Jump to content


Photo

Navija li ko u Srbiji za Englesku?


This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
130 replies to this topic

#91 Marvin (Paranoid Android)

Marvin (Paranoid Android)
  • Banned
  • 5,617 posts

Posted 01 July 2006 - 19:38

QUOTE(Ehiogu @ 1 Jul 2006, 20:17)
Kakvo iznenadjenje da je Engleska ispala kada je sudio doticni Argentinac. Ikljucio Runija jer su go dvojca faulirala i nije svirao namerno igranje rukom u sesnaestercu Portugalca.
Sad sam u kaficu citao neke novine gde navode da je taj isti ikljucio dva igraca Mancestera i Fergusona kad je Mancester igrao nesto u juznoj Americi.

Ehiogu, Runi je zaslužio da leti s terena. I znam da će opet zvučati da svaljujem sve na onu švedsku budalu, ali mislim da je i za to delom kriv on. Erikson Runija po treći put ubacuje da bude sam samcat u 4-5-1, da lopte ne vidi, pa majku mu i ja bih se iznervirao.

Crveni za Runija jeste negativnost, ali to nije najveći minus dana. Sveobuhvatna glupost taktike da se igra kako je Engleska igrala je dovela do toga da tim nema nikakvog žara, nikakve maštovitosti niti nekog esktra zalaganja. A otkada je maneken izašao iz igre, Engleska je poletela! Posle crvenog kartona još više, pa majku mu oni su i sa deset bili bolji tim od Portugalaca. Bili su napaljeni, Lenon je vozio slalom, Krauč i Hargrivs su igrali fenomenalno, imali su 4-5 šansi za gol čim se raspala Eriksonova taktika koja se bazira na Bekamu na desnoj strani. Videlo se ovih dana i koliko je Bekam sebičan. Do 2001-ve on je stvarno bio super igrač, dok je imao šta da dokaže, a od tada, on pokušava više da ne bude igrač nego da bude - Dejvid Bekam. Eno sa Ekvadorom priznao, bilo mu muka čitav dan, ali nije rekao ni treneru niti ikome, izašao da igra, odigrao najgoru utakmicu karijere, ali dade onaj gol iz slobodnjaka. Da li je to jedan profesionalac? Da sam ciničan, rekao bih da je namerno i povraćao tad po terenu, samo da bi sutra izašli naslovi u novinama kako heroj Dejvid igra i bolestan. Nezamislivo je da ljudi koji znaju miljama više o fudbalu pored svih nas ovde zajedno, vide svojim očima što bi i Rej Čarls video, da Engleska sa ovakvim sistemom oko Bekama ne funkcioniše, ali i dalje niko ništa ne preduzima, najmanje debil od trenera kome Viktorija verovatno daje felacio na dnevnoj bazi. Drugačijeg objašenjenja nemam, osim crne magije.

Ako pod Meklarenom Bekam ostane kapiten, zvanično više ne navijam za Englesku.

#92 T. U. Weenie

T. U. Weenie
  • Validating
  • 4,805 posts

Posted 01 July 2006 - 22:13

QUOTE(Marvin (Paranoid Android) @ 1 Jul 2006, 20:38)
Ako pod Meklarenom Bekam ostane kapiten, zvanično više ne navijam za Englesku.


Marvine, sve stoji što si napisao, ali ne vidim po kom osnovu očekuješ da Nedodirljivom oduzmu traku? Da je bar on dobio crveni, a ne Rootardo...

Ja, lično, očekujem more of the same za Englesku. Becks & Co do 2020. Jedini napredak bi mogao da usledi ako se ispostavi da je taj Theo Walcott stvarno the Second Coming, u šta iskreno sumnjam.

#93 Marvin (Paranoid Android)

Marvin (Paranoid Android)
  • Banned
  • 5,617 posts

Posted 01 July 2006 - 22:30

QUOTE(The Ugliest Weenie @ 1 Jul 2006, 23:13)
Marvine, sve stoji što si napisao, ali ne vidim po kom osnovu očekuješ da Nedodirljivom oduzmu traku? Da je bar on dobio crveni, a ne Rootardo...

Prosta, suluda nada da Meklaren ima nekoliko grama mozga više u glavi od Eriksona. Pošto je Meklaren do sada #2, ne znam koliko uticaja ima na taktičke zamisli Velikog švedskog Maga, ali sumnjam da radi harmonije u timu ili bilo kakve hijerarhije smeo da predloži tako nešto do sada.

Odokativno se ocenjuje da je ovo najbolja žetva igrača koju je Engleska imala u 20 godina, i slažem se sa time. Prema tome, na Eriksonov period i njegova 3 četvrtfinala se može gledati samo sa prezirom. Nadam se da će engleski tabloidi koji imaju dosta udela u stvarima oko reprezentacije jednom uraditi i nešto konstruktivno i osvrnuti se na ono što se meni čini osnovnim za nastavak Engleske: kompletno distanciranje i prekid Eriksonove ere, i kompletna analiza loše igre Engleske reprezentacije. Dakle, umesto slinavljenja o lošim penalima ili svršavanjima na lavovsku borbu sa 10 igrača, treba se osvrnuti na koren problema - zašto je Engleska igrala loše celo ovo vreme, i kako to da su momentalno po napuštanju Bekama krenuli u totalkrieg, čak i sa desetoricom? I slepcu je jasno šta Bekam radi ovom timu, kamoli stručnjacima. Sada kada je sve gotovo, i Erikson putuje, nema više potrebe za diplomatskim govorom, a zna se da je bio lično veoma blizak sa Bekamom. Neprofesionalan odnos, ali ja mislim da je Bekamov glavni anđeo čuvar odlepršao.

Najbolji i najjednostavniji način za to, i prvi korak, simboličan pre svega, ali i racionalan, je prelazak kapitenske trake na Terija ili Džerarda. Meklaren mora Bekamu ponuditi izbor: da bude običan igrač, ne kapiten, koji će biti zamenjen ako igra loše, ili da se sam penzioniše iz međunarodnog fudbala. Cenim da bi Bekam odabrao ovo drugo.

QUOTE(The Ugliest Weenie @ 1 Jul 2006, 23:13)
Ja, lično, očekujem more of the same za Englesku. Becks & Co do 2020. Jedini napredak bi mogao da usledi ako se ispostavi da je taj Theo Walcott stvarno the Second Coming, u šta iskreno sumnjam.

Theo i da je Owen '98 Edition neće imati nikakvog uticaja jer Engleska ima više nego odlične napadače u Owenu i Runiju. Naravno jedan više nije na odmet, ali nastavili se ovakva postava i strategije, glavna osnova za napad će biti Bekam koji ubacuje loptu za Krauča. Owen, Walcott i Runi će da kupe mrvice od toga.

#94 Marvin (Paranoid Android)

Marvin (Paranoid Android)
  • Banned
  • 5,617 posts

Posted 01 July 2006 - 23:16

Gardijan daje nadu...

QUOTE
... David Beckham, in whom the manager kept perhaps an inordinate amount of faith, eschewing more adventurous options, will surely follow Eriksson out of the England set-up, despite protestations beforehand that he wanted to extend his international career.

He was in tears in the dugout, his right foot swollen after being hobbled by Nuno Valente. Eriksson sat quietly nearby, as he always did. At the break in extra time both men, in a cocoon of impotence, moved among the exhausted players, cajoling in hushed rather than emotional tones. Some listened. Some didn't. Those are wickedly stark images...


#95 srdjann

srdjann
  • Members
  • 2,977 posts

Posted 01 July 2006 - 23:16

@Marvin

Hebali te penali... tongue.gif

PS. Možda je i bolje 'vako nego da nas Francuska raskanta u polufinalu... ph34r.gif

#96 Marvin (Paranoid Android)

Marvin (Paranoid Android)
  • Banned
  • 5,617 posts

Posted 01 July 2006 - 23:22

QUOTE(srdjann @ 2 Jul 2006, 00:16)
Hebali te penali... tongue.gif

Ma šta ti je, sledeći su naši, nema dileme wink.gif

#97 Marvin (Paranoid Android)

Marvin (Paranoid Android)
  • Banned
  • 5,617 posts

Posted 02 July 2006 - 11:11

Beckham quits as England captain

Weenie, dobio sam opkladu smile.gif

#98 T. U. Weenie

T. U. Weenie
  • Validating
  • 4,805 posts

Posted 02 July 2006 - 11:24

QUOTE(Marvin (Paranoid Android) @ 2 Jul 2006, 12:11)


Well, bully for you.

Znači smenili su ga "diplomatski", kao što je DSS po'apsio generale...

Ali čekaj, sad će Javnost, Selektor, i Kraljica Majka da kleknu i zamole ga da ih odvede na Euro 2008 ili šta je već sledeće...

Edited by The Ugliest Weenie, 02 July 2006 - 11:25.


#99 Marvin (Paranoid Android)

Marvin (Paranoid Android)
  • Banned
  • 5,617 posts

Posted 02 July 2006 - 11:43

Kakvi. 2-3 dana će mu pevati hvalospeve, a onda će svi da zabruje ko će biti novi kapiten. Teri (favorit), Džerard, ili Nevil, ne dao Bog da bude Nevil.

Ja jednostavno ne verujem da je Bekam sam i bez ičije sugestijepredao kapitensku traku. Skoro sam siguran da mu je Meklaren jednostavno rekao da više neće biti kapiten i dao opciju da se sam povuče pre nego što odluka mora biti donesena.

Ovako ili onako, prvi korak je učinjen. Bekam će očigledno još igrati za Englesku, ali to je bilo za očekivati. Ostaje videti hoće li Meklaren odustati od gluposti taktike dvojca Sven-Bekam.

#100 HESKEY

HESKEY
  • Banned
  • 1,409 posts

Posted 02 July 2006 - 14:04

Ukleta nacija....razocarao me Lampard.....bas sam se smorio.


Kada su pisali pravila, gde se setise penala...wink.gif

#101 vafel

vafel
  • Members
  • 4 posts

Posted 03 July 2006 - 08:44

nije nam prvi put da ispadnemo na penale
nije nam prvi put da ispadnemo u 1/4 finalu
nije argentinac prvi sudija koji nas ispaljuje
nije Bekam prvi kapiten koji ovako odlazi
nije nam prvi put da smo razocarani i da nas ismevaju zato sto navijamo za nasu reprezentaciju


ali nije poslednji put da navijamo za ENGLESKU

sledeci put cemo jos glasnije da bodrimo i cak i ako nikada ne uzmemo trofej
momci sa tri lava na majci imace uvek podrsku iz Beograda

i kada igraju u Italiji i kada igraju u Istambulu
i kada ih je 10 a igraju kao da ih je 11
i kada ih je 11 a izgleda kao da nema nikoga na terenu
i kada pobedjuju sa 1:0 i kada ispadnu na penale
i kada slave i kada se pobiju na terenu

ENGLAND FOREVER

(The crosses of St George are flying all around me)
(Gareth Southgate the whole of England is with you)
(Oh it's saved, saved, saved)

We still believe
We still believe
We still believe

Tears for heroes dressed in grey
No plans for final day
Stay in bed, drift away

It could have been all
Songs in the street
It was nearly complete
It was nearly so sweet...

Three lions on a shirt
Jules Rimet still gleaming
Thirty years of hurt
Never stopped me dreaming...

#102 ikar

ikar
  • Members
  • 7,779 posts

Posted 03 July 2006 - 08:56

ja se bum vusral od ovoga...

#103 Larko

Larko
  • Banned
  • 6,536 posts

Posted 03 July 2006 - 09:21

QUOTE(ikar @ 3 Jul 2006, 10:56)
ja se bum vusral od ovoga...



hahahahahha
gde se seti vjesnika u srijedu

@vafel: koji ste to 'vi'? englezi?

#104 Venom

Venom
  • Members
  • 3,447 posts

Posted 03 July 2006 - 11:41

QUOTE(Larko @ 3 Jul 2006, 10:21)
@vafel: koji ste to 'vi'?


pa prichamo o englezima, ne prichamo o makedoncima... prema tome, najbitnije je da odlazak kuci protekne mirno i bez incidenata, kao i posle ep u shpaniji... errr... portugaliji...

Edited by Venom, 03 July 2006 - 11:42.


#105 ToniAdams

ToniAdams
  • Members
  • 1,311 posts

Posted 03 July 2006 - 19:25

QUOTE(Marvin (Paranoid Android) @ 2 Jul 2006, 12:11)

marvine, zayeban si lik, nije se kaciti s' tobom tongue.gif

QUOTE(gordi vafel)
nije nam prvi put da ispadnemo na penale
nije nam prvi put da ispadnemo u 1/4 finalu
nije argentinac prvi sudija koji nas ispaljuje
nije Bekam prvi kapiten koji ovako odlazi
nije nam prvi put da smo razocarani i da nas ismevaju zato sto navijamo za nasu reprezentaciju


ali nije poslednji put da navijamo za ENGLESKU

sledeci put cemo jos glasnije da bodrimo i cak i ako nikada ne uzmemo trofej
momci sa tri lava na majci imace uvek podrsku iz Beograda

i kada igraju u Italiji i kada igraju u Istambulu
i kada ih je 10 a igraju kao da ih je 11
i kada ih je 11 a izgleda kao da nema nikoga na terenu
i kada pobedjuju sa 1:0 i kada ispadnu na penale
i kada slave i kada se pobiju na terenu

ENGLAND FOREVER

(The crosses of St George are flying all around me)
(Gareth Southgate the whole of England is with you)
(Oh it's saved, saved, saved)

We still believe
We still believe
We still believe

Tears for heroes dressed in grey
No plans for final day
Stay in bed, drift away

It could have been all
Songs in the street
It was nearly complete
It was nearly so sweet...

Three lions on a shirt
Jules Rimet still gleaming
Thirty years of hurt
Never stopped me dreaming...

yucky.gif
jbt, valjda najpateticniji post odkad je sveta i foruma...