Ko se sjeca vremena kad je MTV bio dobra TV stanica sa odlicnom muzikom??
Malo ko, naravno!!
Na MTV forumu ce vas banovati jer ste se usudili da kazete da je voda mokra, ako je moderator ustao na lijevo stopalo i u fazonu je da je voda danas suva. Sopstvena pravila ponasanja ce prekrsiti bezbroj puta a kada ih na to, dobro ne bas tako ljubazno, podsjetite, zna se - ziv je Zdanov, umro nije.
Jeste da novce koje sam nemilice trosio na knjige i muziku u izdanju MTV -a (nisu uopste male kad sam sjeo i izracunao) nece vise vidjeti (dragi DC++), ali sta je bre sa onim vremenom koje sam ja potrosio na svim onim demonstracijama ili kada sam se penjao po krovu studenjaka da bi mogli da u'vatimo M2TV. Mada kad bolje razmislim za onaj MTV nisam zalio da se strmeknem sa studenjaka, ovaj danasnji nije ni bitan. Mozda cemo se mi svi prodati prije ili kasnije!
I sad se vi pitate kakve veze ima banovanje na nekom levatskom forumu sa natalitetom, pa reci cu vam za nesto manje od osam mjeseci!!!

Kako je propao MTV!
Started by
moler
, Jul 06 2005 00:53
3 replies to this topic
Posted 06 July 2005 - 00:53
Posted 06 July 2005 - 16:49
nemaju the dve stvari nikakve veze, ali ja cu da ti cestitam 8 meseci pre roka...I sad se vi pitate kakve veze ima banovanje na nekom levatskom forumu sa natalitetom, pa reci cu vam za nesto manje od osam mjeseci!!!
Posted 07 July 2005 - 09:17
ja sam volela mtv dok nisu krenuli da besomucno reklamiraju klingeltöne
od one debilne zabe pa ovamo, mtv nikad nece biti ono sto je bio!
od one debilne zabe pa ovamo, mtv nikad nece biti ono sto je bio!

Posted 08 July 2005 - 00:47
Hvala lijepo!! Nego bez zezanja - spojene su to posude.nemaju the dve stvari nikakve veze, ali ja cu da ti cestitam 8 meseci pre roka...
I sad se vi pitate kakve veze ima banovanje na nekom levatskom forumu sa natalitetom, pa reci cu vam za nesto manje od osam mjeseci!!!