Jump to content

Photo

Masakr pasa i macaka u Kovinu

This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
48 replies to this topic

#46 Varvarin

Varvarin
  • Members
  • 929 posts

Posted 13 July 2005 - 19:08

Hm....

http://vjera.org/stripovi.php

Reci ti meni, kako povezati religiozni ekstremizam i stripove?

Da se ti nisi malo (cuj malo) zeznuo? Ne moze to tako, ako vec hoces da nas vratis na pravi put budi prvo dosledan sebi.....

Slike su sa tvog sajta.....
Posted Image

Posted Image

Koliko sam shvatio, Diabolik je lopov, a u prvim epizodama je i ubijao....

Objasni ti meni sta ovo trazi na vjera.org, pa onda ospi paljbu....

Iskreno, strip deluje interesantno, mada ne bas kvalitetno, crtez je po malo amaterski....

Eto, preko tvog sajta ja se zainteresovah za lopovske avanture....

Gde to ima da pop navodi na greh? :huh:

Chesh, Chesh.... :lol:

#47 Croqy

Croqy
  • Banned
  • 3,907 posts

Posted 14 July 2005 - 00:07

Mora da si cekajuci malo dremnuo - pa Sava je tu odavno. Sa jos nekoliko svojih segrta ordinira na Politici neprekidno. :lol:

Video sam danas Savu, ali onog Cavoskog.

Seta naslednika, vozika ga u kolicima za bebe... A i kuce ima. Cini mi se, neki crni snaucer ili tako nesto... Rek'o bi, izgleda k'o svaki normalan covek...

A gde smo mi tu, koji smo ugrozeni od ovakvih zivotinjskih vrsta, poput raznoraznih Sava?
Imal' li neko udruzenje, drustvo di se vakcinisu ovakvi protiv epidemije ludila?

A eno tamo, u Cuburskom parku i deratizaciju protiv miseva i pacova vrse. Ovog puta su "obelezili" drvo, tek da nema zabune, jerbo inace o ovom nista pojma ne bi imao. Ali nisam video dezurne sluzbenike koji bi licno obavestavale slucajne prolaznike maca i kuca. Ma ni njih nisam ni video.

A sta stvarno bi sa macama i kucama...? Jel Hrustanovicka jos uvek na onom, ili slicnom mestu? Ma, mora da je tu negde!?! Mada cuh da ima tu negde i onih potomaka Milosevicke, one sa Jovankinim turbanom na glavi, gde sedi u onoj grdotiji od opstinske kule, valjda samo za prenaseljenost se brine. Tek je kod Kalenica sve kako valja. Ima i kuca i maca. Naravski, oko mesara i ribarnica.

Pacove nisam video, kazu ima ih cak i na samoj obali kod Opatije. Mada do tamo nisam zalazio, nije mi se pogodilo vreme. A po kisi i mace i kuce slabije da vole da se setaju okolo...

Ajd' sada da ne kvarim temu vise, ionako smo dosli tek do krstasa...

#48 iPhuck10

iPhuck10
  • Members
  • 18,742 posts

Posted 14 July 2005 - 00:35

Video sam danas Savu, ali onog Cavoskog.

Seta naslednika, vozika ga u kolicima za bebe... A i kuce ima. Cini mi se, neki crni snaucer ili tako nesto... Rek'o bi, izgleda k'o svaki normalan covek...

Glede naslednika, to mu je unuce, dete njegove cerke, koja je inace udata za Irca, zbog cega se on bunio... :lol:

Btw,ima rota, i to jako agresivnog.

#49 amazonka

amazonka
  • Members
  • 35 posts

Posted 14 July 2005 - 16:21

Mislila sam da na ovaj sajt i forum dolaze pretezno NORMALNI ljudi, ali sam, izgleda, bila u velikoj zabludi ...

:lol: