FRY, slike koje si postovao ne odgovaraju bas realnosti. Najpre, slikane su u doba
izuzetno velikog vodostaja, to se desava jako retko, da Sava toliko nadodje.
Tada nosi gomilu prljavstine, tacno, ali to nema toliko veze sa splavovima-
restoranima, tu plasticnu flasu ili bilo sta, mogao je neko da zavali i u Sapcu
ili Zagrebu, pa se jednostavno tu skuplja...Da splavovi tog tipa smetaju bukom, da su na strani reke gde je plovni put, da ljudi krse zabranu dolazenja kolima dotle, sve to stoji. Pa i da donekle prljaju, i to, ali ne u toj meri. Da bi trebalo da im je nekakva obaveza da to sredjuju i to stoji, ali nisu oni koji toliko prljaju.
Ako ne verujes, a ti predji na ostrvo preko puta, i vidi prvi splav uzvodno, sa bilo koje strane, pa ces videti da to nisu ni restorani ni kafici, a pljavstina se skupi nevidjena, ko malo ostrvo.
Ne stoji ni da su samo Kinezi krivi, za trzni centar, opstina je kriva dobrim delom,
to nije namenjeno velikoprodaji, jedan trzni centar za celu Srbiju maltene...
Nista bolji nisu posetioci-preprodavci, video sam bus jednom npr, iz unutrasnjosti
gde maltene vodic pricao ljudima nesto ovog tipa - ovde je setaliste, tu su klupe,
zgrade, mislim

, soliteri u bloku, ko da je f...ing Notre Dame...Koliko sam
video, u prolazu, grade veci objekat odmah pored, sto u sustini nije lose, rasterecenja radi.
Gradska cistoca/opstina, ko vec treba da nameste vece kontejnere, blize reci,
jer te manje betonske kante nisu dovoljne. I policija treba da cesce kaznjava i
prosto. A dal' ce neko iz Sapca ili Zagreba da zavali flashu, to vec ne mozes da
kontrolises nikako. Pogotovo kad nadodje reka, kupi sve zivo uzvodno.
Savsko setaliste je lepo upravo jer je zadrzalo 'prirodnost' koliko toliko.
Aqua Park gradi Paspalj, i to vise nece biti to. Kad pocnu sa teniskim terenima,
reflektorima, parkinzima, to je tot.druga prica.
Poenta i jeste u zelenilu, reci, pticama, i setnjama kraj reke...
A taj toplovod, ili ti cevi koje su dzudzile godinama, na kraju su samo zatrpane,
nikad nije ni pusteno to u rad, total waste of money. A vukli su to bese od
Obrenovca ludaci
Edited by Daytrader, 10 February 2006 - 17:56.