Da li neko zeli
Posted 19 July 2005 - 13:52
Urose, ne zezaj nego odgovori da li je Krampa Sinter? Jeste ili nije?
Posted 19 July 2005 - 14:51

Crnogorac, i ti sa drvetom na avataru (gotivac beshe?)... daj da raspishemo peticiju da se decko banuje na neko vreme, jer ovaj forum verovatno loshe deluje na njega; misli covek da moze svakom da veruje posle foruma. razumem ja da smo mi svi ovde bajnim, poshteni, i sjajni ali ovo stvarno nije humano vishe bre!
Edited by Prki, 19 July 2005 - 16:16.
Posted 19 July 2005 - 16:01
Lepo sam rekao ko je pse uzeo! A ni ti ni 100 % niste normalni, od topica za spasavanje 2 ziva bica, napravili ste zajebavanje! Pokrenite poseban topic za to! I jeb'o vas vash ortak Krampa!Pobogu Uroše!
Kako ti nije bitno ko je pse uzeo? Možda je psihopata, možda će ih mučiti, silovati i na kraju zaklati i pojesti!!!![]()
Jesi li si siguran da nije Krampa?

Posted 19 July 2005 - 16:13

Posted 19 July 2005 - 16:16
Znao sam. Proradila je savest. Tek sad se čovek osvestio i shvatio da je za tričavih par somića € dva živa bića stavio na raspolaganje Krampi.Lepo sam rekao ko je pse uzeo! A ni ti ni 100 % niste normalni, od topica za spasavanje 2 ziva bica, napravili ste zajebavanje! Pokrenite poseban topic za to! I jeb'o vas vash ortak Krampa!
Posted 19 July 2005 - 16:19
meni sad dodje da bojkotujem forum dok se odredjeni ne uklone, majke mi...Znao sam. Proradila je savest. Tek sad se čovek osvestio i shvatio da je za tričavih par somića € dva živa bića stavio na raspolaganje Krampi.

Posted 19 July 2005 - 16:23

Posted 19 July 2005 - 16:33

A ti Uroše, šta peniš? Ako su već kučići na sigurnom kako ti kažeš

Nego izgleda da Batina slika puno govori.

Posted 19 July 2005 - 16:41
Urose pusti sad yebanje sa Krampom i ostale zyebancije. Mrtav sam ozbiljan.Lepo sam rekao ko je pse uzeo! A ni ti ni 100 % niste normalni, od topica za spasavanje 2 ziva bica, napravili ste zajebavanje! Pokrenite poseban topic za to! I jeb'o vas vash ortak Krampa!
GDE SU MACICI?
Mislim, kako mozes da tvrdis da su zbrinuti a nemas pojma gde su? Nemo' sad opet da otvaramo poll sa sledecim pitanjima:
GDE SU MACICI
- Uros ih je uvalio nekom, uz'o kintu i boli ga q.
- Uros je izmislio pricu kako bi smuvao neku forumasicu koja pada na neznost prema zivotinjama
- Uros ih nije ni izvadio iz sahta
- Uros... itd.
Pa opet da se zalis Moderatoru a sam izazivas nejasnoce. Daklem, kratko jasno:
- Macici su tu i tu
- Dobio sam toliko i toliko
- Muvam tu ti tu
itd...
Mislim, znamo mi pojedini da preteramo i izvinimo ali sine, ovde se tera istina. Ne zameri nego objasni.
...
Posted 19 July 2005 - 19:08
paz ti si na prvoj strani rekao kako su udomljeni i time bi topic da nije pocheo trol bio zavrshen jel tako?
i shta je sad problem shto su se dokani forumashi poocheli zezati???
na machicje su naletele one dve kuce....

Posted 20 July 2005 - 00:09

Posted 20 July 2005 - 00:18
Jesu ih uzeli volonteri, uostalom, nisam ih ja nasao, nego moj ortak iz kraja, koji je takodje kuchkar kao i ja, i ne bi ih odneo nekome u koga nema poverenja.Btw, 100% smanji malo tu brlju, i jebo te Krampa!zipa, uzeli ih volonteri...ma mojne zezas, to su verovatno neki slucajni prolaznici na kalisu, a majice zoo vrta dobili na nagradnoj igri studija b...
Posted 20 July 2005 - 00:19

Da li su u pitanju stenad (dakle psi) ili macici? Jedan govori jedno, drugi drugo, onaj cak postavlja poll o sudbini macica... Konfuzija totalna...

Posted 20 July 2005 - 00:30
edit: bljeuh opet
Edited by pixy, 20 July 2005 - 00:30.
Posted 20 July 2005 - 00:31
Stenici koji su, na svoju srecu, udomljeni.Ja sam se izgubio negde na putu od prve do trece strane...
![]()
Da li su u pitanju stenad (dakle psi) ili macici? Jedan govori jedno, drugi drugo, onaj cak postavlja poll o sudbini macica... Konfuzija totalna...