QUOTE(PRESHEVARI)
Moramo se podeliti..nema nam druge, sigurno znam da je to jasno i Koshtunici i Tadicu i Ljajicu i Slavenu i NPS i svima...zaista mi je zhao onih Srba koji zhive u nekoj nadi da ce Kosovo nekako ostati u Srbiji jer je doshao TRENUTAK ISTINE...
Što se mene tiče, u pravu si.

A ovo što Lancelot-bgd mašta na prvoj strani topica, to nema baš puno veze sa mozgom... parafraziram ga:
"Ako se kosovo otcijepi od srbije kad tad će mu se desiti hiljadu puta gori genosidi na kosobu, od srebrenice"

Jeah, Lancelot, udarićete na Kosovo kao što ćete i Hrvatsku opet nekad udariti. Što bi rekli, malo morgen.
Devedesete se ne vraćaju više, tako da više ne možete da koljete go i bos narod. Makar ne na Kosovu.
A kakvo bi ponašanje srblja bilo (da kosovo kojim slučajem ostane u srbiji) najbolje vidimo iz onoga što se dešava u Sandžaku, Vojvodini. Ali to je već druga tema. Nema sa vašom državom nikakve nagodbe i kompromisa jer su za većinu vašeg gradjanstva Karadjordje, Draža Mihajlović, Slobodan Milošević i Ratko Mladić - autoriteti! Tako da, čak i onaj najblesaviji albanac zna: kako bi to izgledalo u "zajedničkoj državi" sa Koštunicom, četnikom Tomićem, četnikom Draškovićem, četnikom Dačićem... a isto i sa Seljom Ilićem, Tadićem. Da je srbija normalna država možda bi Albanci drugačije razmišljali. A nije normalna, jer - vaši sudovi su sranje, vaša policija je sranje, vaša vojska je sranje, ustav vam je sranje (kao i svi koji su se oko njega unisono dogovorili)... tako da - piši propalo kada je kosovo u pitanju. A naciju će utješiti radikali i crkva, kao i uvijek do sada.