Jump to content

Photo

Imam pravo da volim macke

This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
25 replies to this topic

#16 fancy

fancy
  • Members
  • 7,551 posts

Posted 20 October 2006 - 17:06

QUOTE(Practical @ 20 Oct 2006, 17:20)

Gle, rođak s_w.gif
Vidi se da je od mojih... vrti se oko neke kučke cool.gif

#17 Posmatrac

Posmatrac
  • Members
  • 890 posts

Posted 20 October 2006 - 17:19

Slike su stvarno lepe.

#18 loshmmee

loshmmee
  • Members
  • 1,037 posts

Posted 22 October 2006 - 17:34

QUOTE(Posmatrac @ 20 Oct 2006, 17:19)
Slike su stvarno lepe.

I Barbika je lepa...

#19 Indy

Indy
  • Members
  • 21,392 posts

Posted 23 October 2006 - 05:46

Takmicenje u lepoti...

Fotke by Tony Dummet.

#20 An_Esthetiq

An_Esthetiq
  • Members
  • 10 posts

Posted 23 October 2006 - 22:07

Moj glas ide Timiju. wub.gif wub.gif wub.gif Buci buci buci!

U ocima Boba se vidi pokornost, a u Timijevim samostalnost. cool.gif

#21 Posmatrac

Posmatrac
  • Members
  • 890 posts

Posted 26 October 2006 - 08:01

Secam se da sam nekad davno, na onim kvazi psiholoskim testovima, odgovarao da bih voleo da budem crni panter. Jak i nezavisan, sad sam samo dupe od crnog pantera, ali tako je u ljudskom drustvu. Hehehe.

#22 katamaran

katamaran
  • Banned
  • 2,805 posts

Posted 27 October 2006 - 12:19

Ne uspevam da ubacim sliku pa cu morati ovako:

http://www.imageuplo...e_Forbidden.jpg

Edited by katamaran, 27 October 2006 - 12:21.

#23 mr.bond

mr.bond
  • Members
  • 197 posts

Posted 27 October 2006 - 17:51

Svaka zivotinja ima nesto lose i nesto dobro.
E sad koju ce zivotinju neko voljeti, to je njegova licna stvar.

#24 cika tale

cika tale
  • Members
  • 312 posts

Posted 27 October 2006 - 22:11

Imao sam psa i mačku koji su spavali u psećoj kućici (dok sam živeo u kući koja je imala dvorište), čak su i jeli i pili vodu iz iste posude.. Pas ostale (komšijske) mačke nije baš voleo, tako da se često moglo videti kako oboje jure neku od njih po dvorištu smile.gif

Mislim da je tu presudno bilo posvetiti im podjednaku pažnju - životinje mogu da budu jako, jako ljubomorne

#25 WVIZ

WVIZ
  • Members
  • 2,497 posts

Posted 28 October 2006 - 02:37

QUOTE(fancy @ 20 Oct 2006, 14:07)
Čista srca i bez imalo griže savesti bih potamanio terijeriste sa svojim zverima marke bull, pitbull, staford. Jedino što me sprečava je činjenica da se za ubistvo tih bednih izgovora za ljudska bića ide u zatvor a da su njihovi degenerični mezimci bolje čuvani od našeg bivšeg premijera.  dry.gif

Nisam mislio da komentarisem na ovoj temi, ali zbog BullTerriera moram.
Bullterrier jeste ruzan, ali nije nista agresivniji od bilo kog drugog psa.
Sta vise, Bullterrieri veoma vole ljude i mogu se lepo slagati sa drugim zivotinjama.
Istina je da su veoma snazni i da ih nazalost zbog toga koriste raznorazni pacenici.
Ali o od pudle mozete napraviti agresivca, ako ga na to istrenirate.
PitBull Terrier i BullTerrier sem Bull u njihovom imenu nemaju ama bas nista zajednicko.
Nemoj robovati stereotipima.

Sto se tice naslova teme, ne razumem ko osporava ljudima da vole macke.
To sto se neki bolesnici izivljavaju nad mackama, ne znaci da su to pravi "kuckari".
Ne mislim ni da oni vole u sustini svoje pse, vec je to neka patoloska veza i oni svoje pse koriste da bi lecili svoje psiholoske probleme.
Ja volim i postujem prirodu kao i sve zivotinje na planeti.
Pse jesam imao za ljubimce, macke nisam, sto ne znaci da ne bih voleo da ih imam. A taman posla da bih povredio.
Ja sam upadao u raznorazne avanture i nevolje spasavajuci pse i macke.....ali o tome neki drugi put.

Da li je ovo nesto lico u vezu Bulla?
Jeste, ja sam imao Bulla i kada je imao cetri godine, ubio ga je auto:(
Ziveo je u kuci sa jos 4 kuse spasene sa ulice i bio je najbolji pas kog sam ikada imao.( total of 10)
Bio je neverovatna beba i ako je izgledao opasno.
Zato zelim da nadjem jos jednog za nasu malu cerku, ali zena se buni jer je ruzan biggrin.gif

I stvarno jeste ruzan ko pacov, ali im je licnost neverovatna i jedna su od boljih vrsti pasa za decu.
Slobodno istrazite po netu ili prokopajte po knjigama i uvericete se sami!

Maca i Bull-
http://video.google....r and cat&hl=en

#26 miraloka

miraloka
  • Members
  • 30 posts

Posted 12 November 2006 - 00:32

QUOTE(WVIZ @ 28 Oct 2006, 02:37)

Nisam mislio da komentarisem na ovoj temi, ali zbog BullTerriera moram.
Bullterrier jeste ruzan, ali nije nista agresivniji od bilo kog drugog psa.
Sta vise, Bullterrieri veoma vole ljude i mogu se lepo slagati sa drugim zivotinjama.
Istina je da su veoma snazni i da ih nazalost zbog toga koriste raznorazni pacenici.
Ali o od pudle mozete napraviti agresivca, ako ga na to istrenirate.
PitBull Terrier i BullTerrier sem Bull u njihovom imenu nemaju ama bas nista zajednicko.
Nemoj robovati stereotipima.

Sto se tice naslova teme, ne razumem ko osporava ljudima da vole macke.
To sto se neki bolesnici izivljavaju nad mackama, ne znaci da su to pravi "kuckari".
Ne mislim ni da oni vole u sustini svoje pse, vec je to neka patoloska veza i oni svoje pse koriste da bi lecili svoje psiholoske probleme.
Ja volim i postujem prirodu kao i sve zivotinje na planeti.
Pse jesam imao za ljubimce, macke nisam, sto ne znaci da ne bih voleo da ih imam. A taman posla da bih povredio.
Ja sam upadao u raznorazne avanture i nevolje spasavajuci pse i macke.....ali o tome neki drugi put.

Da li je ovo nesto lico u vezu Bulla?
Jeste, ja sam imao Bulla i kada je imao cetri godine, ubio ga je auto:(
Ziveo je u kuci sa jos 4 kuse spasene sa ulice i bio je najbolji pas kog sam ikada imao.( total of 10)
Bio je neverovatna beba i ako je izgledao opasno.
Zato zelim da nadjem jos jednog za nasu malu cerku, ali zena se buni jer je ruzan biggrin.gif

I stvarno jeste ruzan ko pacov, ali im je licnost neverovatna i jedna su od boljih vrsti pasa za decu.
Slobodno istrazite po netu ili prokopajte po knjigama i uvericete se sami!

Maca i Bull-
http://video.google....r and cat&hl=en
Bicu malo off,ali zaista si u pravu,sem jedne stvari da je ruzan ko pacov.Meni su bash simpatichni Bull terijeri a ovaj tvoj je bash lepotanac
wub.gif .Ja imam meshanku Staforda i Dzukele,marke Dzuford ph34r.gif ,izuzetna je,ima 9 godina i ziva je legenda.Ceo zivot sam imala i pse i machke,ali moja Loka je nesto posebno.I zaista mi je krivo sto ljudi robuju tim stereotipima vezanim za AST,Pitove i Bull terijere.Sve je stvar vaspitanja,bilo bi dobro pogledati statistiku vezanu za napade pasa,naime ovi psi su otprilike na pretposlednjem mestu,a medju prvima su Shkotski ovchar i pudla?!Bash sam skoro gledala na Tvu(ako lazu oni,lazem i ja blink.gif ),a tako slatko deluju...

Edited by miraloka, 12 November 2006 - 00:35.