U očima insekata mi smo surove ubice
dobar ti instikt
razumem ja to; mushko, testosteron, udica, pushka, lovina... sve vas to vraca hiljadama godina unazad kad ste zene ostavljali u pecinama, a vi ishli da privredjujete u shumu/stepu/mochvaru.
i u meni se isto probudi dati instikt kad nalepim celofan na prvu teglu kiselih krastavaca. onda me instikt prosto prelije i postajem nezasita; turshija, kupus, paprika, slatko, dzem, kompoti nije bitno shta, samo da se gruva zimnica.
Ma igramo se kao deca, uglavnom su iskustva vezana za detinjstvo.Pobegneš od svega pa i od zimnice

onda malo pićence,ribolovačke priče,i kad se dobro umoriš onda na turšiju,zimnicu...sve redom.
Žene su valjda same ostajale u pećini u praistoriji,šta ima da ih se ostavlja.
Lovio bih samo lovce. Imam taj instinkt. Nažalost, sprečava me to što je još uvek zabranjeno Zakonom.
kakav predator!
znači,ljude ubijati ali ne i ostale životinje.
Meni je totalno glupo kada prikazuju pecarosa koji se bori sa ribom, upeca je, pomiluje , poljubi i pusti nazad u vodu.
Uhvati i pusti,nije to tako loše,fazon je uloviti a ne ubiti.
tj. posle kupiš u prodavnici,ali ne ubiješ lovinu,vratiš je nazad,da bi i sledeći put bilo šta da se lovi.humanija varijanta.
al ko da se u tom trenu u meni probudio duh Kena Parkera,
Ribama sam svasta radio, ali ni jednu nisam ubio
Oo! kakva skromnost B) nice...
Inace lov kao razonodu i relaksaciju nikada nisam kapirala.
pa dobro možda i treba tako da bude,ko šta voli,verovatno imaš neku razonodu sa drugaricama koja bi smrtno dosadna bila muškarcima.
glede hejta ka lovcima,treba razlikovati lov i krivolov.ovo drugo je opasno i štetno.
lovci koji love regularno i plate lovinu omogućuju opstanak rezervata i ne ugrožavaju vrstu.
za sebe vole da kažu kako su čuvari divljeg sveta.
kad pogledaš cene, to jeste istina.