Jump to content

Photo

Matursko vece

This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
58 replies to this topic

#46 Ljuban

Ljuban
  • Members
  • 654 posts

Posted 21 May 2005 - 02:13

Zashto imam osetjaj da tje matura biti smorina nikad gora???
Mesto:Hajat
Gimnazija:elitna

Auleja,bolan,da ti ne svira ''Trio Pasaž''? :huh:
Obično oni šibaju po ''Hajatu''.

Kao droga srca moga,
Ti mi trebaš da preživim...

:lol:

Štoj se splava tiče,na'vatate negde one ''Crne pantere'' i merak neslućeni. B)

Edited by Ljuban, 21 May 2005 - 02:16.

#47 Dina

Dina
  • Members
  • 359 posts

Posted 21 May 2005 - 06:56

Jes vala.Josh koji dan i nikada vishe.
Meni je sva ta frka oko mature smeshna,a posebno shto mu to dodje kao neka formalnost koja se mora isposhtovati,tipa postoji procedura,bal i ostalo..prc

ma tu smara ceo pritisak da morash da izgledash lepo, da morash da se dobro provedesh itd itd.. dodushe kod devojaka je to josh izrazhenije, kod mene su se u odeljenju poslednjih dana chule samo cifre, koliko je ko platio shta itd.. smor (:
to iskulirash (:
e nama je isto svirao Trio Passage, srecjom ne svoje pesme (:
i bre.. setih se da su nama zhestoko hteli da uvale Vilu Jelenu da u njoj slavimo maturu (: nekako smo se spasili (:
offtopic: kad vam je zadnji dan shkole (: to mi je komshijska shkola, hocju da svratim na ludilo (:

#48 Aule@

Aule@
  • Sleepers
  • 688 posts

Posted 21 May 2005 - 21:30

,,Auleja,bolan,da ti ne svira ''Trio Pasaž''?
Obično oni šibaju po ''Hajatu''.''
Verujem da tje oni da to radu.

,,offtopic: kad vam je zadnji dan shkole (: to mi je komshijska shkola, hocju da svratim na ludilo (: "
loodlo je 31. maja(,,onaj tamo'' utornik). bitje piveta,zhestina,kao i kisele vode-sve shto vole mladi.Muzika narafski..i hitler-lajk direktor koji je za kraj godine hotjeo da napravi priredbu a la shou end tel.
,,komshijska shkola'' ez in..

Inache ishao sam na prezentaciju te maturske vecheri i kada sam chuo ceo program izgubilo se ono malo zhelje shto sam imao da idem.

#49 wrongdoer

wrongdoer
  • Members
  • 398 posts

Posted 21 May 2005 - 22:11

Bio pre četiri godine na maturi. Došao, pretvarao se da mi je super, bio do 2 po noći, otišao sa odabranim društvom na Kalemegdan, dok su preko reke ostali razbijali čaše oglavu na Lukasu.

A sledeće godine kao planira se proslava. Što se mene tiče:

...Highschool dropouts don't go to reunion
What's the point, I'm under no delusion....

#50 Dina

Dina
  • Members
  • 359 posts

Posted 21 May 2005 - 22:29

,,offtopic: kad vam je zadnji dan shkole (: to mi je komshijska shkola, hocju da svratim na ludilo (: "
loodlo je 31. maja(,,onaj tamo'' utornik). bitje piveta,zhestina,kao i kisele vode-sve shto vole mladi.Muzika narafski..i hitler-lajk direktor koji je za kraj godine hotjeo da napravi priredbu a la shou end tel.

Inache ishao sam na prezentaciju te maturske vecheri i kada sam chuo ceo program izgubilo se ono malo zhelje shto sam imao da idem.

komshijska shkola as in I live just a minute away (:
a inache, nama je disha iskljuchio struju na proslavi.. hajde, tad je moglo i da prodje kao sluchajno ali se stvar ponovila i naredne godine.. tako da drzhim fige maturantima moje gimnazije da ove godine imaju vishe srecje (:
i uvek se teshi.. mogla je biti vila Jelena!

#51 kirhof

kirhof
  • Members
  • 404 posts

Posted 21 May 2005 - 23:50

Zbrisao sam u neki kafić čim sam pojeo onaj komad mesa.

Posle, kada sam na video kaseti gledao maturu, bilo mi je drago što nisam slušao sve te Grand parada hitove.

#52 Mr Jones

Mr Jones
  • Members
  • 1,200 posts

Posted 22 May 2005 - 00:01

Zbrisao sam u neki kafić čim sam pojeo onaj komad mesa.

Posle, kada sam na video kaseti gledao maturu, bilo mi je drago što nisam slušao sve te Grand parada hitove.

Sem što smo rođeni istog dana, imamo i slično mišljenje o dotičnom okupljanju :lol:

#53 Herr

Herr
  • Members
  • 2,251 posts

Posted 22 May 2005 - 00:04

komshijska shkola as in I live just a minute away (:
a inache, nama je disha iskljuchio struju na proslavi.. hajde, tad je moglo i da prodje kao sluchajno ali se stvar ponovila i naredne godine.. tako da drzhim fige maturantima moje gimnazije da ove godine imaju vishe srecje (:
i uvek se teshi.. mogla je biti vila Jelena!

A sto ne ispeglate budalu?

#54 dzishn

dzishn
  • Members
  • 1,533 posts

Posted 22 May 2005 - 00:08

u bre ja ishla na dve! na jednu sa hilton na drugu u hajat :huh:
na ovoj drugoj je veche "otvorio" jedan lik iz razreda u sivom odelu, nogavice posvadjane sa chlancima, bele charape i braon cipele :lol:
al smo se tu brzo oslepeli od pica pa posle nije bilo tako strashno :lol:

#55 Dr Kosh

Dr Kosh
  • Members
  • 460 posts

Posted 22 May 2005 - 00:19

mi smo maturu proslavili u radnickoj kantini jedne lokalne fabrike, u kojoj su maturu proslavile i mnoge gimnazijske generacije pre moje.

bilo je toliko socijalno, da je bilo izuzetno smesno. to je i ulepsalo celo vece.

muzike se i ne secam, tako da verovatno i nije bila nepodnosljiva.

#56 redridinghood

redridinghood
  • Members
  • 570 posts

Posted 22 May 2005 - 00:57

Pre tri godine: Hyatt, nije bilo lose (jer sam ocekivala sve najgore), u jedan vec otisli na Lukas, u tri upucali nekog lika (nikog poznatog :lol: ), pa nas sve isterali sa splava, pa na susedne Karibe gde su buba svabe setale po nama...Svanulo kada sam krenula kuci...

P.S. Iznenadjujuce i nije bas bila Grand parada od haljina, a muskarci (decaci) u odelima - mmmm.... B)

#57 marianne

marianne
  • Members
  • 779 posts

Posted 23 May 2005 - 07:27

davne '98. :lol: , intercontinental, mikica kurtovic bend je svirao, ostali do 4 ujutro, posle otisli na splav lucas...sve u svemu, nije bilo lose :huh:

#58 APACH

APACH
  • Members
  • 758 posts

Posted 23 May 2005 - 08:52

davne `93ce...dao sam pare a onda ih trazio nazad jer mi je bilo draze da kupim neke tamo ploce nego da idem na maturu. Ispostavilo se da sam bio u pravu jer ni jednom nisam zazalio..

nikakve godisnjice nisam posecivao i ne znam da li su organizovane. Pre nego sto je trebalo da bude 5 godina sretnem neke pacijente i oni me pitaju: ` a jeli, jel oni to organizuju ili mi??`

koji bre oni........

#59 pixy

pixy
  • Members
  • 4,111 posts

Posted 23 May 2005 - 22:02

što bi rekla moja nekadašnja razredna - niste vi maturci da slavite matursko veče :lol: