BG Clubbing?
Posted 09 May 2001 - 02:41
I gde otici a da izbegnes House?
Posted 09 May 2001 - 08:22
Beograde, Beograde, imam samo Lament nad Tobom.
T.R.O.C. Plus
Posted 09 May 2001 - 20:29
pa sta fali house muzici. sigurna sam da bi ponovno otvaranje kluba bila samo nostalgija i lepe uspomene.
[ Izmena poruke: Jovana na dan 2001-05-09 21:30 ]
Posted 10 May 2001 - 19:23
Bas bi odlicno bilo da bude super-garazni klub, i djittre, i smoke, i chaos, i da to bude Disco.
Bas nije nostalgija, nego fucka punk has risen.
Nego, tko zna gdje se onaj Judge deo?
Judge je kriv zato sto Demija jos uvek ne radi!
Posted 10 May 2001 - 19:31
Posted 11 May 2001 - 01:15
stvar je u tome, da gde god da odes, na kraju se zavrsi hausicem.
Nemam ja nista protiv hausa, samo mi fali neko mesto gde moze da se izbegne...
Ali, valjda je sada to moderno :wink:
Posted 11 May 2001 - 18:45
A i valjda zavisi na kojim si gudrama.
U svakom slucaju, ja sam isto pro-gitarski clubbing nastrojen. Smrt Elektronici.
Punk is not dead!
Django kid
Posted 13 May 2001 - 01:55
U tome je stvar, bar po meni...
Dakle, da li neko moze da mi preporuci neki dobare provod?
Posted 13 May 2001 - 01:56
Dakle, borimo se za decentralizaciju!
To je bar sada moderno.
Posted 16 May 2001 - 13:19
primetio sam da su ove diskusije - za razliku od politickih prepucavanja - prilicno slabo posecene. sta je uzrok tome? malo interesovanja za muziku, club- i dj-kulturu ili postojanje takvih diskusija na drugim sajtovima koje su bolje posecene? ili je u pitanju nespremnost zainteresovanih ljudi za komunikaciju ovim putem? to tesko mogu da zamislim, pogotovu kod techno generacija? ili su ljudi vise optereceni svakodnevnim prezivljavanjem, pa ove teme (jos) nisu na dnevnom redu?
Posted 16 May 2001 - 21:38
quasar:
primetio sam da su ove diskusije - za razliku od politickih prepucavanja - prilicno slabo posecene. sta je uzrok tome? malo interesovanja za muziku, club- i dj-kulturu ili postojanje takvih diskusija na drugim sajtovima koje su bolje posecene? ili je u pitanju nespremnost zainteresovanih ljudi za komunikaciju ovim putem? to tesko mogu da zamislim, pogotovu kod techno generacija? ili su ljudi vise optereceni svakodnevnim prezivljavanjem, pa ove teme (jos) nisu na dnevnom redu?
mislim da imamo zajednicku frustraciju. diskusije na drugim sajtovima koje pominjes su cista katastrofa koja samo jos vise doprinosi losoj slici koju klupska kultura ima kod nas. cini mi se da je ipak glavni razlog to sto ovde na forumu pre svega nema tako mlade publike koja je tipican posetilac BG klubova. nazalost ovde se vrlo retko moze videti starija publika u klubu, cak i uzrast od 20-23 se smatra matorim za prosecan BG klub u kome se slusa tehno ili house. takvu decurliju ces naci na "chill-outu" i slicnim budalastinama od foruma. ako postoji neki drugi forum koji se bavi klupskom kulturom i pripadajucom muzikom a pritom je suvisao, prosledi link.
ne znam kakvu muziku volis ali ti toplo preporucujem da overis angela alanisa sledeci petak na urban experience. ne znam za ostatak line-upa ali je decko odlican, narocito je sumanut kad krene da miksuje house sa tehnom pa se jedni pored drugog nadju hatiras i neil landstrumm i slicni kontrasti, a pritom je kao rodjeni mexikanac vrhunski showman. da je kojom srecom imao americke papire na vreme, kao sto nije, imao bi zescu karijeru u evropi a ovako je cookie za sladokusce.
Posted 18 May 2001 - 01:04
Sve mladjarija. Nisam ni ja mator (25), ali...
Posted 18 May 2001 - 01:10
Posted 18 May 2001 - 16:19
inace, nisam ni znao za postojanje http://www.chillout.co.yu - pogledao sam site i tamosnje diskusije, stvarno su ocajne. sta je pravi "tekkno" i ko je progutao koliko eksova... ustvari, i to je ok za klince, ali ima li i ozbiljnije publike? nekog ko se interesuje za muziku? starije ekipe? sta bi sa generacijom koja je proizvela citav pokret?
doduse, i u inostranstvu nije puno drugacije. ja sam znatno proredio izlaske poslednjih godina, eventualno dozvolim sebi svakih 5-8 nedelja odlazak kod nekog od starih prijatelja koji su nas "hobi" iz mladosti odavno pretvorili u posao, pa organizuju partije, poseduju klubove ili su djevi, pa se tu skupi starijeg drustva iz uzeg kruga. u ostalim slucajevima se, takodje, osecam vrlo staro i out of place, iako sam uveren da ce mi _dobra_ muzika i party vibes prijati i sa 50. druga je stvar, hocu li odlaziti na takva dogadjanja.
Posted 19 May 2001 - 02:29
Sto se chill-outa tice, koliko znam decko koji pravi taj sajt je dosta mladji. Cak i od mene:smile:.
A ovde je sa klincima problem (i ja mu u neku ruku dodjem klinac, ali...) to sto su iskljucivi. I to skroz. Ako ce da slusa Chemical Brothers, Ramones su mu smaranje. Ako slusa Ramonese, onda su mu Chemical B. smaranje..
I tako u krug... Zbog toga su i ovi forumi prepuni podela na "ove" i "one".