Uf, samo izvoli, ne moras ga prihvatiti. Napisem dnevno mnogo toga na par jezika, pa mi se i omakne neka jezikoslovna greska. Neverovatan je sastav ljudi na ovom forumu (cast izuzecima): poslao sam nekoliko poruka, i javio se veci broj ljudi sa komentarima glede pravopisa i "necistog" srpskog jezika (ocigledno jadna generacija odrasla bez blagotvornog uticaja Alan Forda :smile: Jel' imate vi uopste nekakav pametan komentar, osim da vam smeta nesavrsenstvo pravopisa, simpatije za gay paradae i nedostatak zelje za nacionalnim izjasnjavanjem? Sem par izuzetaka (koji znaju koji su), nalazim da je kvalitet poruka na ovom forumu jeziv.patriot:
Zaključujem na osnovu onoga šta napišeš. Napisao si tako, da se odnosi na Kosovo.
U vezi sam stavkom broj 1. ne prihvatam objašnjenje!!

Da se ne zaboravi!
Started by
Jovana
, Feb 26 2002 19:34
20 replies to this topic
Posted 27 March 2002 - 22:43
Posted 27 March 2002 - 22:52
Jeste jeziv, al' nije uvek bilo tako.
Posted 28 March 2002 - 03:17
Nije, slazem se. Prosetao sam se malo kroz arhivu, i pitam se - sta to bi. Cak i tvrda linija, "odesnuju otca", ranije zvana "nebesnjacima" i "leminzima", slala je daleko promisljenije i intelektualnije postove (koliko god se ja sa njima ne slagao) od danas ovde nazocnih srbstvujuscih.
Posted 28 March 2002 - 04:44
He, to je odlicno pitanje... Kod mene, a cini mi se i kod ostalih "starosedeoca" - cini mi se da je u pitanju "zamor materijala". Sve smo vec rekli, i to po pet puta, pa sada mrzimo sami sebe kada se ponovo uhvatimo u ponavljanju...
A i odlaskom Slobe i njegove ekipe na djubriste istorije - ove nase rasprave gube aktuelnost, znacaj i ostricu. Sada bijemo neke davno zavrsene bitke...
A i odlaskom Slobe i njegove ekipe na djubriste istorije - ove nase rasprave gube aktuelnost, znacaj i ostricu. Sada bijemo neke davno zavrsene bitke...
Posted 30 March 2002 - 20:45
[quote]
Jovana:
2 Zorana,
Ne shvatam poentu tvog posta. Ne shvatam simetriju koja je za mene, samo vec vidjena taktika opravdanja nasih zlocina.
da, gde se to opravdavaju 'nasi zlocin' u mom tekstu ? (to sto je ne shvatas, ne znaci da je nema...)
Ali ono sto me iritira je da mi podmeces da diskriminatorski i selektivno brinem o nekome. To mi ni ovde, a jos manje u mom zivotu nikada niko nije rekao. jednostavno ne stoji.
ja kao napisala 'hajde da brinemo o svima', ali to valjda nije vazno, jer da jeste ne bi bilo diskriminatrorski TUMACENO.
Ne pripadam zenama u crnom (ciji rad jako postujem), a posle ovog posta, a i drugih tvojih postova necu ulaziti u diskusiju sa tobom. Za diskusiju je potrebno da pazljivo procitas sta neko pise. Drugi uslov je da shvatis smisao tih postova. Nijedan uslov nisi ispunila. Sorry.
nemoj samo da mi udaras packe za neposlusnost usled tvog treniranja strogoce. sa mnom ne ulaze u diskusiju oni koji nemaju kontraargumente. ti si mene napala licno a ne preko onoga sto je napisano, dakle to dovoljno govori o kakvoj se argumentaciji radi
vidim da umes na drugim temama solidno da razmisljas te ti ovakve gluposti nisu potrebne za blamiranje
Jovana:
2 Zorana,
Ne shvatam poentu tvog posta. Ne shvatam simetriju koja je za mene, samo vec vidjena taktika opravdanja nasih zlocina.
da, gde se to opravdavaju 'nasi zlocin' u mom tekstu ? (to sto je ne shvatas, ne znaci da je nema...)
Ali ono sto me iritira je da mi podmeces da diskriminatorski i selektivno brinem o nekome. To mi ni ovde, a jos manje u mom zivotu nikada niko nije rekao. jednostavno ne stoji.
ja kao napisala 'hajde da brinemo o svima', ali to valjda nije vazno, jer da jeste ne bi bilo diskriminatrorski TUMACENO.
Ne pripadam zenama u crnom (ciji rad jako postujem), a posle ovog posta, a i drugih tvojih postova necu ulaziti u diskusiju sa tobom. Za diskusiju je potrebno da pazljivo procitas sta neko pise. Drugi uslov je da shvatis smisao tih postova. Nijedan uslov nisi ispunila. Sorry.
nemoj samo da mi udaras packe za neposlusnost usled tvog treniranja strogoce. sa mnom ne ulaze u diskusiju oni koji nemaju kontraargumente. ti si mene napala licno a ne preko onoga sto je napisano, dakle to dovoljno govori o kakvoj se argumentaciji radi
vidim da umes na drugim temama solidno da razmisljas te ti ovakve gluposti nisu potrebne za blamiranje
Posted 22 October 2002 - 09:25
Veceras ce u REX-u, u 22.00 biti odrzana premijera filma o otmici radnika muslimanske nacionalnosti u Sjeverinu. Ovaj zlocin, jos nije rasvetljen i predstavlja jednu od najvecih sramota za staru i novu vlast, slobodno mogu da kazem tesku stoku iz DOS-a koju ocigledno ne zanima da zivimo u zemlji gde ljudi mogu da na putu do posla nestanu, i da ih nikada vise niko ne pronadje, makar da su im grob nasli.
Nisam siguran ali mislim da je ulaz slobodan, ali cak i da nije nista nece faliti da se plati karta i vidi film koji je zaista potresan.
[ Izmena poruke: YC na dan 2002-10-22 10:34 ]
Nisam siguran ali mislim da je ulaz slobodan, ali cak i da nije nista nece faliti da se plati karta i vidi film koji je zaista potresan.
[ Izmena poruke: YC na dan 2002-10-22 10:34 ]