Jump to content


Photo

Mozemo li i mi malo da mislimo?


This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
60 replies to this topic

#61 jedan

jedan
  • Members
  • 49 posts

Posted 02 July 2006 - 21:53

Vesna Jugovic je prevazisla sebe.Secate se Vesne Jugovic? Jedne od onih ratnih perjanica RTS-ovskog novinarskog inkubatora, plavusa ( ne znam da li prirodna, a ne bih ni da znam ), sa po malo idiotskim, razrokim pogledom, teleceg izraza, okruglih obrascica i usled drasticnog nedostatka mozga, apsolutno nepokolebljiva u svojim nastojanjima.
U zivotu nisam upoznao nikoga sa manje obzira i skrupula.Lazem, mozda Bogoljub, ali nisu oni bez razloga bili prvi partneri u njenom pionirskom idejnom resenju privatizacije izbora za miss...dakle, zivele zene!
Tako je ona, uz pomoc beskrajnog sarma i dubokog pogleda, uspela da kupi licencu izbora za miss sveta za bivsu nam domovinu SCG.Okupila devojcice, neke kaznjive, a neke pak i ne i organizovala gledanje za gomilu nesrecnihz magaraca tipa Lazanjski koji je uredno bivao ugledni clan zirija.Predpostavljam da je u uniformi americkih marinaca sa onim neandertalskim pogledom i izrazom „vidi me koji sam baja“, jedino njih mogao da impresionira, one jadne i onako ne znaju sta je muskarac, a jos manje da njegov nije „veliki“ iako on to tvrdi.
Udje Vesna J. u carstvo medijsko po drugi put medju Srbe jasuci na kukovima nevinih devojcica sa svetom misijom inicijacije istih u svet odraslih.Posto svuda, osim na Dorcolu, jebu uporni a ne pametni, tako je i Vesna J. beskrajnom predanoscu i samopregornim udarnickim radom udarala dok nije izudarala sta joj je trebalo. Prvo se Bogi domacin primio na devojcice u kupacim kostimima, verujem da se Mari K. to nije preterano dopadalo, ali ko Maru sljivi, zna se ko je domacin u kuci, a Mara je dobila CD i pevanku na RTS-u.Malo li je?
Izguralo se tu svega i svacega, veselje se sirilo na sve strane, a bogami i bratstvo i jedinstvo, sa naglaskom na jedinstvu ( suprotnosti, polova, novcanika ). Nepoznata u jednacini je „zasto Bogi Domacin nije bio zadovoljan?“, ali resila je Vesna J. tu jednacinu i bez nepoznate, sto ti je sposobna zena, jbt...! Presla je kod basiste laganim skokom, gotovo neprimetno, graciozno, kako ona to vec ume i nastavila da udara onako udarnicki, samo sada, sa potpuno izvesnim rezultatom. Docekasmo, nekako jedva, napeto je bilo!,ovo vece Izbora....sunce ti jebem...
Apokalipsa SADA!
Planeta je mrtva, malobrojni preziveli lutaju pustarama, pitaju se „ko je ovde lud?“, traze sebi slicne i nalaze ih, svi su ludi glasi odgovor na nagradno pitanje, dramaticna muzika ( opera „Prekognicija“, prekognitivnu ti majku jebem! Lana Tokovic u najvecem naponu svojih trudova... ) raspadanja i kataklizme, beznadja, propasti, „strasnog suda“. Scenografija prati tok radnje imbecilnim steccima niz kojue se spustaju stepenice i koje kriju velike monitore sa kojih nam se javljaju iz buducnosti 2.856. godine!
Oh...svrsicu, upravo rekose da je Lazanjski i ove godine u ziriju!
Zao mi je sto ne cuh koji je genije autor scenarija, mozda ovaj bolid iz MENS-e koga su utrpali u ziri, ne bi li valjda on merio pamet devojcicama, da ne bude da im se mere samo neke druge stvari. Ministarstvo Trovine i Turizma sponzorise citavu mentolijadu u skladu sa izrazom lica ministra sa neouredno stucovanom bradom i debilnim osmehom iznad prekrstenih prstiju.Junak crtanog filma, Southpark recimo?
Program jos uvek traje, „Pink“ nabija gledanost dokonih srednjeklasnih domacica koje uzivaju uz ovo isto koliko i uz budvanski Festival, samo neka sljasti...ne gledam, slusam...prosto ne znam treba li da nastavim da gledam, ali morao sam da se ispovracam ovde.Mozda posle odem da dolijem.
Ne mogu vise da zivim u zemlji u kojoj je Vesna J. predstavnik bilo cega, u kojoj su elita Asok Murti, Ceca, Nesa „Click“, Sinisa Pavic, Dusko Kovacevic, Biljana Srbljanovic, Brana Crncevic, Nikola Milosevic, Kostunica Slinavi, Alisa Stojanovic, Marko Vidojkovic, Ivana Zigon, Pavle the pope, Bora Djhordjevic...i tako do jutra.Koliko god liosta izgledala raznorodno, to je jedinstvena lista graditelja soc-kult miljea i ikonografije u kojoj obitavamo.
Smucio mi se i Pera Lukovic koji tako dobro kenja, a isto tako dobro gradi basisti imperiju i nema problem sa time (!) i Cece sa sve ispraznijim i nesadrzajnijim presipanjem iz supljeg u prazno, Cheda Skywalker sve doteraniji sa sve ispeglanijim podocnjacima, B92 sa 80% reklama pod patronatom A.Djilasa, istaknutog Demokrate kome ce uskoro i da ustupe programsku semu „na izvol`te“ kada krene Veliki Brat.
Zaista vise ne znam ko koga ovde zajebava, znam zasto, ali ne i ko koga...but, than again, who can tell?