Jump to content

Photo

da li ste ubili neku životinju?

This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
162 replies to this topic

#16 kayser

kayser
  • Members
  • 1,316 posts

Posted 30 November 2005 - 10:56

Podavio sam mačiće i onesvestio jare kutlačom. Imao sam 6.

<{POST_SNAPBACK}>

6 mačića ?!?!? :lol: :lol:

#17 Glorfindel

Glorfindel
  • Members
  • 921 posts

Posted 30 November 2005 - 10:58

Dva. Šest godina. Hteo sam samo da ih okupam. Šta je tu loše?

#18 Amelija

Amelija
  • Members
  • 6,996 posts

Posted 30 November 2005 - 11:18

Bezbroj muvetina&komarcuga i jos pride inih insekata tipa moljaca i slicnog, par osa, tu i tamo se omakao neki big-size pauk kojeg nisam uspela adekvatno da izbacim iz kuce, i to je manje vise to.
Mozda mi se omakla i koja bubasvaba ali to mi je gadno cak i da ubijem :lol:

Od konkretnijih zivuljki bila izvesna kolicina riba kadqa sam kao klinka isla na pecanje, ali to je bilo iskljucivo zbog radi vecere tako da mi mirna savest.

Inace lov kao razonodu i relaksaciju nikada nisam kapirala. :lol:

#19 BigLebowsky

BigLebowsky
  • Members
  • 1,822 posts

Posted 30 November 2005 - 11:47

...i kill insects for fun...

....ribe nisam imao prilike, ali bih mogao ladno....

....ptica sam roknuo dve-tri vazdusnom kao klinac, nije neko zadovoljstvo kad ih ne jedes, pilice sam hteo, nisu mi dali, da se ne povredim sekirom....

....od sisara, roknuo sam par miseva, bilo mi malo zao, ali bilo je opravdano ubistvo....pacove bih tamanio bez grize savesti....ostale sisare nikad, i mislim da ne bih mogao....heavy

....in general, mislim da sportski lov treba zabraniti....mada, Englezi na primer smatraju lisice za opasne stetocine, kao i zeceve, i tamane ih mislim vise puta godisnje, sve sa psima, rostiljima i zezanjem....tamo se to smatra za vrlo plemenit i drustveno koristan rad....pa kada sam jednom Englezu rekao da su mi lisice lepe, gledao me kao idiota.....na ostrvu, fox je samo malo bolja od pacova...

#20 Bata.Ilich

Bata.Ilich
  • Members
  • 5,646 posts

Posted 30 November 2005 - 12:08

Insekti se podrazumevaju.

Nesto zivotinja, ali uglavnom na raznim kursevima prezivljavanja u divljini (dakle u cilju prehrane).

P.S.
Ribama sam svasta radio, ali ni jednu nisam ubio :lol:

#21 lancia

lancia
  • Members
  • 3,110 posts

Posted 30 November 2005 - 12:24

P.S.
Ribama sam svasta radio, ali ni jednu nisam ubio  :lol:

<{POST_SNAPBACK}>

Znas za meru? :lol:

#22 msmodesty

msmodesty
  • Banned
  • 1,348 posts

Posted 30 November 2005 - 12:29

Jednu lisicu pre par nedelja kolima, MOZDA :lol:

Videla sam joj oci, culo se "TUP", ali kad sam pogledala u retrovizor nije bilo nicega na putu.

#23 lancia

lancia
  • Members
  • 3,110 posts

Posted 30 November 2005 - 12:42

Jednu lisicu pre par nedelja kolima, MOZDA  :lol:

Videla sam joj oci, culo se "TUP", ali kad sam pogledala u retrovizor nije bilo nicega na putu.

<{POST_SNAPBACK}>

Mozda je jos uvek na Jaguarovom hladnjaku :lol: ?

#24 autsajder

autsajder
  • Members
  • 3,607 posts

Posted 30 November 2005 - 13:10

Tesko ranio vrapca hicem iz vazdusne puske sa nekih 20m. Bio sam siguran da cu ga promasiti, posto sam ga jedva vidio na nisanskoj musici, al ko da se u tom trenu u meni probudio duh Kena Parkera, pa se ptichojak samo strmeknuo s ograde. Drugar mu prekratio muke metkom u glavu.

Jos sam jednom kod bake&djeda gadjao jednu kokosku strijelom (opasno dobro improvizovanom, imala je na vrhu zicani siljak od 3cm, a luk je mogao da je lansira vise od 50m u daljinu). Projektil je fijuknuo, pogodio kokino krilo i ostao u njemu - momentalno sam se prestravio, ali se ispostavlo da se strelica samo zaglavila medju perjem. Zaklepetala je panicno par puta i oslobodila se.

Ubio nekoliko zaba i gustera, isto u predskolskom uzrastu.

Sinoc spljesakao komarichnog komandosa koji je prezivio sve ove hladne dane i izmigoljio se odnekud da se nahrani. Ne kajem se samo zbog ovog posljednjeg.

#25 Bata.Ilich

Bata.Ilich
  • Members
  • 5,646 posts

Posted 30 November 2005 - 13:44

Zakacila se zubima za osovinu. Kada sam stigla kuci, primetila sam da to nije lisica, nego haski. Koji je imao ogrlicu i povodac. Na kraju povo(d)ca je bio neki cudni cikica sa crnim cvikerima i dugim belim stapom, kojeg smo tri dana skidali sa auspuha.

#26 Pontijak

Pontijak
  • Members
  • 3,395 posts

Posted 30 November 2005 - 13:50

Lovio bih samo lovce. Imam taj instinkt. Nažalost, sprečava me to što je još uvek zabranjeno Zakonom.

<{POST_SNAPBACK}>

ali da bude fer plej lov: da i lovljeni lovci imaju pravo da love tebe :lol: znaci svakom ucesniku samostrel, puska sa vincester municijom ili kako vec

ionako smo svi mi koji jedemo meso neka vrsta Ajhmana jer narucujemo ubijanje da bi jeli e sad sto nemamo zeludac da to licno ucinimo, pa ni Ajhman nije imao zeludac da licno ubija, cak nije posecivao logore (Himler jeste jedanput i ispovracao se - videti u memoarima Valtera Selemberga)

to kurdi:

ti si djain? :lol:

#27 Pontijak

Pontijak
  • Members
  • 3,395 posts

Posted 30 November 2005 - 13:53

<{POST_SNAPBACK}>

jos jedan dokaz da je Jaguar predator :lol:

#28 APACH

APACH
  • Members
  • 758 posts

Posted 30 November 2005 - 14:44

Par shvraketina iz vazdusne puske, jako ih je tesko ubiti. Jednom sam udavio pile nisu uspeli da ga povrate.
Onda sam u dedinoj garazi sakriven iza kampanjole napravio luk i strelu - wow that was the killing device.....ali zaustavili su me pre nego li stigoh do pevca koji me nikako nije podnosio.

#29 Leia

Leia
  • Members
  • 3,733 posts

Posted 30 November 2005 - 14:48

Dva. Šest godina. Hteo sam samo da ih okupam. Šta je tu loše?

<{POST_SNAPBACK}>

ne znam da li se racuna i zivotinjski near death experience -
kupala pile u kadi, kao sampon koristila pesak.
a onda se pojavila uzasnuta baba sa fenom u ruci.

#30 zagor

zagor
  • Members
  • 6,113 posts

Posted 30 November 2005 - 15:04

Komarce, muve, par zaba i jednom slucajno zgazio psa :wub: