Jump to content


Photo

Peščanik, najava, 16.06.2006.


This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
4 replies to this topic

#1 ModPescanik

ModPescanik
  • Members
  • 192 posts

Posted 16 June 2006 - 19:02

Naslovna strana

Nismo znali da je Čume takva bagra ... Kosovo kao fitilj planete Zemlje ... Hindenburgove najbolje namere ... Iman puno lipih stvari, samo ne smin reć ...

... Ovu specijalnu špicu puštamo kad god moramo da ovu vlast podsetimo da smo još uvek tu i dovoljno pri zdravoj pameti da vidimo šta oni i njihovi mediji rade sa suđenjem za ubistvo Zorana Đinđića. Ovih dana videli smo i ubistvo zaštićenog svedoka i reagovanje ministrastava sile na to ubistvo, čuli smo Jočića koji sumnjiči specijalni sud da namerno oduglovlači sa suđenjem, a videli smo i ovonedeljnu Politiku, koja nas je već na naslovnoj strani upozorila preko svojih neimenovanih, tajnih i najtajnijih izvora kakva je u stvari bagra taj svedok Ljubiša Buha - Čume. Onda na pune dve strane u istom broju sledi nastavak sumnjičenja svih, sem naravno ubica, njihovih advokata i nalogodavaca.
Bliže se izbori, vlast se raspojasala, gubi sve sto se može izgubiti, a onda iz besa šamara okolo. Svašta su oni još do okončanja svoje vladavine u stanju da urade, pa i da sruše suđenje Đinđićevim ubicama, ali valjda smo i mi tu, valjda i mi imamo sučim pred njih.
Koštunica je iznenada, posle posete Putinu, priznao nezavisnost Crne Gore, Sanda Rašković - Ivić ide u Savet bezbednosti UN-a da im kaže kako i RS ima pravo na nezavisnost, ako kojim slučajem Kosovo postane nezavisno. Kaže da će im kazati kako Kosovo može postati - fitilj planete Zemlje. U međuvremenu, lideri Srba sa severa Kosova, uglavnom Koštuničini izaslanici, spremaju još jedno, ovaj put mini-događanje naroda, pa ako uspe - uspe, ako ne, njima dlaka s glave neće faliti; drugima možda hoće. Možda svi ti ljudi, na čelu sa Koštunicom, ne žele haos i ne žele da posle njih radikali dođu na vlast u Srbiji. Ni Hindenburg nije hteo da upropasti Nemačku, ali ju je predao u ruke Hitleru, tako da mu dobre namere nimalo nisu vredele.
Predsednik Tadić je ovog časa, valjda sa kartom koju je kupio za svoje pare i sa srpskom zastavicom u zubima, u avionu za Nemačku, gde će navijati za naše fudbalere, iznemogle od posta i kolektivnih molitvi. Umesto što se mangupira i sebi udovoljava čarter letom sa navijačima, mogao je, ako je baš siguran da je sport ovih dana najvažniji državni problem, da se pozabavi sinoćnjim nasiljem na košarkaškoj utakmici, koja je lako mogla da se pretvori u srpski Hejsel.
Naš predsednik je pre neki dan posetio neku vojnu jedinicu i usput zapretio glavnoj tužiteljici Haškog suda da pazi malo šta priča, da je apsolutno nedozvoljivo da ona optužuje službe bezbednosti da kriju Mladića i slične stvari. Predsednik Srbije, pa bio on i Boris Tadić, bi morao znati da za nas nema opravdanja, da nije na nama da bilo koga optužujemo, nego da optužbe podnosimo. Do te pozicije sramotne nemoći doveo nas je naš nacionalizam, naši zločini, naše devedesete. I tačno tu ćemo ostati dok vasiona ne nestane u Velikom sažimanju ili dok ne uhapsimo Mladića.
Iman puno lipih stvari, samo ne smin reć. Samo ću vam nagovestiti o čemu se radi: napolju je sunčan dan, Zastava planira da iduće godine poveća prodaju svojih automobila za 100 odsto, a Merkator od danas ne prodaje, nego daje besplatno one lepe kese sa svojim logom.

#2 dejanvuj

dejanvuj
  • Members
  • 50 posts

Posted 18 June 2006 - 09:59

Nisam bio u prilici odslusati emisiju ni u petak ni u subotu, pa vas molim ako moze da stavite download prekljucerasnje emisije.
'fala unapred.
Pozdrav.

#3 ModPescanik

ModPescanik
  • Members
  • 192 posts

Posted 18 June 2006 - 10:12

QUOTE(dejanvuj @ 18 Jun 2006, 10:59)
Nisam bio u prilici odslusati emisiju ni u petak ni u subotu, pa vas molim ako moze da stavite download prekljucerasnje emisije.
'fala unapred.
Pozdrav.



Pescanik 16.06.

#4 dejanvuj

dejanvuj
  • Members
  • 50 posts

Posted 18 June 2006 - 10:15

QUOTE(ModPescanik @ 18 Jun 2006, 11:12)

Divni ste ... ( a uz to i hitri) smile.gif
Hvala jos jednom.

#5 Djuro

Djuro
  • Members
  • 1,525 posts

Posted 21 June 2006 - 12:42

Nisam slusao, ne mogu downloadovati.

Da li moze transkript?

Hvala.