Odlicno doslo ovom nasem malom mestu.
Jedina mrlja na koncert je sto su posle pustili los tehno na koji su ljudi mrdali sa jos vecim odusevljenjem nego na svirku i hejt za mene, majmuna, sto nisam uknjizio jos jednu Maltesetu.
Edited by Maltese, 28 January 2007 - 11:04.
Posted 28 January 2007 - 04:01

Posted 29 January 2007 - 00:13

Share & Enjoy
Posted 29 January 2007 - 09:56
...malo je reci da sam odusevljen, nisam imao pojma da gitara moze da pravi onakve zvuke...techno, aboridzinski dub i sviranje samo na vratu, nevidjeni zvuci metlice po zicama....neverovatno...zao mi je sto sam omasio prosle dine cert u narodnom pozoristu, ali sreca dosao je baja ponovo...stvarno je mag, a i ozvucenje u akusticnoj sali kolarca je doprineo jako glasnom zvuku i drmanju stomaka, sto je meni prijalo, za gerijatriju ne znam...kad je krenuo da svira bluz, odlepio sam....
...lose je sto na balkonu kolarca nije moguce sesti normalno, osim ako nisi kepec...kolena me otkidala poslednjih 15 minuta...i da, tommy ima neke pateticne momente, od kojih zamalo da bacim bic, ali cim batali pevanje i zaprzi djitru, istog sekunda zaboravim mucninu i ponovo se odusevim...dve, tri kantri balade su bile katastrofa smor....
...inace, tip kaze da svira 340 dana u godini!!!...neverovatno, ali ocigledno obilazi planetu...preporucujem, pogotovu onima koji ga nikad nisu slusali, verovatno ce biti iznenadjeni, kao i ja...
www.tommyemmanuel.com ima raspored certova, mozda gostuje i u vasem gradu, za svaku preporuku...
Edited by BigLebowsky, 29 January 2007 - 09:57.