QUOTE(fancy @ 20 Oct 2006, 14:07)
Čista srca i bez imalo griže savesti bih potamanio terijeriste sa svojim zverima marke bull, pitbull, staford. Jedino što me sprečava je činjenica da se za ubistvo tih bednih izgovora za ljudska bića ide u zatvor a da su njihovi degenerični mezimci bolje čuvani od našeg bivšeg premijera.

Nisam mislio da komentarisem na ovoj temi, ali zbog BullTerriera moram.
Bullterrier jeste ruzan, ali nije nista agresivniji od bilo kog drugog psa.
Sta vise, Bullterrieri veoma vole ljude i mogu se lepo slagati sa drugim zivotinjama.
Istina je da su veoma snazni i da ih nazalost zbog toga koriste raznorazni pacenici.
Ali o od pudle mozete napraviti agresivca, ako ga na to istrenirate.
PitBull Terrier i BullTerrier sem Bull u njihovom imenu nemaju ama bas nista zajednicko.
Nemoj robovati stereotipima.

Sto se tice naslova teme, ne razumem ko osporava ljudima da vole macke.
To sto se neki bolesnici izivljavaju nad mackama, ne znaci da su to pravi "kuckari".
Ne mislim ni da oni vole u sustini svoje pse, vec je to neka patoloska veza i oni svoje pse koriste da bi lecili svoje psiholoske probleme.
Ja volim i postujem prirodu kao i sve zivotinje na planeti.
Pse jesam imao za ljubimce, macke nisam, sto ne znaci da ne bih voleo da ih imam. A taman posla da bih povredio.
Ja sam upadao u raznorazne avanture i nevolje spasavajuci pse i macke.....ali o tome neki drugi put.
Da li je ovo nesto lico u vezu Bulla?
Jeste, ja sam imao Bulla i kada je imao cetri godine, ubio ga je auto:(
Ziveo je u kuci sa jos 4 kuse spasene sa ulice i bio je najbolji pas kog sam ikada imao.( total of 10)
Bio je neverovatna beba i ako je izgledao opasno.
Zato zelim da nadjem jos jednog za nasu malu cerku, ali zena se buni jer je ruzan

I stvarno jeste ruzan ko pacov, ali im je licnost neverovatna i jedna su od boljih vrsti pasa za decu.
Slobodno istrazite po netu ili prokopajte po knjigama i uvericete se sami!
Maca i Bull-
http://video.google....r and cat&hl=en