Kako nije nasusna potreba? Pa ja, 'vaki hedonista kakav sam, skoro da mi je egzistencijalno vaznije da pusim nego 'leba da jedem
Nego, sta su za tebe javna mesta? Mislim nema te javne kuce u kojoj se ne koluta dim - bez istog bi izgubila smek

... Slazem se da treba biti zabranjeno pusenje na odredjenim mestima tipa bolnice, skole, benzinske pumpe itd. Al' zasto bi zabranio pusenje na ulici? Ako vi hocete da zabranite to, e ja onda hocu da zabranim voznju automobila, autobusa, kamiona itd. jer to me mnogo vise gusi nego cigarete koje pusim, a o onima koji ne puse i da ne govorim. Dakle, ajd' da i to zabranimo, pa da u gradu budu samo taksisti u hibridima (po mogucstvu vodonik/elektrika), tramvaji i trolejbusi... Ali cekaj, pa mene guse i gradske toplane koje spaljuju mazut. A o tezim industrijama i da ne govorim... Ma heck, ajd' da zabranimo sve sto nije 'nasusno'. I svi cemo se baviti farmerstvom, putovati pesaka ili u najboljem slucaju jahati konje, grejacemo se tako sto iskopamo zemunice na nekih 50-100m dubine i u njima ziveti preko zime, jescemo iskljucivo plodove prirode, oblacicemo se u krzna zivotinja, i eto... Nasusne potrebe ispunjene...
Al' kako je ovo neko drugo vreme, navikni se na to da ima nekih razlicitih od tebe, kojima mozda apsolutno isto smetaju neke tvoje navike i potrebe kao i njihove tebi, pa ipak se ne udruzuju u nekakva udruzenja (sem ako nije rec o KKK) da sprece pravo ovim prvima da postoje i rade ono sto zele.
Elementarna kultura mi nalaze da kad se nalazim u vecoj grupi nepusaca - pitam da l' smeta da zapalim, pa ako bas nekome smeta suzdrzacu se. Al' da mi brane da zapalim e to vec malo teze - no pasaran...
/me upravo zadovoljno pali Davidoff Aniversario No.2, pa vi puknite od muke