Jump to content

Photo

Pravo krzno

This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
199 replies to this topic

#16 kingmaker

kingmaker
  • Members
  • 4,535 posts

Posted 29 November 2005 - 00:16

jeste, i deca umiru od gladi, i nafta se izliva u mora, i mine ubijaju civile...

#17 elliott

elliott
  • Members
  • 143 posts

Posted 29 November 2005 - 01:09

Ovde se ne radi o politickoj korektnosti vec o humanosti.

<{POST_SNAPBACK}>

Govoris o humanom tretmanu zivotinja? Obrati malo paznju na znacenje te reci.
Sa druge strane, vec sam obajsnio da je ljudski uzgajati i "trositi" zivotinje.

#18 Venom

Venom
  • Members
  • 3,447 posts

Posted 29 November 2005 - 10:21

you are all homicidal maniacs.*

*kaze PETA

People for the Ethical Treatment of Animals, or PETA, has begun a campaign to scare children into becoming vegetarians.

The group, which formed to stop animal testing of consumer products but made its name by attacking women in fur coats with fake blood, is producing comic books that portray fathers as homicidal maniacs.

The handout, titled "Your Daddy Kills Animals," features a grinning lunatic gutting a fish, and warns kids to keep their puppies and kittens away from Dad because he's "hooked on killing."

#19 Indy

Indy
  • Members
  • 21,392 posts

Posted 29 November 2005 - 10:25

Oni stvarno nisu normalni. (PETA).

#20 Venom

Venom
  • Members
  • 3,447 posts

Posted 29 November 2005 - 10:31

jedenje mesa treba zabraniti na javnim mestima.

ako pojedinci nemaju grizu savesti shto ubijaju neduzne zivotinje, shta da se radi, ali daju losh primer i kvare omladinu.

#21 Goranz

Goranz
  • Members
  • 11,307 posts

Posted 29 November 2005 - 13:15

Treba da se osnuju preki sudovi pred kojima ce odgovarati kako ljudi tako i zivotinje...pa ako se ispostavi da ta zivotinja dobrovoljna pristaje da je covek pojede, da se prvo ona strelja kao kolaborator i izdajnik partije a potom i mrski karnivor.

#22 Venom

Venom
  • Members
  • 3,447 posts

Posted 29 November 2005 - 14:00

prestani da pravish lakrdiju od ove ozbiljne teme.

ljaxe.

#23 Cica83

Cica83
  • Members
  • 242 posts

Posted 29 November 2005 - 14:27

Peta jeste malo ekstremisticki nastrojena i to niko ne porice mada se sa njihovim stavovima prema krznu potpuno slazem.Poenta je u sledecem:jedno je kada se zivotinja ubije radi ishrane(mada o nacinima kako se to radi kod nas ima dosta da se prica) i onda se upotrebi njena koza kao nus-prizvod.Drugo je odstrel i gajenje zivotinja iskljucivo radi krzna ili koze.Zahvaljujuci tome mnogo zivotinjskih vrsta je dovedeno do ivice istrebljenja.I to samo da bi se neko setao i izigravao gospodu.Po meni je nosenje krzna odraz neobrazovanja i primitivizma najgore vrste.Kako rece PETA:"Pravo krzno nose lepe zivotinje i ruzni ljudi"

#24 msmodesty

msmodesty
  • Banned
  • 1,348 posts

Posted 29 November 2005 - 14:52

Uh, pade mi kamen sa srca, sad mi je lakse jer moje nosenje krzne potpada pod "politicki korektno":

jedno je kada se zivotinja ubije radi ishrane(mada o nacinima kako se to radi kod nas ima dosta da se prica) i onda se upotrebi njena koza kao nus-prizvod.

Pozdrav od mog kaninskog pravnog zastupnika:
Posted Image

trenutno zauzet spavanjem :lol:

#25 Cica83

Cica83
  • Members
  • 242 posts

Posted 29 November 2005 - 15:15

Pravni zastupnik je apsolutno presladak.Nadam se da ce kada se probudi moci da se predstavi.

#26 Massive_Attack

Massive_Attack
  • Members
  • 2,103 posts

Posted 29 November 2005 - 19:00

Hm bunde zar to nije odavno OUT ? :lol:

#27 Cica83

Cica83
  • Members
  • 242 posts

Posted 30 November 2005 - 00:42

Nazalost neki ljudi jos uvek misle da su IN samo u tome.Ne kapiraju u kakvoj su zabludi...

#28 Tresko

Tresko
  • Members
  • 7,316 posts

Posted 30 November 2005 - 10:31

Svim obožavaocima bundi i krzna, predlažem da pogledaju sledeće:

Kratak film

#29 MaryPoppins

MaryPoppins
  • Banned
  • 750 posts

Posted 30 November 2005 - 11:51

Nazalost neki ljudi jos uvek misle da su IN samo u tome.Ne kapiraju u kakvoj su zabludi...

<{POST_SNAPBACK}>

dal je in ili out, pojma nemam, al znam da nista ne moze bolje da te zastiti od kosave i zime kao bunda. ne bih ubila zivuljku od koje se pravi bunda, ne podrzavam ubijanje u bilo kojoj formi, al kad je vec stradala i neko od nje napravio bundu, a ona dosla u moj posed, izes ga, naravno da cu je nositi.

#30 Dunadan

Dunadan
  • Members
  • 12,305 posts

Posted 30 November 2005 - 15:10

koliko znam, krzno je postalo dosta out u poslednjih petnaestak godina. danas retko kad vidim zenu koja nosi pravu bundu a od modnih revija mislim da nijednom nisam naletela na neku gde se na pisti giljaju prava krzna.
a sto se tiche statusnog simbola, jeste, shto je manje mesto oklen dolazi riba, to je veca potreba za pravim krznom. shta cesh, ne mosh isterati selo iz devojke pa da ga jebesh.