Sos od junećeg mesa
Potrebno je:
500 g junećeg mesa,
glavica crnog luka,
300 ml kečapa,
200 ml pavlake,
2 kašike šećera,
kocka za supu,
mešavina začina od povrća,
origano,
pešun,
crni biber.
Priprema:
Sitno iseckani crni luk propržiti na malo ulja.
Dodati na kockice isečeno mesi i dinstati sve dok ne omekša.
Dodati kečap, mešavinu začina od povrća, origano, kocku za supu, peršun, crni biber i šećer.
Kada to provri dodati umućenu pavlaku i skloniti sa vatre.
Jednostavni recepti za sosove.
SOS ZA SPAGETE
Started by
makaveli
, Jan 02 2006 03:06
302 replies to this topic
#301
Posted 10 July 2011 - 17:07
#302
Posted 13 July 2011 - 00:09
Otkud fascinacija kečapom i i generalno namirnicama prepunim kancerogenih aditiva?
Da li si probao da zameniš kečap paradajz pireom, a kocku za supu i začin od povrća temeljcem od kostiju i povrća?
Preterano korišćenje pavlake mi je poslednje utočište loših kuvara.
Da li si probao da zameniš kečap paradajz pireom, a kocku za supu i začin od povrća temeljcem od kostiju i povrća?
Preterano korišćenje pavlake mi je poslednje utočište loših kuvara.
#303
Posted 31 July 2011 - 13:00
Kecap je tragedija u kuhinji (i na stolu).