Jump to content


Photo

Kako postati dobar pisac


This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
6 replies to this topic

#1 Stoprocentni

Stoprocentni
  • Members
  • 5,096 posts

Posted 13 April 2002 - 13:35

Slobodno ispunite, a ostalo radi program. Naravno, prenesite nam vasu pricu.

Pozdrav :smile:


http://miaweb.averi....ica/default.asp

#2 Stoprocentni

Stoprocentni
  • Members
  • 5,096 posts

Posted 13 April 2002 - 13:50

Evo kako je moja prica izasla :lol: :lol: :lol:

CRNOGORAC 100%
Sa vrha Lovcena
CETINJE- Montenegro in Europe
Evropska Zajednica
E-mail:Evropa100%@nezavisni.com




Odlazak u shopping


Jednoga lijepog dana odlučih krenuti u Importane da kupim novi crnogorski barjak. Naravno, prije toga, trebalo se lijepo obući. Odlučih se za hlače plave boje i košulju bijele boje. To je bio izvrstan odabir boja! Da upotpunim dojam, stavih i malo dezodoransa na bicepse. Uzeh ključeve od auta i krenuh. Upalivši ga, auto je ispustio predivan puf trt zvuk, što je značilo da motor radi savršeno. Stvarno imadoh sreće kad kupih tog limenog ljubimca i to samo za nekoliko eura! Osmijeh zadovoljstva mi se raširio licem. Kad stigoh u Importane, počela me natjeravati grupa klinaca misleći da sam Pedja Bulatovic. Jedva im pobjegoh. Kako su me mogli samo zamijeniti?! Ipak više izgledam kao Popaj, zar ne? I tako, kupih novi crnogorski barjak, te se sjetih da trebam i nove crnogorske tablice za svoj auto. I to kupih. Šoping je trebalo s nečim proslaviti. Sretoh frendicu koja je (moram to spomenuti) imala novu frizuru te joj je kosa izgledala kao lipa. I tako, odosmo zajedno na kolac u obližnji fast food restoran. Došavši kući, moj pas se jako razveselio i počeo lajati nešto što je zvučalo kao Zivjela nezavisnooost. Sve u svemu, zanimljivo popodne!

CRNOGORAC 100%

#3 aenima

aenima
  • Members
  • 2,025 posts

Posted 13 April 2002 - 18:03

Odlazak u shopping


Jednoga lijepog dana odlučih krenuti u Importane da kupim hacijendu. Naravno, prije toga, trebalo se lijepo obući. Odlučih se za hlače crvene boje i košulju smeđe boje. To je bio izvrstan odabir boja! Da upotpunim dojam, stavih i malo dezodoransa na lice. Uzeh ključeve od auta i krenuh. Upalivši ga, auto je ispustio predivan ohhhhhh zvuk, što je značilo da motor radi savršeno. Stvarno imadoh sreće kad kupih tog limenog ljubimca i to samo za 34 eura! Osmijeh zadovoljstva mi se rasirio licem. Kad stigoh u Importane, počela me natjeravati grupa klinaca misleći da sam David Fincher. Jedva im pobjegoh. Kako su me mogli samo zamijeniti?! Ipak više izgledam kao Betty Boop, zar ne? I tako, kupih hacijendu, te se sjetih da trebam i novi love-seat za svoj auto. I to kupih. Šoping je trebalo s nečim proslaviti. Sretoh frendicu koja je (moram to spomenuti) imala novu frizuru te joj je kosa izgledala kao oliander. I tako, odosmo zajedno na rezanci na thai nacin u obližnji fast food restoran. Došavši kući, moj pas se jako razveselio i počeo lajati nešto što je zvučalo kao Urrrraaaaaa. Sve u svemu, zanimljivo popodne!

#4 Vaximilian

Vaximilian
  • Members
  • 73 posts

Posted 14 April 2002 - 07:52

Vaximilian

Novi Sad-

E-mail:vavaj@eunet.yu
Telefon: ()

Odlazak u shopping
Jednoga lijepog dana odlučih krenuti u Importane da kupim bicikl. Naravno, prije toga, trebalo se lijepo obući. Odlučih se za hlače žute boje i košulju roze boje. To je bio izvrstan odabir boja! Da upotpunim dojam, stavih i malo dezodoransa na glava. Uzeh ključeve od auta i krenuh. Upalivši ga, auto je ispustio predivan paf zvuk, što je značilo da motor radi savršeno. Stvarno imadoh sreće kad kupih tog limenog ljubimca i to samo za 20 eura! Osmijeh zadovoljstva mi se raširio licem. Kad stigoh u Importane, počela me natjeravati grupa klinaca misleći da sam Marsel Marso. Jedva im pobjegoh. Kako su me mogli samo zamijeniti?! Ipak više izgledam kao Atom Ant, zar ne? I tako, kupih bicikl, te se sjetih da trebam i novi sto za svoj auto. I to kupih. Šoping je trebalo s nečim proslaviti. Sretoh frendicu koja je (moram to spomenuti) imala novu frizuru te joj je kosa izgledala kao fuxia. I tako, odosmo zajedno na tripice u obližnji fast food restoran. Došavši kući, moj pas se jako razveselio i počeo lajati nešto što je zvučalo kao wow. Sve u svemu, zanimljivo popodne!
Vaximilian

#5 Malecka

Malecka
  • Members
  • 145 posts

Posted 14 April 2002 - 11:56

-

E-mail:
Telefon: ()


--------------------------------------------------------------------------------


Odlazak u shopping


Jednoga lijepog dana odlučih krenuti u Importane da kupim ladjicu. Naravno, prije toga, trebalo se lijepo obući. Odlučih se za hlače plave boje i košulju bez veze boje. To je bio izvrstan odabir boja! Da upotpunim dojam, stavih i malo dezodoransa na vrat. Uzeh ključeve od auta i krenuh. Upalivši ga, auto je ispustio predivan pssssssssst zvuk, što je značilo da motor radi savršeno. Stvarno imadoh sreće kad kupih tog limenog ljubimca i to samo za 50 eura! Osmijeh zadovoljstva mi se raširio licem. Kad stigoh u Importane, počela me natjeravati grupa klinaca misleći da sam Louis Armstrong. Jedva im pobjegoh. Kako su me mogli samo zamijeniti?! Ipak više izgledam kao Bambi, zar ne? I tako, kupih ladjicu, te se sjetih da trebam i novi krevet za svoj auto. I to kupih. Šoping je trebalo s nečim proslaviti. Sretoh frendicu koja je (moram to spomenuti) imala novu frizuru te joj je kosa izgledala kao kesten. I tako, odosmo zajedno na cokoladu u obližnji fast food restoran. Došavši kući, moj pas se jako razveselio i počeo lajati nešto što je zvučalo kao ueeeeeee. Sve u svemu, zanimljivo popodne!

#6 Klea

Klea
  • Members
  • 18 posts

Posted 14 April 2002 - 12:14

Odlazak u shopping


Jednoga lijepog dana odlučih krenuti u Importane da kupim masina za susenje vesa. Naravno, prije toga, trebalo se lijepo obući. Odlučih se za hlače crne boje i košulju bijele boje. To je bio izvrstan odabir boja! Da upotpunim dojam, stavih i malo dezodoransa na sebe. Uzeh ključeve od auta i krenuh. Upalivši ga, auto je ispustio predivan wroom zvuk, što je značilo da motor radi savršeno. Stvarno imadoh sreće kad kupih tog limenog ljubimca i to samo za 77 eura! Osmijeh zadovoljstva mi se raširio licem. Kad stigoh u Importane, počela me natjeravati grupa klinaca misleći da sam Norman Foster. Jedva im pobjegoh. Kako su me mogli samo zamijeniti?! Ipak više izgledam kao beti bup, zar ne? I tako, kupih masina za susenje vesa, te se sjetih da trebam i novi sofa za svoj auto. I to kupih. Šoping je trebalo s nečim proslaviti. Sretoh frendicu koja je (moram to spomenuti) imala novu frizuru te joj je kosa izgledala kao paprat. I tako, odosmo zajedno na guscija dzigerica u obližnji fast food restoran. Došavši kući, moj pas se jako razveselio i počeo lajati nešto što je zvučalo kao jeeeeee. Sve u svemu, zanimljivo popodne!

#7 Lepotica Uspavana

Lepotica Uspavana
  • Members
  • 489 posts

Posted 14 April 2002 - 15:55

Sretoh frendicu koja je (moram to spomenuti) imala novu frizuru te joj je kosa izgledala kao biljka mesozderka.
...
:smile: