Jump to content


Photo

Igra: FAR CRY


This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
1 reply to this topic

#1 nneki

nneki
  • Members
  • 1,392 posts

Posted 14 July 2005 - 10:56

Na level-u COOLER dosao sam do dela gde treba spasiti VALERY...ali kako???? Ja je pronadjem u prostoriji sa vodom...ali ona se ne pomera!?! Nema protivnika ,nema onih mutanta ali ona i dalje stoji,a sto je jos gore ni ja sam ne mogu da izadjem iz tog dela!!!!

Ako neka zna kako dalje neka napise,da nebi skocio sa 9 sprata od nerviranja :lol:

#2 MUFLON

MUFLON
  • Members
  • 204 posts

Posted 14 July 2005 - 14:15

hehe... cudno. Bas u jednom broju Gamer-a procitah pismo nekog lika koji je imao isti prob, moras skinuti sa neta neki patch da bi sve doslo na svoje mesto. Evo citiram. Mislim, sad cu samo da prepricam pismo :huh:. LIk ima isti problem... :D

"Neces verovati, ali se zaista secamo nivoa o kome pricas. No, secamo se da je u prostoriji sa novinarkom bilo jos dva trigensa. Nakon njihovog eliminisanja Valerie je otvorila zakljucana vrata. U potrazi za resenjem tvog problema, pretrazio sam forume posvecene igramai nasao odgovor. Necu ulaziti u to da li imas originalnu verziju, nego cu pretpostaviti da spadas u grupu retkih igraca koji prosto nisu imali srece, te se ovaj neprijatan bag ispoljio bas na njihovim masinama." :lol: "Sve u svemu, potrbno je da sa oficijalnog sajta, ili nekog mirrora, skines zakrpu (teska je oko 26MB) i instaliras je. No to nece biti dovoljno posto se poslednja pozicija koju budes ucitavao nece uzeti u obzir ispravke koje je pech doneo. Umesto toga ucitaj poslednju poziciju dvanaestoh nivoa (!!!) i trinaesti odigraj od pocetka. Ako sve bude u redu, na kriticnoj lokaciji ce se odigrati scena koju sam opisao. Inace, iako si presao polovinu igre, do kraja te cek jos puno sati mukotrpnog, ali zabavnog igranja."

Ala sam se nakucao... :lol: