Jump to content


Photo

Le Figaro o sudjenju Milosevicu


This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
52 replies to this topic

#46 Stoprocentni

Stoprocentni
  • Members
  • 5,096 posts

Posted 20 February 2002 - 01:22

E vala se nasmijah ka nikad do sad na ovome forumu. ZIVJELA NEZAVISNA CRNA GORA !!!

Pogani jedna procitaj malo moje ostale postove!!!


_____________________________________________


Henry,


Isuvise je providno tvoje pitanje a iskreno nemam ni volju ( sada ) da ti iznosim svoje opsirnije misljenje o tome. Bit ce vremena za to. Ja sam kao CRNOGORAC 100% uvijek isao tamo gdje su CRNOGORCI bili ugrozeni. Izvoli Henry pa brani svoje na "svoj" nacin.

#47 intruder

intruder
  • Members
  • 334 posts

Posted 20 February 2002 - 01:41

CRNOGORAC 100%:
E vala se nasmijah ka nikad do sad na ovome forumu. ZIVJELA NEZAVISNA CRNA GORA !!! 

Pogani jedna procitaj malo moje ostale postove!!!


_____________________________________________


Henry,


Isuvise je providno tvoje pitanje a iskreno nemam ni volju ( sada ) da ti iznosim svoje opsirnije misljenje o tome. Bit ce vremena za to. Ja sam kao CRNOGORAC 100% uvijek isao tamo gdje su CRNOGORCI bili ugrozeni. Izvoli Henry pa brani svoje na "svoj" nacin.


I živjela nezavisna CG još milion godina !!! Ali NE sa takvom decom...

#48 jovan

jovan
  • Members
  • 149 posts

Posted 20 February 2002 - 14:12

Evo ja imam predlog za "junake", oni koji su pocinili "zlocine" tokom proslih ratova da se sami prijave Vojnom Sudu, da operu ljagu sa svoje duse to jest pokaju, pa onda po kratkom postupku (bolje ciste duse pred Boga nego u vecni pakao). I da ne sramote vise ovaj narod. Oni "junaci" koji su se casno borili i branili zemlju od neprijatelja (hrvatskih neo-ustasa, mudjajhedina, KLA terorista i neo-abanskih fashista, NATO avijacije) gde god to bilo na Kosovu u Bosni , Hrvatskoj ili Srbiji da se proglase nacionalnim herojima.

#49 kaliki

kaliki
  • Members
  • 943 posts

Posted 20 February 2002 - 17:14

Braco, evo u današnjim vestima i potvrde mojih reči :sad: :

TUZILASTVO BEZ SLUZBENIH INFORMACIJA IZ MUP-A | 14:55 | Izvor: Beta 
 
Beograd -- Okruzno javno tuzilastvo u Beogradu do sada nije dobilo nikakvu sluzbenu informaciju iz MUP-a Srbije u vezi sa masovnim grobnicama, koje su prosle godine otkrivene na policijskom poligonu u Batajnici, izjavio je u sredu agenciji Beta zamenik Okruznog javnog tuzioca i rukovodilac krivicnog odeljenja Milan Sarajlic. On je rekao da je tuzilastvo jos pre nekoliko meseci zatrazilo od MUP-a Srbije informacije u vezi sa masovnim grobnicama u Batajnici, ali da do sada nije stigla sluzbena informacija.



#50 Braca

Braca
  • Members
  • 2,509 posts

Posted 20 February 2002 - 17:18

To sto MUP to nije prosledio Beogradskom tuzilastvu, ne znaci da nije i Haskom. Ne znam, videcemo.

A to sto nije prosledio Beogradskom tuzilastvo, to je vec posebna prica.

#51 a_sasa

a_sasa
  • Members
  • 11 posts

Posted 20 February 2002 - 21:46

Braco,

interesantno da si pomenuo Sanski Most, poshto je ujak moje zene u to vreme bio tamo u bolnici, lechio se od misje groznice koju je zaradio u rovovima oko Bihaca. Prema njegovoj prici, Arkanovi Tigrovi su izasli iz grada kada je u grad usla muslimanska vojska. Srbi su pokusali da pobegnu iz grada ali Tigrovi im nisu dali, postavivsi blokade ne izlazima iz grada. Ujak je posmatrao sta se desava sa prozora bolnice i ceko da padne mrak, nadajuci se da ce mu to pomoci da pobegne. Kad je zajedno sa grupom bolesnika izasao na ulicu, tvrdi da nije mogao da stane na put a da ne zgazi neki les - muslimanska vojska je divljala kroz grad ubijajuci koga stigne. Uspeo je da se dokopa izlaza iz grad gde je naleteo na blokadu Tigrova i samo zahvaljujuci tome sto je sa njim u grupi bio bivsi Tigar koga je prepoznao jedan iz blokade, uspeli su da prodju. Taj iz blokade im je rekao kasnije da je ideja iza blokade bila da se omoguci muslimanima da ubiju sto je moguce vise Srba da bi se onda digla buka pred stranim medijima. Ocigledno im plan nije uspeo, jer ni ti nisi pomenu to sto je ujak moje zene video, niti sam to cuo igde drugde.

#52 PWJT8D-17

PWJT8D-17
  • Members
  • 967 posts

Posted 20 February 2002 - 22:04

I sad, zato sto niko nije pisao o tome sto ti je ujak tvoje zene ispricao, imamo dokaz o svetskoj uroti protiv nas ili opravdanje za bes Tigrova i 'ciscenje' Srebrnice?

Upita li ti ujaka tvoje zene, ko je odgovarao od tih Tigrova sto su napustili grad, i dozvolili pomor civila na prvom mestu?

Sve navedeno u toj prici je van svake pameti i etike.

#53 Sandzak

Sandzak
  • Members
  • 46 posts

Posted 08 May 2002 - 14:10

Braca:
...
Da mu se ne desi kao specijalcu koji se onesvestio kad je doveo cerkicu na neki rodjendan, video gomilu cipelica u predsoblju i medju njima jedan isti par koji je video na Kosovu sa decjom nogom u njoj. 
...


Ja sam ovde novi, ali ne mogu da odolim a da ne uskocim. Mogu da razumem potrebu da dokazes da smo klali i rukama i nogama, ali ajmo malo argumenata umesto ovog rekla-kazala. Ako znas nesto prijavi nasim organima, a ako u njih nemas poverenja, onda u Had - oni su bar nepristrasni.

No salu na stranu, valjda ti je jasno da se takvi ne onesvescuju lako - u protivnom bi Solanu tri'es puta polivali vodom kada je bio ovde u Beogradu.