Ko je jednom probao viršle iz mikrotalasne, više ih nikad nije kuvao u vodi...
U da. Zbogom serpama, vodi, procedjivanju...
Posted 03 October 2005 - 13:51
Ko je jednom probao viršle iz mikrotalasne, više ih nikad nije kuvao u vodi...
Posted 03 October 2005 - 23:44
Само ставим и укључим или има још неке мудрости? Кад већ толико хвалите...U da. Zbogom serpama, vodi, procedjivanju...
Posted 04 October 2005 - 06:13
Bitno je da poklopis necim, onda se one skuvaju u pari i sopstvenom soku, a bude i viska vode na dnu tanjira/tave/jena posude... Javi kako je ispalo. Prijatno!Само ставим и укључим или има још неке мудрости? Кад већ толико хвалите...
Edited by kovjanic, 04 October 2005 - 06:14.
Posted 04 October 2005 - 10:15
Posted 04 October 2005 - 15:04
Posted 04 October 2005 - 15:11
i josh samo da ni neko kaze koju da kupim. tj. mikrovalnu.
Edited by kovjanic, 04 October 2005 - 15:13.
Posted 04 October 2005 - 15:16
Posted 04 October 2005 - 16:35
cene - od 4.500 do 10.000 Din. Biraj
edit: nije lose da bude sa Grillom
Posted 04 October 2005 - 18:23
i josh samo da ni neko kaze koju da kupim. tj. mikrovalnu.
Posted 04 October 2005 - 19:29
Posted 05 October 2005 - 09:55
ja bsh htela da kazzem kako sam juche probala i kako mi je grooznoooo jer tako pripremane zadrzze svu masnocu - ostane u i na njima i podsecaju na neke masne kobasice, gadi mi se od samog mirisa
ovako lepo kad se obare u vodi ta mast ostane u vodi i josh ih kad ih izvadish isperesh pod mlazom vode da ne ostane masti ni u tragovima, ni na povrshini, i nemaju nikakav miris pa mozzesh da dodajesh i majonez i senf i kechap
ne, nije problem u virslama, najfinije vrste su, ali ovako pravljene nikad vishe
Posted 05 October 2005 - 10:27
Posted 05 October 2005 - 12:11
Posted 10 October 2005 - 14:19
Posted 10 October 2005 - 15:11
Jaja"sunny side up" - ili ti lepo receno "na oko" ali bez masti i pravilnim oblicima. Imam male okrugle posudice velicine bagela, pa mogu da napravim sendvic - paradajiz isecen na krug, jaje, sunka, zelena salata, malo majoneza...