Mora da si cekajuci malo dremnuo - pa Sava je tu odavno. Sa jos nekoliko svojih segrta ordinira na Politici neprekidno. 
Video sam danas Savu, ali onog Cavoskog.
Seta naslednika, vozika ga u kolicima za bebe... A i kuce ima. Cini mi se, neki crni snaucer ili tako nesto... Rek'o bi, izgleda k'o svaki normalan covek...
A gde smo mi tu, koji smo ugrozeni od ovakvih zivotinjskih vrsta, poput raznoraznih Sava?
Imal' li neko udruzenje, drustvo di se vakcinisu ovakvi protiv epidemije ludila?
A eno tamo, u Cuburskom parku i deratizaciju protiv miseva i pacova vrse. Ovog puta su "obelezili" drvo, tek da nema zabune, jerbo inace o ovom nista pojma ne bi imao. Ali nisam video dezurne sluzbenike koji bi licno obavestavale slucajne prolaznike maca i kuca. Ma ni njih nisam ni video.
A sta stvarno bi sa macama i kucama...? Jel Hrustanovicka jos uvek na onom, ili slicnom mestu? Ma, mora da je tu negde!?! Mada cuh da ima tu negde i onih potomaka Milosevicke, one sa Jovankinim turbanom na glavi, gde sedi u onoj grdotiji od opstinske kule, valjda samo za prenaseljenost se brine. Tek je kod Kalenica sve kako valja. Ima i kuca i maca. Naravski, oko mesara i ribarnica.
Pacove nisam video, kazu ima ih cak i na samoj obali kod Opatije. Mada do tamo nisam zalazio, nije mi se pogodilo vreme. A po kisi i mace i kuce slabije da vole da se setaju okolo...
Ajd' sada da ne kvarim temu vise, ionako smo dosli tek do krstasa...