Milka čokolade
#31
Posted 04 November 2005 - 02:05
#32
Posted 15 November 2005 - 01:38
Nasa Simka je odlicna cokolada,kao i Simce,pogotovo sa puno mleka...
Kupujmo domace..
#33
Posted 15 November 2005 - 11:28
Симка је сјајна, слажем се, а убедљиво најбољи укус је Ђандуја... То сам тек јуче пробала и одушевила се. Пробајте и ви! Мени највише личи на Нутелу, а мојој сестри на Милку Нуасет.Nasa Simka je odlicna cokolada,kao i Simce,pogotovo sa puno mleka...
#34
Posted 17 November 2005 - 11:22
PreporuÄŤujem: Lindt intense Orange Noir(70%)
#35
Posted 17 November 2005 - 11:25
Gianduia je tipiÄŤni proizvod regiona Piemonte u Italiji. Mešavina kakaa i prĹľenih lešnika, jedinstveni ukus, fenomenalno. Podvrsta, minijature Gianduiotti.Симка је сјајна, слажем се, а убедљиво најбољи укус је Ђандуја... То сам тек јуче пробала и одушевила се. Пробајте и ви! Мени највише личи на Нутелу, а мојој сестри на Милку Нуасет.
#36
Posted 17 November 2005 - 21:28
PreporuÄŤujem: Lindt intense Orange Noir(70%)
verovatno najukusnija aromatizovana crna cokolada koja se moze kupiti kod nas (ne volim hachez kog ima po merkatoru) ali nije 70% vec samo 48%. ali s obzirom da nije previse zasladjena ostavlja utisak daleko 'jace'.
#37
Posted 17 November 2005 - 22:10
verovatno najukusnija aromatizovana crna cokolada koja se moze kupiti kod nas (ne volim hachez kog ima po merkatoru) ali nije 70% vec samo 48%. ali s obzirom da nije previse zasladjena ostavlja utisak daleko 'jace'.
Prosetaj do Metroa, you might surprise yourself :-) ~150 din
#38
Posted 18 November 2005 - 01:07
Navodno su je Inke,Maje ili ko su vec tate cokolade, konzumirali u takvom obliku.
#39
Posted 18 November 2005 - 12:25
Ko jos jede Milku?
Da li iko probao kakao (60% koliko bese, crna cokolada) Najlepse zelje, a?
#40
Posted 18 November 2005 - 13:09
Ja probao ovih dana. Nisam ljubitelj tih "dark chocolate" ali nije loša, slađa je od one za kuvanje i nekako "hrskavija".Da li iko probao kakao (60% koliko bese, crna cokolada) Najlepse zelje, a?
#41
Posted 18 November 2005 - 18:48
Ja probao ovih dana. Nisam ljubitelj tih "dark chocolate" ali nije loša, slađa je od one za kuvanje i nekako "hrskavija".
nije za ljubitelje crne cokolade. previse slatko.
#42
Posted 18 November 2005 - 19:17
ali LINDT......70 ili 85% cocoa.....mljac....a i sve ostale od tog branda. Jeste skupo ali za to ne zalim pare.
#43
Posted 18 November 2005 - 20:03
Da li iko probao kakao (60% koliko bese, crna cokolada) Najlepse zelje, a?
Najlepse zelje DARK su trenutno najbolja kupovina sto se tice cokolada u Beogradu!
#44
Posted 20 November 2005 - 09:25
Srđan je samo prepričao ono što je čuo od svoje asistentkinje farmakologije na Medicinskom fakultetu u Beogradu...
...i složio se da tako nešto zvuči veoma realno. A de fakto zvuči, i nije teorija zavere jer se može dokazati ili odbaciti (a asistentkinja je pomenula da su obavljena istraživanja, sad ko ih je obavio, kada i gde, to nije rekla ).
Pa,eto i ja studiram na istom fakultetu ali prosvetli me,molim te,kako jedan endorfin/enkefalin ili dinorfin koji je po svom sastavu peptid moze biti apsorbovan kroz crevnu sluznicu za koju znam da je u stanju da apsorbuje samo dipeptide eventualno tripeptide.Da li se to nesto izmenilo u fiziologiji od kad sam ja ucila?
#45
Posted 25 November 2005 - 15:42