Zašto koristite takav nickname?
Posted 03 April 2006 - 13:15
Posted 03 April 2006 - 13:16

jel to isti onaj koji je od xxx ispaljenih metaka samo jedan "promasaj" imao? i to ne zato sto je gadjao "metu" pa promasio, vec sto je senlucio zgodnom prigodom?
njanjanja

nije to taj

profesionalci ne senluce

e, nemoj da ti dam neki komentar sa sexualnom konotacijom da se svi posle obruse na tebe

ps. jesi dobila sinoc pm?

(it's just warm up!)
Posted 03 April 2006 - 13:17
Golden bikini rula

Posted 03 April 2006 - 13:19
Frizura je zakon

Inace posto je ja praktikujem (jos odavno, odavno, i to nezavisno od SW) neki poznanici i prijatelji me ponekad zovu Leia

A inace moj nick je rodjen tako sto sam na dan registracije na forumu slusala muziku iz Amelie Poulain.
I ondak kad se pojavilo polje "username" prvo sto mi je palo napamet je bila Amelie, pa posto su mi i film i ona jako simpaticni - eto.
Posted 03 April 2006 - 13:20

msmodesty:
ms - jer tako pocinje unosenje svih podataka u drop boxove, jer sam tokom vremena naucila da je skromnost vrlina, koja olaksava zivot
a nemam veze sa MB jer sam mala, plava i ne znam da se bijem
Posted 03 April 2006 - 13:47
Ја такође.

Зове се тако. Све је на месту.

А што се Зеке Пеке тиче... Користим га јер нисам и на овом форуму хтела да имам исти ник као на свим осталим местима.

Дечко ми је дао ник, некако иде уз моју личност.

Што се порекла имена тиче, односи се на маскоту кошаркашког првенства у Београду 1975.
Posted 03 April 2006 - 13:50

А што се Зеке Пеке тиче... Користим га јер нисам и на овом форуму хтела да имам исти ник као на свим осталим местима.

Што се порекла имена тиче, односи се на маскоту кошаркашког првенства у Београду 1975.
Zeka Peka uradio facelift? Izgleda drugačije nego '75.
Posted 03 April 2006 - 13:51
a zar nije zeka peka bio neki deciji shampon ili pasta za zube?

Posted 03 April 2006 - 13:54
Jeste, bio je i sve to navedeno. Naravno, brend je ime dobio po ovoj maskoti

Posted 03 April 2006 - 13:55
'shta je s tobom, zeko peko?'
Posted 03 April 2006 - 14:00
pasta za zube. roza. sladunjava. sa nulom fluora.
Posted 03 April 2006 - 14:08

Samo ovo sto ti imas na slicici nije Zeka Peka nego dabar i to iz Colgateove reklame bre. Ts ts ts.
Nimrod, nick od jedno 10 godina, uvek bio na netu, a inace jer me tako prozvase "dopisna" (duga prica) sestra, tamo negde pocetkom 90ih, zbog (kako je ona tvrdila) slicnosti sa jednim drugim Nimrodom, iz jedne knjige. Komplikovano, ali ostalo.
Posted 03 April 2006 - 14:08
jeste.
crveni zeka sa belim tufnama.

mnogo volela.
moj nick - onaj koji uvek koristim je bio zauzet. pokusala sa patuljica (tako me zove drugarica u trenucima neznosti

Posted 03 April 2006 - 14:11
a i moj zec se tako zvao

sav sam se rasenzibilisao kad sam video nick

mislim da je taj zec, pored Jelenka (HTV) bio simbol za nasu generaciju

Posted 03 April 2006 - 14:13
ovaj me prvo asocira na tuljane, a ne patuljke