Jump to content


Photo

Svetla


This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
45 replies to this topic

#46 Paladin

Paladin
  • Members
  • 809 posts

Posted 22 December 2006 - 23:26

QUOTE(Koko Bil @ 29 Nov 2006, 08:02)
Izvinavam se ako se o ovome već diskusovalo, tražio sam tri strane unazad...
Dakle, jutros po magli vozim na posao, sa uključenim maglenkama (juče je kolega učestvovao u lančanom sudaru) i prođem pored šest mazgova koji NEMAJU UPALJENA SVETLA! Još nije svanulo i magla je, a oni voze bez svetala, kontaju isto vide. Pa je li moguće da im u glupaču ne ulazi da svetla ne služe samo da njima osvetle put, već i da ih drugi vide? Takvu stoku bih isključio iz saobraćaja zauvek! Bez mogućnosti da ikad više ponovo polažu. Nije ni čudo što mora da se donese zakon po kojem će svetla imati da sijaju i u podne u julu.
I drugo: gde je tu milicija? To je najteže moguće ugrožavanje bezbednosti saobraćaja. Ne, oni se smontiraju na nekoj deonici autoputa gde su bez ikakvog razloga metnuli znak "80", i onda te pecaju dok sa stotke ne spustiš na 80. Kao, vozili ste 87, ugrožavanje bezbednosti, žvanj-žvanj. A te muflone bez svetala i ne gledaju.


Ako se setiš testiranja kod psihologa kada si vadio lekarsko uverenje, biće ti sve jasno. Mnogi likovi nikada ne bi prošli ozbiljniji psiho-test sa testom inteligencije. Šestorici koje pominješ, treba testirati ovo potonje. dry.gif